www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-17-2006, 05:04 AM   #1
SpYFuRkY
Geçerken Uğradım

SpYFuRkY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 3615
İtibar Gücü: 1602
Rep Puanı : 15913
Rep Derecesi : SpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond repute
Cool Aynı anda Hem Windows Live Messenger hemde Msn Messenger 7,5 kullanın

Başlıktanda anlaşılacağı gibi Aynı anda Hem Windows Live Messenger hemde Msn Messenger 7,5 kullacaksınız peki bu nasılmı olcak.

Şöyle Öncelikle Live Messenger'ı yükleyin. Tabi msn den çıkın.

ctrl+alt+del kombinasyonundan işlemler sekmesine tıklayın orda msnmsgr.exe yi sonlandırın.

Peki şimdi Live Msn in setupı masaüstünde kalsın.

Bilgisayarım>C>ProgramFiles' a girin

Ordan Msn Messenger Klasörünü kesin ve masaüstüne yapıştırın.

Masaüstüne yapıştırdıktan sonra Klasörün ismini değiştirin.Ben Msn messenger2 yaptım.

Şimdi Program Ekle/Kaldırdan Msn Messenger 7,5 i kaldırın. Ama masaüstündeki kalsın.

Msn 7,5 kalktıktan sonra Windows Live Messenger'ı kurun.Kurulduktan sonra Live Msni açın ve Masaüstündeki Msn Messenger 2 Klasöründeki msnmsgr.exe yi masaüstüne gönderin ve açın. Hepsi bu kadar.

Aynı anda Hem Live Hemde MSN 7,5 i kullanın.

Bu İşlem olmazsa. Önce Live Msni yükleyip dediklerimi yapın sonra Msn 7,5 i yükleyin.

Anlamayan olursa Resimli anlatım yapabilirim.

Artık Canınız Hangisinden Girmek isterse ondan girin.
SpYFuRkY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı