![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12106
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dilâra
önce zulüm uludu ve duman pelteleri cellatlar kudurdu sokaklar ölüm sirenleri azrailin ayakları paletli potinler potinler potin selleri. yarım kalmış şarkılar kar pankartları kovalayan rüzgâr yatağı ölüm uyku ağıt çığlığı sokaklar seslerinde kan selleri... caddeler ürkek-kaderci yılgınlık serpişmiş yüzü yalvaran can selleri. karanfiller aşk açardı bir zaman öksüz anaların avuçlarından oylum oylum karanfiller mezarlıklara kanar... tahliye bir başka zından işsizlik sokakları-kirli takipler zincirli dünyada dostluklara ödenen hiç hesapta yoktu bazı bedeller eski yandaşlar ki yavşamış gülüşleri pek çoğu tanımazlıktan gelen bir senin özlemindi yoldaşım hücreler dolusu-voltalar boyu boy verirdin duvarlardan dışarı sevdiğim direnç çiçeğim şimdi hâlâ ayaktayken kalkmış bir yumruk gibi yüreğim beni koyup ıssızlıklar tarlasına beni koyup isyanların tam ortasına bir bomba gibi beni koyup gittin işte sen de gittin dilâra |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|