www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Kapalı Konu

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-10-2006, 03:17 PM   #1
eşitlik
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 20121
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 6
Rep Derecesi : eşitlik is an unknown quantity at this point

tamam kuramaz ben buna bieş demiyorum. lafı allayıp pullayıp nerelere götürüyorsunuz. ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. benim karşı çıktığım konu kürtçe konuşulmamasın denilmesi. siz bunu vatan kurtarmaya kadar taşıdınız. senin gözünden insan olup olmadığım önemli değil ben kendimi bildikten sonra. eyer burası özgür bir ülkeyse her zaman dile getirirsiniz peki o yazıyı yazan kim oluyorda bana kürtçe konuşmakda ne oluyor diyor bunu bana açıkla. sende bana deki bende o yazıyazanı haksız buluyorum de benim gözümde gerçek bir insan olduğunu bileyim.

Son düzenleyen: eşitlik; 10-10-2006, 03:26 PM..
eşitlik çevrimdışı  
Old 10-10-2006, 03:24 PM   #2
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2573
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen eşitlik Mesajı Göster
tamam kuramaz ben buna bieş demiyorum.
eywallah...
Alıntı:
lafı allayıp pullayıp nerelere götürüyorsunuz
lafı biryere getirdiğim falan yok nie böyle yazdım isyankar denen şahısta senin gibi başlamıştı yorumlarına sonra içindeki kini kustu
evet senin ne kadar başka bir egemenlik kurmaya hakkın yoksa kimseninde sanin diline söz söyleme hakkı yoktur...
Old 10-10-2006, 03:45 PM   #3
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

iyi taktik...

karşı önerme ile,

haklı talepte bulunan muhatabını acze düşürmeye çalışmak...

lakin.....

her seferinde bu taktik paçayı kurtarmak için yetmez...

tanıyamamışsın..sana yazdığım bunca kelamdan sonra beni bilememişsin....

benim kinim pkaka ve zihniyetlilerine....

bu kinden sanada pay vardır...savunan herkese olduğu gibi...

kürtçe konuş,gel benimle konuş,yolda,çarşıda,evde....

ama şunu anla.herşeyin bir sınırı vardır....

not:seninle aynı noktada buluşacağımıza inanmıyorum.mecburda değiliz.lakin,son yazında hassasiyetlere hitap etmeye başlaman ve tamam kuramaz dedikten sonra umutlar yeşermeye başladı....ama buda bir sözünün diğerinin tutmadığını ????:confused:
Old 10-10-2006, 07:41 PM   #4
eşitlik
Yeni Üye

Üye No: 20121
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 6
Rep Derecesi : eşitlik is an unknown quantity at this point

Alıntı:
İlk Gönderen gangaster Mesajı Göster
iyi taktik...

karşı önerme ile,

haklı talepte bulunan muhatabını acze düşürmeye çalışmak...

lakin.....

her seferinde bu taktik paçayı kurtarmak için yetmez...

tanıyamamışsın..sana yazdığım bunca kelamdan sonra beni bilememişsin....

benim kinim pkaka ve zihniyetlilerine....

bu kinden sanada pay vardır...savunan herkese olduğu gibi...

kürtçe konuş,gel benimle konuş,yolda,çarşıda,evde....

ama şunu anla.herşeyin bir sınırı vardır....

not:seninle aynı noktada buluşacağımıza inanmıyorum.mecburda değiliz.lakin,son yazında hassasiyetlere hitap etmeye başlaman ve tamam kuramaz dedikten sonra umutlar yeşermeye başladı....ama buda bir sözünün diğerinin tutmadığını ????:confused:

senin egonu tatmin etmekten başka hiç halt ettiğin yok. ne istiyorsun bölücü olmadığın için bölücü olmamı? değiştir şu zihniyeti. iki yazar ağzıyla bir şey yaptığını sanma ben kendimi biliyorum senin bilmene gerek yok. kişiliğimi bir kenara atıp kurarmı deseydim kan aksınmı deseydim bu cvp seni sevindirirdi senin sözünle ey gayri türk bunumu istiyordun.

Son düzenleyen: eşitlik; 10-10-2006, 08:15 PM..
eşitlik çevrimdışı  
Old 10-11-2006, 02:06 PM   #5
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Alıntı:
senin egonu tatmin etmekten başka hiç halt ettiğin yok. ne istiyorsun bölücü olmadığın için bölücü olmamı? değiştir şu zihniyeti. iki yazar ağzıyla bir şey yaptığını sanma ben kendimi biliyorum senin bilmene gerek yok. kişiliğimi bir kenara atıp kurarmı deseydim kan aksınmı deseydim bu cvp seni sevindirirdi senin sözünle ey gayri türk bunumu istiyordun.
ben egomu tatmin etmem...

laflarım sadağımdaki oktur.fırladımı hedefini bulur.

senin gibi çaşıtlara kinaye olur.....

anlaşılan senin taktiklerin çok çeşitli imiş isyankar....

bir yanda kardeşlik...iki yanda müptezellik

biz iki yazar sen maaşallah....5 yazar...isyankar,eşitlik,hunter,vardır yedekte iki tane daha vardır.....

beynine geçirdiğin o müğferi çıkarmadığın sürece bu muğlaklık devam eder....

sana TÜRK ol demiyorum....

aslana keçi ol demek gibi bir şey bu.....

lakin, kalbine vurulmuş olan kilidi ve beynine geçirilen miğferi kır diyorum.....

ahmetler mehmetler sana ne hoş kelamlar etmiş...ama sen almamışsın..

lafını diğer kişiliğine aktarmış,olmadık laflar etmişsin...

walsman bilir...muz gibi soyulup,gayri kürtlüğün ortaya çıkmış...

not:çeşitli rumuzlar ile söylemiş olduğun kelamlar TEVEKKÜL ALLAH'a...
islamın şartı yerine geldiği zaman ALLAH(cc)'a havale edilmeyecektir sözlerine cevap

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı