![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 29 Thanked 146 Times in 64 Posts
Üye No: 19022
İtibar Gücü: 1513
Rep Puanı : 8341
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Ya bu shovtv de kuşum aydının proğramına dur diyecek yokmu.ahu tuba ve meriç erkanın suratlarını görmekten artık bıkkınlık geldi yaw.Aylardır her kanal değiştirdiğimde onları görmekten nefret ettim.ya aşk denilen kelimeninde şeyini çıkarttılar medya önüne bu derece özel hayat sokulurmu.elin ağzıylamı evlenecekler ne hallere düştüler yaw.evlenseler coktan cocuk coluğa karışma zamanları gelmişti.Ama asıl olayı bu durumagetiren kanal sahipleri ve proğram yöneticileridir bazı medya düşkünü özellikle kadınlar tarafından bu konu artık bir milli mesele haline getirilmiş bu da kanala reyting yaptırıyor olacakki bir türlü bu olaya bir sonuç getirememişler.Meriç denilen dallamayı ilk kez orada gördüm ama ahu tuba bence yaşının geçmesi ve uzun süredir dizi ve filmlerderol alamadığı için reklam yapma peşinde ondan böyle birşey beklemezdim ama zannedersem maddi problemleri yüzünden böyle biseye kalkıştı ve artık o kanal ve proğram sayesinde yeterince para kazandı.zannetmeyinki ben bu proğramı izliyorum.kesinlikle izlemiyorum ama yinede her kanal değiştirdiğimde bu insanları görmekten artık sinir oluyorum kendi kendime.
![]() ![]()
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
DHeMLy-CHaY (10-06-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Meriç deltasındaki cesetler kaçak göçmenlere ait | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-09-2008 07:23 PM |
sinir oluyorum | uyuzsultan | Eskiler (Arşiv) | 7 | 02-13-2008 12:54 PM |
Meriç Sümen emekli oluyor 7 Ekim 2007 | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-09-2007 11:15 AM |
cemil meriç bu ülke e-kitap arıyorum | iremia | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-24-2007 10:45 PM |
Aşık mı oluyorum? | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 13 | 09-21-2006 11:49 AM |