www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-04-2006, 09:02 PM   #1
chingy
Daimi Üye

chingy Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 98
Üye No: 10059
İtibar Gücü: 1644
Rep Puanı : 9725
Rep Derecesi : chingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen black_wolf_848
kardeş bizim aileye fenerli sinek almam
Bence o kadar abartma bi arkadaşın fenerli olsa onu evine almicanmı:biggrin: Gerçi bende sevmem feneri ama boşver zevkler ve renkler tartışılmaz.Herkese saygı duy bence gerçi ben takım tutmam ama herkese saygı duyarım kardeşim...
chingy çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-05-2006, 02:19 AM   #2
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2549
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen chingy
Bence o kadar abartma bi arkadaşın fenerli olsa onu evine almicanmı:biggrin: Gerçi bende sevmem feneri ama boşver zevkler ve renkler tartışılmaz.Herkese saygı duy bence gerçi ben takım tutmam ama herkese saygı duyarım kardeşim...
ben orda aileye dedim eve demedim lütfen düzgün oku

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı