www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Adult (+18) Yetişkinlere Özel > Adult eski arşiv

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-04-2006, 08:50 PM   #11
DJIN
ÇaKaL Üye

DJIN Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 261
Üye No: 7214
İtibar Gücü: 2016
Rep Puanı : 26208
Rep Derecesi : DJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen pr_x71
Benİm BİldİĞİm BİrŞey Var.komunİzm KÜrdİstan Devletİ DeĞİldİr.komunİzm İŞÇİnİn,emekÇİnİn,haksizin Haklaridir.komunİzm GÜÇlÜnÜn Hakli OlmadiĞi,haklinin GÜÇlÜ OlduĞu Bİr DÜnya İdealİdİr.komunİzm Halktir.yaŞasin Hakkiyla YaŞanan Komunİz.kahrolsun Kapİtalİzm.
eşitlik ne zaman adalet olmuş....yapmayın..zenginle fakir olmasın herkes eşit olsun diosunuz peki zengine o paralar havadan mı gelmiş komünizm bu yüzden bana saçma gelio
adam zengin oluo komünizm dioki olmaz kardeşim sen güçlüsün fakirle eşit olcaksın ..(herkes neden eşit olsun ki emek aynı mı ki alınan sonuç ta aynı olsun..)ben burda bir rejimi eleştirdim arkadaşlar üstüne alınıp yannış annamasın düşünce özgürlüğü var bu ülkede sonuçta
Alıntı:
İlk Gönderen scarface
Yorumsuz
ayrıca bu partiyi neden hala sawunuo bazı arkadaşlarımız anlamadım...parti lideri bööle siz düşünün partiyi...

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı