![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57939
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
İyi Ettin
kaçağım bu akşam. kusura bakma gelemedim yasına. öldürmüşsün beni yüreğinde ve açmışsın kapılarını bir başkasına. git desen giderdim zaten. vurman gerekmezdi böyle ta içerimden. faili sensin bu cinayetin. hala gülüpte halime beni bin parçaya bölmekmidir niyetin? gittin. ama boşver deymez bana iyi ettin. yazılan kendini biliyor / 1 haziran 2006 İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Kaçak
sokağındayım gecenin bir yarısı kapındayım yüreğimde bir eski sevda yarası çok zamandır caymışım sevdandan çoktan kesildi sensizlik yaramın kanı kapına gelişim zaruretimden kuşatılmış bilinen tüm adreslerim ve ömrümün sağ kalabilmiş her bir yanı. korkma bir medet beklemedim düşerken sokağına, korkma birdaha belaya sokmam başını. çık pencereye sadece, bir kerecik gülümse açmasanda kapını. kapındayım gecenin bir yarısı medetsiz, dermansız,umarsız, vede tek tabanca,yapayalnız. çok zamandır kaçağım, yurtsuzum, mekansızım, kafamamı sıksam kapınımı çalsam tutarsız kararsızım. sokağındayım gecenin bir yarısı kapındayım yüreğimde bir eski sevda yarası. alacaklar, vuracaklar beni bu gece, sokağının başında bir ekip arabası... İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kahrol Öyleyse
gecenin bir yarısıysa dışarıda hüzün yağıyorsa karla karışık ve elin kemanına gitmiyorsa. henüz kırılmamışsa kemanının bir teli durma kır! kurtar o büyük utançtan kendini. ey gecenin perçemini yüreğinde saklayan. ey zebun aşkların kraliçesi. ey hiç kimselerin kimsesi. bak kapıya, kapıyı çalan hiç kimse ise; otur ağla kimsesizliğine. kahrol öyleyse. İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kalbinde
al senin olsun bende ne varsa yüreğim seninle hep nasıl olsa sevdana düşmek eğerki suçsa esaret verirsin olur kalbinde liyakatim varsa birazcık aşka sakın sende tanıma aşkımdan başka içimdeki sevdayı bir bilsen keşke zaruri ihtiyaç olur kalbinde sanmaki yalandır sana sözlerim içimde kanayan yara gözlerin zamanlı zamansız aşk heveslerim evet dersen çare bulur kalbinde canevimden vurur silah gözlerin eritir yolumu çaresiz derdin lime lime edip yere serdiğin leşimi arayan bulur kalbinde İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kanımın Son Damlasına Kadar
bir umuttu geri dönebilme ihtimalin lakin yeldaydı sonumuz adım gibi biliyordum. mümkün olmasada aşk bizim için umarsız, karşılıksız seni seviyordum. umudun savaşçısıyım. korkum yaralanmak değil yarım kalmak. kanımın son damlasına kadar vuracağım göhsümü örslere vuracağım kendimi süngüsüz *******e. son bulana kadar içimdeki yangın düşmeyecek dilimden adın ve umudu dönebilme ihtimalinin son bulana dek bu amansız kavgam başını çekeceğim bu umut ihtilalinin. İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kapı Aralığı
kirpik ucumdasın, yakma gözlerimi. can suyumsun, acıtma yüreğimi. öyle süzülme ne olur. tek damlada olsan; düşme gözümden. ılık rüzgarımsın yanan ömrümde. çekme nefesini güneş yanığı yüzümden. kaçırma ellerini tutuşan ellerimden. tek zerrede olsan; kopma ömrümden. peki git... git artık kararlıysan. git, beni terket. git, korkutmuyor beni sefalet. o arada halin varya; işte o asıl felaket. İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kar
saçlarına ne çok yakışırdı kar. yıldız yıldız olurdu savrulurken, ve beni savururken ilkbaharına. artık yazamıyorum saçlarını kırgınım saçlarına ve yıldız yıldız karına. hasretlik başlıyor her düşüşünde aklıma. çıkamayacağım sanıyorum yarına. seni, saçlarını hiç bir şair yazamaz zaten yazarsa aşık olur ve düşmanım çıkar. benim bahtsızlığım bu ki bir insanın saçlarına ancak bu kadar yakışır kar. İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kar Yağdı Saçlarıma
kar yağdı saçlarıma ikliminden. sıcak bir bakışın yok mu? yüreğimden geçiyorsun her saniye bir merhaba çok mu? tel tel kırlaşıyor her içimden geçişinle saçlarım. bir tebessüm et ah yar... donuyor avuçlarım... İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kavga
kan beynime değil; soframa sıçradığı için bu kavga. bölüştüğüm lokmamın masumiyetine muhalefet edenlere bu kin. sayısal rakamlarla ifade edilemeyecek kadar savuracağım küfrümü kardeşliğimizi kanatanlara. yaşatılacak bu dava bileklerde yüreklerde.. ve bir de namlunun ucunda yeşeren çiçeklerde İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kemancı
tadı yok akşamların, fazla karanlık. sabahı yokki bu şehrin, ne bilinsin aydınlık. kafalarda bin soru direnişe dair. kafalar allak bullak. ve herkesin yan cebinde bir sevda varki yarım yamalak. sevdalar aşklar yalan, sevgililer yalancı. dertli çal be kemancı, içim dışım bin sancı. en büyük kahırların doruğundayım. çal be kemancı, içim dışım bin sancı. çal be kemancı, bizim oralardan çal. bari memleket havasında boğulayım. hadi bizim oralardan çal. kurban olayım. bu nasıl bir han söyle kemancı. düşen aldanıyor, düşen bedavaya harcanıyor. belli, dibine vurmuş şişenin yine. kemancı sallanıyor. kemancı sarhoş ben komadayım. çal be kemancı, bizim oralardan çal. kurban olayım. hadi kemancı kalk, gidiyoruz. bak sabah oluyor. tek bizmiyiz yeter. her düşen yanıyor, yaralanıyor. ve alnının en ak yerinden karalanıyor. duymuyormusun feryatları analar ağlıyor. çağlayan gözleri yollara bakıyor. tek senin yüreğinmi tutuşan; anaların yüreğinde memleket yanıyor. İrfan Bakırcı
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|