![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 15 Thanked 26 Times in 19 Posts
Üye No: 16217
İtibar Gücü: 1511
Rep Puanı : 9314
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bay"Harbi Erkek"
Şunları Söyler: "Bugün arkadaşlarla iki tek atıcaz" Halk Dilinde isimeri: Dayı Avantajları: Sizi herzaman korurlar Dezavantajları: Yamuk yaptığınız anda bitersiniz.. Bay"Ilımlı erkek" Şunları söyler:" Tamam hayatım, sen ne dersen yaparım canım" Halk Dilinde İsimleri : Light erkek Avantajları: Her istediğinizi yaptırabilirsiniz ,hiç sesini çıkarmaz Dezavantajları: çok pısırık olur, hiç bi dakikanız heycanlı değildir Bay"Vahşi" Şunları söyler:"Yavrum, anam, kes lan" Halk Dilinde isimleri: Taşfırın erkeği Avantajları:Heran herşeye hazır Dez Avantajları: Söz geçiremezsin Bay"Donuk" Şunları Söyler:"neden kuaföre gidiceksin, ne gerek var,alışveriş etmesen olmuyomu.." Halk Dilinde İsimleri:Kasıntı Avantajları:Bunun avantajı filan yok kardeşim Dez Avantajları:Hevesinizi herzamn kursağınızda bırakır Bay "Bulunmaz" Şunları Söyler: Seni her şeyden çooooooooook sewiyorum, herşeyden güzel ve özelsin Halk Dilinde İsimleri:Beyaz atlı prens Avantajları:Mantıklı, değer bilen, sadık, eğlenceli.. Dez avantajları:Öyle bi erkek yok |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hangisi | UseLanMaz | Eskiler (Arşiv) | 7 | 09-16-2007 04:14 PM |
Hangisi gerçek hangisi kopya? | KaPGaN | Eskiler (Arşiv) | 3 | 04-26-2007 08:51 PM |
Hangisi???? | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 4 | 11-24-2006 07:49 PM |
Hangisi Var ? | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 14 | 10-06-2006 05:07 AM |
Hangisi...:)))) | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-08-2006 12:34 AM |