![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 18 Times in 14 Posts
Üye No: 3319
İtibar Gücü: 1457
Rep Puanı : 910
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() 10. sınıf
> >Ingilizce dersinde yanımda bir kız oturuyordu onun >için 'benim en iyi >arkadasım' diyordum... ama ben onun ipek gibi >saçlarına bakıp onun >benim >olmasını istiyordum.ama o bana benim ona baktıgım >gözle bakmıyordu bunu >biliyordum, dersten sonra kalktı ve geçen gün sınıfta >olmadıgı için o >günün notlarını istedi ona notları verirken bana >tesekkür etti ve >yanagımdan optu. Onu sadece arkadas olarak >istemedigimi bilmesini >istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum >nedenini bilmiyorum >ama >çok utanıyordum... > >11. Sınıf > >Telefonum çaldı, arayan oydu ve aglıyordu bana askın >nasıl kalbini >kırdıgını anlattı, beni evine çagırdı,yalnız kalmak >istemedigini >söyledi, >bende tabiki gittim,koltuga, onun yanına oturdum, >güzel gözlerine >bakmaya >basladım ve onun benim olmasını diledim, 2 saat sonra > >Drew Barrymore'un bir filmi basladı ve onu izledik >filmi izledikten >sonra >uyumaya karar verdi, bana hersey için tesekkür etti ve >yanagımdan öptü. >Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini >istiyordum, onu çok >seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama >çok >utanıyordum... > >Son sınıf Mezuniyet balosundan birgün önce yanıma >geldi ve 'çıktıgım >çocuk >hasta ve partiye gelemiyecek'dedi, benimde çıktıgim >biri yoktu ve 7. >sınıfta birbirimize söz vermistik eger çıktıgımız biri >olmazsa >partilere >birlikte gidicektik, 'en iyi arkadas' olarak.Ve >partiye birlikte >gittik, o >aksam çok güzeldi, her sey yolunda gitti, partiden >sonra onu evine >kapısının önüne > >kadar bıraktım, kapının önünde ona baktım o da bana o >güzel gözleriyle >gülümseyerek baktı. Onun benim olmasını istiyordum... >ama o bana benim >ona >baktıgım gözle bakmıyordu bunu biliyordum, bana >'hayatının en güzel >zamanını geçirdigini' söyledi ve yanagımdan öptü. Onu >sadece arkadas >olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok >seviyordum ama >söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok >utanıyordum Günler, >haftalar, >aylar geçti ve > >mezuniyet günü geldi çattı... Sürekli onu izledim onun >mükkemmel >vücudunu >seyrettim. Diplomasını almak için sahneye çıkarken >sanki havada süzülen >bir melek gibiydi. Onun benim olmasını istiyordum... >ama o bana benim >ona >baktıgım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Herkes >evine gitmeden önce >yanıma geldi ve aglayarak bana sarıldı sonra basını >omzuma koydu ve >'sen >benim en iyi arkadasımsın, tesekkürler' deyip >yanagımdan öptü. Onu >sadece >arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum,onu >çok seviyordum ama >söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok >utanıyordum.Aradan yıllar >geçti... > >Bir klisedeyim ve o kızın nikahını izliyorum.evet >artık evleniyordu, >onun >'evet, kabul ediyorum'demesini, yeni hayatına >girmesini izledim, baska >bir >adamla evli olarak. Onun benim olmasını istiyordum ama >o bana benim ona >baktıgım gözle bakmıyordu bunu > >biliyordum. Yeni hayatına girmeden önce yanıma geldi >ve 'nikahima >geldin >tesekkürler' deyip yanagımdan öptü. Onu sadece arkadas >olarak >istemedigimi >bilmesini istiyordum, > >onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini >bilmiyorum ama çok >utanıyordum > >Yıllar çok çabuk geçti; su an benim bir zamanlar en >iyi arkadasım olan >kızın tabutuna bakıyorum, esyaları toplanırken lise >yıllarında yazdıgı >gunlugu ortaya çıktı... Hemen günlügünü aldım ve >günlükte okudugum >satırlar söyleydi 'Onun gözlerine bakarak onun benim >olmasını >diledim... >ama o bana benim ona baktıgım gözle bakmıyordu bunu >biliyordum.Onu >sadece >arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum,onu >çok seviyordum ama >söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok >utanıyordum... Keske bana >beni >sevdigini söyleseydi... > >CAN DUNDAR
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sana olan sevgimi bir sana söyleyemedim, | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-07-2008 09:28 PM |
Söyleyemedim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 02:48 PM |
Söyleyemedim | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-08-2006 11:27 PM |