![]()  | 

| 
	|||||||
| Eskiler (Arşiv) Eski konular | 

![]() ![]()  | 

| 
		 | 
	Konu Araçları | Görünüm Modları | 
| 
	 | 
| 		

| 
		#1 | 
| 

Banned 

Teşekkür Etme: 208 Thanked 557 Times in 262 Posts 
Üye No: 9893

İtibar Gücü: 0  
Rep Puanı : 29255  
Rep Derecesi :   
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek 
				 | 

Başlıktanda anlaşılacağı gibi Aynı anda Hem Windows Live Messenger hemde Msn Messenger 7,5 kullacaksınız peki bu nasılmı olcak. 

Şöyle Öncelikle Live Messenger'ı yükleyin. Tabi msn den çıkın. ctrl+alt+del kombinasyonundan işlemler sekmesine tıklayın orda msnmsgr.exe yi sonlandırın. Live Msn Yüklemek İçin TIKLA Peki şimdi Live Msn in setupı masaüstünde kalsın. Bilgisayarım>C>ProgramFiles' a girin Ordan Msn Messenger Klasörünü kesin ve masaüstüne yapıştırın. Masaüstüne yapıştırdıktan sonra Klasörün ismini değiştirin.Ben Msn messenger2 yaptım. Şimdi Program Ekle/Kaldırdan Msn Messenger 7,5 i kaldırın. Ama masaüstündeki kalsın. Msn 7,5 kalktıktan sonra Windows Live Messenger'ı kurun.Kurulduktan sonra Live Msni açın ve Masaüstündeki Msn Messenger 2 Klasöründeki msnmsgr.exe yi masaüstüne gönderin ve açın. Hepsi bu kadar. Aynı anda Hem Live Hemde MSN 7,5 i kullanın. Bu İşlem olmazsa. Önce Live Msni yükleyip dediklerimi yapın sonra Msn 7,5 i yükleyin. Anlamayan olursa Resimli anlatım yapabilirim. Artık Canınız Hangisinden Girmek isterse ondan girin.  ALINTI.  | 
| 
		 | 

| 

![]() ![]()  | 

| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |

| 

|