![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Konum: İstanbul
Yaş: 31
Mesajlar: 5,860
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2546
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Avcı Usulü Kuzu Bacağı
MalzemelerMutfak Zorluk 2Süre 40 dk.Kaç Kişilik 4Yöntem 4 Adet kuzu incik 2 Çorba kaşığı sıvıyağ 1 Çorba kaşığı un 1 Çorba kaşığı salça Yeterince su Sıvıyağ 12 Adet arpacık soğan 12 Adet mantar 2 Adet çarlisyon biber 2 Adet domates Tuz Kızartmak için sıvıyağ Hazırlanışı * Öncelikle sıvıyağı tavaya alın. * Kuzu incikleri sıvıyağda kızartın. * Tencereye 2 çorba kaşığı sıvıyağı alın. * Kızdıktan sonra 1 çorba kaşığı unu ekleyin. * Unun rengi değişene dek kavurun. * 1 Çorba kaşığı salçayı ilave edin. * Yeterince suyu ekleyin. * Kuzu incikleri encereye aktarın. * Et yumuşayana dek pişirin. * Başka bir tavaya çok az sıvıyağ koyun. * Kabukaları soyulmuş arpacık soğanlarını, ikiye kesilmiş mantarları, iri parçalar halinde kesilmiş çarliston biberlerini ve domatesi ilave edin. * Mantarları bıraktıkları suyu çekene dek kavurun. * Ayrı bir tencerede kaynayan kuzu inciklerin pişmesine yakın soğanlı mantarlı karışımı ekleyin ve 1-2 taşım kaynatın. * Sıcak olarak servis yapın.
__________________
|
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yumurta Yemekleri | styla45 | Yemek Tarifleri | 33 | 04-30-2010 02:06 AM |
Sebze yemekleri | F.S.Mehmet1453 | Yemek Tarifleri | 2 | 07-24-2009 10:25 AM |
Tavuk Yemekleri | Nǿ ŦΞДЯ™ | Yemek Tarifleri | 191 | 02-15-2008 06:01 PM |
Yumurta Yemekleri | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 44 | 07-21-2007 09:09 AM |
Av yemekleri | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-22-2006 01:27 PM |