www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-05-2007, 11:29 PM   #1
Tommy22
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 6
Üye No: 14802
İtibar Gücü: 1393
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi : Tommy22 is on a distinguished road
Varsayılan İDDAAYA Dava Acmayı Dusunuyorum Sızde bı okuyun bana yardım edın...

Arkadaslar kuponuma sekiz mac yazdım ve bu 8 mactan 7 tanesı tuttu bu sekılde 1750 YTL ıkramıye verıyor son mac kaldı o macta 232 kodlu wigan-Charlton macı mac 1-1 ıken 65 dakıkada yarıda kalıyo benım kuponumda wigan yazılı ama mac yarıda kaldıgı ıcın macın ıptal edılmesı gerekmezmı.Ama benım kuponum aıkramıye vermıyorlar macın skro 1-1 bıtmıs olarak sayılıyo bole bısey olurmu yaa adamlar kendılerı demıyomu 90 dk gecerlıdır dıye ıszce nasıl bı davranız uygulayalım yardımcı olurmusunuz ....
Tommy22 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
KrieG (01-10-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 01-07-2007, 07:10 PM   #2
karakartal_carsi
Yeni Üye

karakartal_carsi Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 10
Üye No: 20220
İtibar Gücü: 1378
Rep Puanı : 410
Rep Derecesi : karakartal_carsi is on a distinguished roadkarakartal_carsi is on a distinguished roadkarakartal_carsi is on a distinguished roadkarakartal_carsi is on a distinguished roadkarakartal_carsi is on a distinguished road

bak bi sayfasında böle bişey yzıyomu diye
karakartal_carsi çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-07-2007, 07:41 PM   #3
drendo
Daimi Üye

drendo Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 51
Üye No: 2971
İtibar Gücü: 1572
Rep Puanı : 5912
Rep Derecesi : drendo has a reputation beyond reputedrendo has a reputation beyond reputedrendo has a reputation beyond reputedrendo has a reputation beyond reputedrendo has a reputation beyond reputedrendo has a reputation beyond reputedrendo has a reputation beyond reputedrendo has a reputation beyond reputedrendo has a reputation beyond reputedrendo has a reputation beyond reputedrendo has a reputation beyond repute

maç iptal edilirse 2/3 bölümü tamamlandıysa o andaki skor geçerli benim başımada gelmişti üzgünüm kanka
drendo çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-07-2007, 08:42 PM   #4
karakartal_carsi
Yeni Üye

karakartal_carsi Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 10
Üye No: 20220
İtibar Gücü: 1378
Rep Puanı : 410
Rep Derecesi : karakartal_carsi is on a distinguished roadkarakartal_carsi is on a distinguished roadkarakartal_carsi is on a distinguished roadkarakartal_carsi is on a distinguished roadkarakartal_carsi is on a distinguished road

Alıntı:
İlk Gönderen drendo Mesajı Göster
maç iptal edilirse 2/3 bölümü tamamlandıysa o andaki skor geçerli benim başımada gelmişti üzgünüm kanka
6 dakikayla 1750 ytl ye güle güle dedi yanii
karakartal_carsi çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-09-2007, 09:37 PM   #5
uprocking
Daimi Üye

uprocking Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 6
Üye No: 15198
İtibar Gücü: 1574
Rep Puanı : 2714
Rep Derecesi : uprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond repute

kurallar öyle gösteriyo
uprocking çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-10-2007, 04:09 PM   #6
KrieG
Daimi Üye

KrieG Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 8
Üye No: 25448
İtibar Gücü: 1462
Rep Puanı : 5171
Rep Derecesi : KrieG has a reputation beyond reputeKrieG has a reputation beyond reputeKrieG has a reputation beyond reputeKrieG has a reputation beyond reputeKrieG has a reputation beyond reputeKrieG has a reputation beyond reputeKrieG has a reputation beyond reputeKrieG has a reputation beyond reputeKrieG has a reputation beyond reputeKrieG has a reputation beyond reputeKrieG has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen Tommy22 Mesajı Göster
Arkadaslar kuponuma sekiz mac yazdım ve bu 8 mactan 7 tanesı tuttu bu sekılde 1750 YTL ıkramıye verıyor son mac kaldı o macta 232 kodlu wigan-Charlton macı mac 1-1 ıken 65 dakıkada yarıda kalıyo benım kuponumda wigan yazılı ama mac yarıda kaldıgı ıcın macın ıptal edılmesı gerekmezmı.Ama benım kuponum aıkramıye vermıyorlar macın skro 1-1 bıtmıs olarak sayılıyo bole bısey olurmu yaa adamlar kendılerı demıyomu 90 dk gecerlıdır dıye ıszce nasıl bı davranız uygulayalım yardımcı olurmusunuz ....

Normalde macin 80 inci dakikasindan sonra skor gecerlidir... diger türlü macin iptal edildigi tarihte macin oynanacagi tarih belirlenirse kupon bekler... eger belirsiz bi zamanda ise o macin orani 1 le carpilir... kardes sen haklisin... bi avukata basvur o sana neler yapabilecegini gösterir... bide iddia kurallarini okuyu ver...
KrieG çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Görünüm Modları

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı