![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57963
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Anlayanlar Anladı
Bayanlar ve baylar, Uzun lafın kısası, Zaman haklığı haksız çıkardı. Eğer seviyorsanız beni, Haklı iken, Daha fazla haksız duruma düşürmeden Öldürün beni. Dikkat,beni mutsuz edin, Bana acılar çektirin, Benim canımı yakın demiyorum, Sadece beni öldürün diyorum. Sizlere tavsiyem, İçeriyi görmeden İçeriye girdiğinizi zannetmeyin, Veya içeriyi görmeden dışarıya dalmayın Anlayanlar anladı. Eğer onu yalnız bırakıp hayallerini yıkarsanız Sizler cehennemde bile kaçacak delik arayın Nerden mi bahsediyorum, Zaman her şeyi söylerde, Haklığı haksızı seçemez. Eğer benim için üzülüyorsanız Milyonlarsa sakat insanların içinden Bir tanesine zaman ayırın Ondan sonra üzülürsünüz bana. Edebiyat öğretmeni olsaydın olmaz mıydı Kimden bahsettiğimi anlayanlar anladı. Kuru karı ve yalakaları Bebekler daha ölmedi Ama hala ölüden beterler Anlayanlar anladı. Benim papatya lakaplım En özel gününde beni bekleme Çünkü sabrımı getiremem. Sizi unuttuğumu, Size küstüğümü Eğer zannediyorsanız yanılırsınız, Sizlerin hakkınızı Bu dünyada manevi olarak ödeyemem Benim için çok sevap kazandığınız Anlayanlar anladı. Özgürlüğümü tamamen elimden almayın Anlayanlar anladı. Gerçek dost lafını Bana duyurmaya çalışanlar, Dostun yalanı gerçeği olmaz, Dost yürek işidir Anlayanlar anladı. Fatih Güler
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|