![]() |
![]() |
#5 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 65 Thanked 6 Times in 4 Posts
Üye No: 15830
İtibar Gücü: 1448
Rep Puanı : 310
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bence Daum Gitmemeliydi Arkadaslar Sampiyonlugu Kaybetmemizde Buyuk Rol Oynayan Haluk Ulusoy,bjk,gs,ts Biz Butun Sene Boyunca Bunlarla Mucadele Ettik Bence Daum Bu Takimda Sonuna Kadar Kalmaliydi...zigo Tam Bir Turk Dusmani Eski Takim Daha Mukemmeldi Sen Git Lugona Al Lugano Kim Kardesim Lugano Kim Kapi Gibi Önder Var Sen Git Devid Al Devid Kim Kapi Gibi Serkan Var Sen Git Cani Kes Can Lucianonun Ikiz Kardesi Gibi Benim Kuracagim Takim
Uefa Ve Super Kupa Alir Be Imkan Var Ama Zigo Tam Bir Turk Dusmani Benim Kurdugum Kadro Size Katilanlar Cvp Atabilir 1.volkan 2.serkan 3.Önder 4.can 5appiah 6aurelİo 7mehmet Yozgatli 8tuncay 9alex 10semİh 11kejman Alin Size Gercek Fb Bu Seneki Tranferler Ise Yaramaz Asil Kadro Buuuuuuu
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Volkan, Beşiktaş’a mesaj yolladı | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-28-2008 07:37 PM |
Volkan: "Rüştü’ye ihtiyacımız var" | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-20-2006 11:16 PM |
Serdar’a Volkan’dan kutlama | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-08-2006 01:39 PM |
Rüştü ve Tuncay’dan Anlamlı Ziyaret | kasirga78 | Eskiler (Arşiv) | 2 | 07-15-2006 05:56 PM |