![]() |
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yitik Sevdam-1
Yitik sevdam özlemim hep sanadır Söylediğim en yanık Anadolu türkülerinde Tuvale vurduğum fırçanın her telinde Hem gündüzümde hem düşlerimde Özlemim sevdam yalnız sana yitik sevdam İsmini yakama apolet diye yazdım Sevdan gayrı bana kimlik oldu Motif motif çizdim resmini gönlüme Karanlıklar aynasında hep seni gördüm Hayaline koştum poyraz esintilerinde Bazen şairin bestesinde bazen ozanın dilinde Çoğu zaman günlerin ötesinde yaşadım Kuşların kanat sesinde aradım seni Yitik sevdam. Bir nefes yakınken dağlar kadar uzak oldun Kalem ucunda klavye tuşunda buldum seni Resmini aldım karşıma doya doya seyrettim Bir nefes kadar yakınken tarih kadar uzat durdun Sende biliyorsun gülüm bana verdiğin ızdırabı Kekeme sözler boğazında düğümlenir hep Fakat sana haykır diyemem duygularını Bırak geçmişini geleceğin bende diyemem Kaldırsam engelleri kırsam tüm barikatları Mum alevinde saydam renklerde görsem yüzünü Ana ceylan gibi yine dönüp bakarsın maziye Yitirilen zamana sitem sallarsın beklide Fakat bana aitsin sen Yitik sevdam. Alışkınım kara tren hasretini çekmeye Kimi zaman Ankara seymeni veya İzmir efesi Horon tepmelere halay çekmelere alışkınım Alışkınım hayalinle çocukcasına avunmaya Giz dolu söz meclislerine alışığım Yitik sevdam Özlemine,hayaline hasretine kadeh kaldırdım Kahrolası çaresizliğe alışkınım Yitik sevdam Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|