www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 06-17-2006, 12:32 PM   #1
VaGrAnT_AdAnALı
Daimi Üye

VaGrAnT_AdAnALı Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 62
Üye No: 7445
İtibar Gücü: 1590
Rep Puanı : 7162
Rep Derecesi : VaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond repute
Varsayılan Gel de söyle artık ızdırabım...

BEN SEVMİŞİMMMM.......

Izdırabım...
Boyun eğmeyeceğim.Tek bir kelime alamazsın ağzımdan sen birşeyler söylemeden.Ve gözlerim yansıtmayacak sevgimi sen bir aşık gibi beni süzmeden...Aşkta gurur olmazmış ya hani...Neden biz bu gurur savaşının ortasında kaldık öyleyse...Savaşsa savaş be birtanem.Vazgeçmeyeceğim beklemekten...

Zaman zaman verdiğin sevgi açıkları olmasa düşmanım sanacağım seni.Ben aşk dedim sense savaş...Senin uğruna savaşırdım belki.Şimdilik gururum uğruna savaşıyorum oysa...Ne gereği vardı değil mi...

Bu kadar korkak olmamalıydın.Bu kadar korkak olmamalıydım.Bir söz...
Ki bu söz içinde kilitli.Dudakların parmaklıklar ardında sanki.Bekledim...hiç "seni seviyorum" diyemedin ki...

İkili beklememiz nereye kadar gider bilmiyorum.Ama sen büyüttün benim gururumu.İncitmeye çalıştıkça kabuk bağladı.Daha da aksileşti ruhum.Şimdi hırçınlığım devleşti.Ya sen pes edeceksin.Ya da bensizliğe sen,sensizliğe ben boyun eğeceğiz...Belki de yarınlarda birbirimize çok görülmüşüz...Takdir-i ilahi...

Her şey bir anda tersleşse.Başından başlasak birşeylerin.Yapıcı olmayı becerebilsek farklı olurduk seninle biliyorsun.Oysa bizim birbirimizi sevmemiz ızdıraptı,acıydı.Kırmak ne zamandan beri bir kur anlayışıydı???
Uçurumlarda kovalamaca oynuyoruz,birbirimizin kayıp düşme ihtimaliyle sarsılarak.Her sabah uyandığımda nefesini hissetmeyi bekliyorum.Öyle yakınsın ki nefesini sanki ben alıyorum.Ama öyle şiddetlisin ki ızdırabım,sanki nefesinle üşüyorum...

Çıkmaz sokakların asi iki çocuğu...Kaçacak yer yok ki bize...Aşktan kaçış var mı ki söyle???
Seni yarınlarıma zorla sokmam...Ama kendiliğinden de giremezsin...Şimdi gel ve bunu istediğini söyle...Yoksa deli gibi sevmeme rağmen beni elde edemezsin.Ve ben sevdiğimi söylemem de...Beklerim
Hep beklerim deli divane olurum yoluna...
Ama gelmezsen ızdırabım,İnan
İnan ki çıkmam karşına bir daha...
ASLA!!!]

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı