![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57963
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bari Sen Dur
İnan,inan ki çok korkuyorum Senin güzel saçlarına dokunduğum için. Hayalden olsan bile korkuyorum Saçların benim yüzümden beyaz olacak diye. Pamuk gibi ellerini tutmaya korkuyorum Ellerin bozulacak diye. Ela gözlerine bakmaya korkuyorum Ela gözlerin ağlayacak diye. Sen tatlı gülerken Seni üzerim diye çok korkuyorum. Bunlar hayal olsa bile korkuyorum. Sen böyle aşk, Böyle sevgi gördün mü. Dur ne olur gitme Sen hayal olsan bile Efsane sesinle konuş benimle, Bakışlarınla uyuştur beni, Gülüşlerinle coştur beni, Gerçeğini göremiyorum bari sen dur. *******i yastığa sarılarak değil Sana sarılarak uyumaya çalışırım, Sabahları senin sesinle uyanırım, Gündüzleri seninle oturur seninle dertleşirim, Gitme hayal güzeli. Kalbimin içine kırmızı mendil koydum Kalbimin kanı belli olmasın diye. Her taraf sanki sen misin gibi Her zaman karşımdasın. Güzeller güzelini ilk görünce Kendimi kafesteki kuşa benzettim. Hayal güzeli gerçeğini görünce Aşkımı yemsizle susuz bırakmasın Korkmasın ayakkabısı eskimez, Korkmasın onuru eskimez, Sadece ona O çok dertli Canı çok sıkılıyor de Belki yarım saat gelir yanıma Sakın aşık olduğumu söyleme Belki benle, Kalbim ona sevdiğimi söylemek ister Ama gururum,ümidim, Zaman aklının ucundan bile geçilmez. Hayal güzeli o gelsin Boynumu bükük, Kalbimi öksüz bırakmasın. Hayal güzeli o gelsin Aşkımın kapısı sadece ona açık. Bana gülsün,benimle dertleşsin. Hayal güzeli Eğer ben ondan önce ölürsem Cennete gidersem O benimle cennette evlensin. Cehenneme gidersem Onun yanında yanmak istediğimi ona söyle. Pembe gelinlik ona çok yakışır Bu vahşi dünyada giydiremem Ama cennette pembe yanaklı güzelime O gelinliği giydirmeyi çok istiyorum. Ah hayal güzeli ah Sen gerçek olsan olmaz mıydı. Eğer kalbimin kanı dinmezse Umutta biter,acılarda biter. Hayal güzeli gerçeğinin lakabı Diken olmayan, İlkbahar yağmuru yağınca,burcu Burcu kokan papatya,aşkımda burcu Burcu kokuyor, Aşkımda karıncayı bile incitmez, Bu yüzden onun lakabı papatya. Hayal güzeli Lütfen gerçeğin ara sıra yanıma gelsin İnsan hiç nefessiz yaşaya bilir mi. Fatih Güler
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|