www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-24-2006, 12:29 AM   #1
_Mahoni_
Banned

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 23899
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 1210
Rep Derecesi : _Mahoni_ is on a distinguished road_Mahoni_ is on a distinguished road_Mahoni_ is on a distinguished road_Mahoni_ is on a distinguished road_Mahoni_ is on a distinguished road_Mahoni_ is on a distinguished road_Mahoni_ is on a distinguished road_Mahoni_ is on a distinguished road_Mahoni_ is on a distinguished road

G.Saray'ın yükselen değeri Sabri, transferi hakkında Lig Tv'ye açıklamalarda bulundu.

Galatasaray ve Milli Takım’ın başarılı futbolcusu Sabri, Lig TV’de yayınlanan 2’ye 1 programında Ömer Güvenç ve Bahri Havadır’a çarpıcı açıklamalar yaptı. İngiltere’de oynamak istediğini anlatan Sabri, şunları söyledi: En zor lig olan İngiltere’de oynamak isterim. Tam benim istediğim futbola uygun, agresif ve sert bir lig. O ülkede top oynamak her futbolcunun harcı değil. Ancak ben eğer başka bir takıma gidersem benim kazandığım kadar Galatasaray’ın da kazanmasını isterim. Çünkü benim bugünlere gelmemdeki en büyük katkısı olan Galatasaray’a borcumu ancak böyle ödeyebilirim.

BİZ DE BEŞİKTAŞ DA ŞANSLI

İLK yarıda çok iyi olduğu kadar çok kötü maçlar da oynadık. En kötü oynadığımız maç Bursa maçıydı. Gol atmaktan çok attırmayı seviyorum. 10-12 tane golüm var. Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe’nin ne kadar çok şansı varsa en az onun kadar Beşiktaş ve Galatasaray’ın da var. Trabzonspor çok büyük sorunlar yaşıyor. Bu sorunlardan kurtulup da şampiyonluk yarışının içinde olacağını sanmıyorum.
_Mahoni_ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı