![]() |
|
|
#15 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12134
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
İğde Çiçeğine Serenad
Yalnızca aşkta yarın vardır buruk tadım ol da yayıl tüm yıllarıma ömür deryama bir damla an olarak düş nazlı bir akşam gibi gel dağbaşlarıma bulutlar simlensin ışığında yağmurunda imgelerim çimlensin seni bana paylaştır-beni benimle bölüş gündüz düşüm ol ansızın yıldızlar yağsın gün ortasında atla deli sularına gönlümün bir deli düş buluşması müthiş-bir çılgın öpüş an var ki bir kez yaşanır ömre sığamaz coşkusu belki alır da gider beni ömrümün göçmen tiryakiliği ki bilirim çok görür hayat bir iğde çiçeğiyle iki kez sevişmeyi buruk tadım ol da yayıl tüm yıllarıma çöllerime ve okyanuslarıma eri ömrümün tam ortasına bir damla an olarak düş yıldırımlar ve göktaşları gibi yağ bana o anın içine ömür sığdırarak yayıl ömrümün yüzüne ay hoyrat gülüş tıpkı bir öpüşün mührüyle yıllarca bekleyenler gibi bir anı büyüteyim ki zaman kekelesin o anın görkeminde umudun kalbiyse aşk ve aşkın yoldaşıysa umut ne dün dünle birlikte gider ne de gelmemiş olandır yarın saraylar yıkılır-yanar şehirler-dağılır işret *******i ve sazendeler dağlar aşınır-adı silinir aşıkların asıldığı kentlerin haritadan hiçbir şeyde yarın yoktur-unutkan ölüme akar ırmaklar yalnızca aşkta yarın var gerisi yalan an var ki bütün zamanlar sığar yüreğine-zaman ölür-ölüm kanar bir iğde ağacı çiçek açmaya başladı ikimiz sevişmeye durduk bunu nasıl anlatayım dil yetmez görkemine o döktüğü bütün yaprakların yasıyla delirdi ben bütün kırık dallarımla çıldırdım ertelenmiş-yaşanmamış-yarım kalmış-yanılsanmış bütün aşklar orada aşk kesildi-ateşin her şeyi yakması gibi onun yerine ben benim yerime o.tomurcuk gül sağnakları seviştim bir anı yaydım tüm zamanlarına evrenin-şiir kesti... başka her şey ölümlüdür-hiçliğe akar suları aşkta yarın vardır sevgili-dünle birlikte yaşanır şimdi |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|