![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Konum: İstanbul
Yaş: 31
Mesajlar: 5,860
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2546
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kuzu Haşlama ( Terbiyeli)
__________________________________________________ ______________________________________ Gereçler: 1 kg kuzu eti ( kol, kürek veya döş tarafı) 2 orta boy soğan 1 orta boy havuç 2 orta boy patates 1 küçük kereviz 1 silme yemek kaşığı tuz Terbiyesi için: 2 yumurta sarısı 1 silme yemek kaşığı un 1 adet limon suyu 1/ 2 demet maydanoz Yapılışı: 1. Eti, kemikli olarak birer kişilik parçalara böldürün. Yıkadıktan sonra üzerini biraz geçecek kadar suyla ateşe koyun. 2. Kaynamaya başlarken üzerindeki köpüğü alın. İçine dört parçaya bölünmüş soğan, doğranmış havuç ve kereviz katın. 3. Pişmeye yakın kuşbaşı doğranmış patatesleri ve yeterince tuz koyun. 4. Limon suyu, un, 2 yumurta sarısıve yarım bardak suyu karıştırın. Patatesler yumuşadığı vakit terbiyesini üzerine döküp ateşten indirin. Üzerine kıyılmış maydanoz serpin.
__________________
|
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 5 (0 üye ve 5 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yumurta Yemekleri | styla45 | Yemek Tarifleri | 33 | 04-30-2010 02:06 AM |
Sebze yemekleri | F.S.Mehmet1453 | Yemek Tarifleri | 2 | 07-24-2009 10:25 AM |
Tavuk Yemekleri | Nǿ ŦΞДЯ™ | Yemek Tarifleri | 191 | 02-15-2008 06:01 PM |
Yumurta Yemekleri | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 44 | 07-21-2007 09:09 AM |
Av yemekleri | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-22-2006 01:27 PM |