![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dalgalan Ey Şanlı Bayrak
Tek yüreğiz bu bayrak altında tek Beklemesinler hainler bizden zulme hizmet Gördük ATATÜRK'ün izinden çıkanları, sonu hezimet İndirtmeyeceğiz o şanlı bayrağı ilelebet Nice kanlar döküldü onun uğruna Nice canlar düştüler kara toprağa Bırakmayacağız seni çapulculara Dalgalan göklerde ey şanlı bayrağım Geçmişini bilmeyen, geleceği göremez Atatürk gençliği ihanete pirim veremez Ah cahil beyinler bunu neden göremez Dalgalan göklerde ey şanlı bayrağım BAYRAĞI BAYRAK YAPAN ÜZERİNDEKİ KANDIR TOPRAK EĞER UĞURUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR….. İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Denizkızı
Ağlarda yosun kokusu Tek, tük balıklar bu sabah Maviliklerde suların derin uykusu Tan yerinde rüyam üç boyutlu Bitti,bitiyor derken ağım denizde Son metrede seni gördüm, dalgındım işte İnanmak istemesemde önce, sendin Rüyalarımdaki denizkızıydın gümüşi renkte Uykumun verdiği hayallerdeydin Yüreğin attığı gönüllerdeydin Sen benim yazdığım şiirlerdeydin Gerçeğe döndün bir sabah vakti Sarıydı saçların, güneş misali Gözlerindeki yeşil, aşk’ın ilk hali Benim olsun bu olayın vebali Gerçeği gördüm bir sabah vakti Sallandı sandalım, dağıldı sisler Karışıktı aklım, ağlar neredeler Ben seni sahiden görmedimmi ki? Ah hoyrat gönül, ah divane aşık Ah başımda türlü türlü hayaller İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dipsiz Kuyular
Bir gerçek masal olmuş sanki Ellerimden uçup gitmiş zaman Artık benden çok uzakta neşe Şimdi sönmemiş bir kor misali Yüreğimi dağlıyor senin sevdan Hani en büyük çareydi Uçurumlar kadar büyük dipsiz kuyular açıyor Günden güne aleviyle yakıyor beni Senden ayrı kaldığım bu kahpe zaman. İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dokunmayın Gariplere
Gariplerin öyküleri acıdır Çileler hep onların hakkıdır Tümü umutsuz, kara bahtlıdır Dokunmayın gariplere yazıktır Dert çekmeye alışmıştır garipler Çilelerle yoğrulmuştur bedenler Ömür boyu mutlu bir gün görmezler Dokunmayın gariplere yazıktır Yakarışla geçmiştir ömürleri Ne seveni olmuştur, ne düşüneni Bilmez sanmayın aşk’ı, sevmeyi Dokunmayın gariplere yazıktır İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dön Gel
Nefesin gelir yüzümü okşar Gün gelir bir ses duyarım ta uzaklardan Bitik bir aşk masalı okunur şimdi Hayallerde yaşanırmış hep büyük aşk’lar Uçurumdanda derindi gözlerin Mavileri alabildiğine dipsizdi Sevdalarım öbek,öbek yürekte şimdi ruhumu dağlayan senin sözlerin Hasretimi azalmayacakki yazsamda bu şiir Özlemin dinmiyor, dön gel sevdiğim Sensiz çekilmez oldu bu kahpe şehir İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dragos'da Sonbahar
Adalar tüm ihtişamınla karşımda Bir bardak demli çayım var Çisil, çisil ıslanıyorum sevdanla deli Elim yazmıyor,yürek karamsar Seni arzuluyor bu beden yine Boynu bükük kalmış dalda yapraklar İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duman Misali
Tatlı sohbetine doyamadığım Yar gitti gideli, yüzüm gülmüyor Hüznünü içimden atamadığım Yar gitti gideli çilem dolmuyor Gözümde canlanır durur tatlı hayalin İnanki sevdiceğim sensiz olmuyor Özlemin, hasretin, senin kederin Dinsin istiyorum ama dinmiyor Islanmaya mahkum hep kirpiklerim Terk edip gidiyor tüm sevdiklerim Mutluluğa hasret nemli gözlerim Gülsün istiyorum, sensiz gülmüyor Ruhumda nisan yağmurları sağanak şimdi Loş sokaklar tek sığınağım Kahreden rüzgarda esir benliğim Ciğaranda derin bir nefesim farzet Hadi beni azad et sevdiğim. İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşlerimde
Her gece düşlerime giriyorsun Sana doğru bir yolculuğa çıkıyorum Gümüşi yıldızlar eşlik ediyor bana Bazen rengârenk yakamozlar Tanyeri aydınlanmaya duruyor her sabah Bütün düşlerim sona eriyor Yine ulaşamıyorum sana Yine yüzüne hasret uyanıyorum Değişmeyen tek şey bir avuç yıldıztozu Bir tutam deniz kokusu ve dalgalar İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eftelya'nın Hayali
Sen bir hayalsin ansızın rüyalarıma giren Bir serap gibisin bir varsın, bir yoksun Görüyorum; dokunamıyorum Koşuyorum; yetişemiyorum Biliyorum ama benimsin diyemiyorum Sanki bir gonca gülsün koklayamadığım Ben senin yapraklarında çiğtanesiyim Dahası kökünde toprağınım,yaz kış demeden Korkulara yol aldığım Zaman zaman yok sandığım Sensizliği düşündükce öylece kalakaldığım AH,AHHH BE EFTELYA, SEN VARYA SEN ÖMRÜME ÖMÜR VEREN.............. İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elde Var Sıfır
Söyle ne verdinki bana Yıllar yılı dertten başka Çilelerle yoğruldum ben Bir teselli verenmi var Sevdadan geçen yollar hep dar Düşümde boranlar,fırtınalar Kadir kıymet bilmez aşklar Mutluluğu gözleyen ben Gözyaşları hiç dinmeyen İnim inim inletenden Korkar oldum sevmelerden Kadir kıymet bilmez aşklar Kırık dökük viraneyim Dertlerimden pervaneyim Sevdandan deli divaneyim Bir sesimi duyanmı var Kadir kıymet bilmez aşklar İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|