![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2561
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() .:: Vatan Şiirleri ::.
Önce Vatan Bu toprağa nice canlar verildi, Haindir ülkemi satan diyorum, Zalimler ordusu yere serildi, Önce vatan sonra diyorum. Toprağını sürdüm ekini biçtim, Ekmeğini yedim suyunu içtim, Asker olmak için sıraya geçtim, Önce vatan sonra vatan diyorum. Bir elimde silah birinde kuran, Geldi diyorlar bak şehitlik sıran, Babam bile olsa karşımda duran, Önce vatan sonra vatan diyorum. Gözümü kırparda durursam beri, Korkarda bir adım atarsam geri, Kalbime saplayın tüm süngüleri, Önce vatan sonra vatan diyorum. Mehmetçik sınırda nöbet tutuyor, Bütün sevdikleri rahat yatıyor, Kalbi vatan vatan diye atıyor, Önce vatan sonra vatan diyorum. Bu vatan ne senindir ne benimdir Yüreğimde vatan yarası derindir Bu vatan soyguncunun vurguncunundur Bu vatan ne senindir ne benim Bu vatan batakçının kumarcınındır Bu vatan ne senin ne benimdir Bu vatan hayali ihracatçınındır Bu vatan düzenbazın hokkabazındır Bu vatan ne senindir ne benimdir Kuranı kaldıran başörtüsünü yıkanlarındır Bu vatan körpe çocukları sokağa atanlarındır Bu vatan karnı tok, sırtı pek yatanlarındır. Bu vatan ne senin ne benimdir Bu vatanhavyar yeyip şampanya içenlerindir Bu vatan kurana gerici diyenlerindir Bu vatan domuz eti yiyenlerindir Bu vatan ne senindir ne benimdir Bu vatan devleti soyanlarındır Milletin sırtından milyarlar vuranlarındır Aç gözünü bu vatan ne senin ne benimdir Vatan Vatan namustur, Vatan şereftir, Vatan korunacak tek hedeftir. Vatan sevdadır, Vatan aşktır, Vatan için fedakarlık bir başkadır. Vatan candır, Vatan kandır, Vatana sahip çıkmak imandandır. Ebedi bu vatan Türk'ündür Türkün olacak Bu vatan Türk'tür her kes bunu bilsin Vatana ihanet eden bu vatandan gitsin Bu vatan Türk'tür Türk kalacak Ebedi bu vatan Türk'ündür Türk'ün olacak Biz varız bu topraklarda biz Bu vatan bizimdir böldürmeyiz biz Bu toprak için canımızı feda ederiz biz Bu ülkeye ihanet edeni yok ederiz biz Bu vatan Türk'tür Türk kalacak Ebedi bu vatan Türk'ündür Türk'ün olacak Türk, kurt, Laz, Çerkez hepsi bir ırktan Hiç ayrılır mı kardeş et tırnaktan Hak peygamberde yana bütünlükten Bu vatan Türk'tür Türk kalacak Ebedi bu vatan Türk'ündür Türk'ün olacak
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Asker olduk bahriyeli (Asker şiiri) | mystical_waynak | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 09:09 PM |
En büyük asker bizim asker | mystical_waynak | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 08:55 PM |
1. En Büyük asker bizim asker | mystical_waynak | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 08:54 PM |
Vatan | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-22-2007 07:33 PM |
Vatan | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-09-2007 03:10 PM |