![]() |
|
|
#81 |
|
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 20047
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
arakadas demiski yusuf abimle deniz apimle yurumuek isterdim arkasındanda DHkPC bolucudur demis bu nasıl is ya dhkpc devgencten gelen daha sonra turkıye halk kominist patisi/cephesi adını alan mahir cayan ve yoldasları tarafından kurulmustur. kizilderede yusuf huseyin ve denizin idamını engelemek icin eylemleri sirasında oldurulduler. daha sonra yoldasları devsolu oda kapatıldıktan sonra dhkpcyi kurdular yani bolucu dediin insanlar sanin ovundugun deniz ve yusufun yoldaslarıydı ki deniz ve yusufta benzer bir orgut olan dhkoyu kurmuslardır. DHKPCnin boluculugune gelince hic biriniz bilmez pek cok semtte pkk dhkpclilere saldırır cunku onlar turk soludur ve solcudur, pkk (mhp)gibi fasist bir orgute ters duser.
isci partısine ve tkp ye gelince iki piyon, iki kukla. 1 mayısta kitleyi bolerler. kızıl elmada fasistlerle ortaklık kurup solculara saldırırlar, bi taraftan turkiyenin onune tas koyarlar. o resim cok guzel ozetliyo yanına MHP bolucusunude koymak lazım |
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 20047
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
Alıntı:
lenin oldugunde neyi vardı, sitalinin kıtaplarından baska ne kaldı, denizin vasıyetini okuyun kitaplarını bırakmıstır kardesine. sakın soviyetler birliğini ornek gostermeyin cunku sizin gordukleriniz son 15 yilin curumusluğudur ki bunlar burcuva basını tarafından gosterilen allanıp budaklanılan karalamalardır. cine gelince ne komınızmı be hadi ordan. uc ornek gosterip bu kadar basıt harcamayın herseyi. ben bin tane sizin kapitalıst sisteminizde veririrm. her gun ,har dakka binlercesi yasanıyo. biraz okuyun biraz etrafınıza bakın. sut ornegi verip baskası daha fazla isterse nolucak kominizim tıkanır diyen arakadas, komınizim zaten bunun icin vardır baskası hak etiinden fazlasını almasın diye, baskası ac kalmasın diye |
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 5 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 15512
İtibar Gücü: 1438
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
|
|
|
#84 |
|
Banned
Teşekkür Etme: 208 Thanked 557 Times in 262 Posts
Üye No: 9893
Rep Puanı : 29255
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
BENDE BİŞEYLER SÖLİCEM.. ŞİMDİ ÜLKEDE SOLCUDA VAR SAĞCIDA KÜRTTE ALEVİDE... AMA BURASI TÜRKİYE.. BANA SORDUKLARINDA HANGİ PARTİYİ TUTYOSUN DİYE CEVABIM TCP DİYORUM (Türkiye Cumhiriyeti Partisi) YALANIM YOK AMA ŞUNU BİLİNKİ O O... VARYA O ZATEN BİTMİŞ ŞEREFSİZİN BİRİSİ... TKP İSE KONUŞMICAK İĞRENÇ ÖTESİ PARTİ DEMİYORUM BİR TOPLULUKTUR.. ONLAR ÖNCE OKUMA YAZMA ÖĞRENSİNLER SONRA SİYASET YAPSINLAR
) SÖLİCEKLERİM BU KADAR..Bİ HATAM OLDUYSA AFFOLA !! |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 20560
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
kardeşim yorum yapmaya ne gerek var kii şimdi yorum yapacak olsamm tartışma çıkacak buna da hiç gerek yokk...
Saygılar...
|
|
|
#86 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 1 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 6691
İtibar Gücü: 1470
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
kominizm artık çökmüştür zaten bunun başlangıcı karl marx sa dayanır mataryelist felsefeye komunizim basitçe herkese eşitlik demektir yani açarsak herkese aynı miktarda yemek aynı miktarda imkan ama şu çelişki vardır eğer herkes üniv okursa olurmu ya da herkse zengin olursa kim çalışır doğu perinçek denilen adam daha düne kadar pkk kamplarını ziyaret etmiştir kominiziminde haklı yanları olabilir ama dünya da hiç bir sistem dört dörtlük değildir artık rusya bile dünyaya açılmaya çalışıyor bunu unutmayalım
|
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 71 Thanked 61 Times in 19 Posts
Üye No: 8584
İtibar Gücü: 1578
Rep Puanı : 3025
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Alıntı:
m lütfen biraz bişiler okuyup araştırın komunizm çöktüyse hala çin niye ayakta o zaman doğu perinçeğe gelince bence o bir kominist değil sadece devletin adamı biz oları hiçbir zaman kominist diyede adlandırmadık kurmuş olduğu parti mehmet ali aybar ve behice boranla zirveye çıkmıltır bu onlarıdan kalanları yiyen sadece bir akbaba düzenin adamı ne olacak işte
|
|
|
|
#88 | |
|
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 71 Thanked 61 Times in 19 Posts
Üye No: 8584
İtibar Gücü: 1578
Rep Puanı : 3025
Rep Derecesi :
|
Alıntı:
|
|
|
|
#89 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 20403
İtibar Gücü: 1409
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
SANA KATILIYORUM, BENDE ALEVIYIM, SOLCUYUM AMA BU PARTININ SOLCULUKLA UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI OLDUGUNU DUSUNMUYORUM. RESIMDE OCALANIN DOGU PERINCEGE VERDIGI CICEK, DOGU PERINCEGEN BASKA YERLERDE YAPTIGI KONUSMALAR NEKADAR KIVRAK BIR INSAN OLDUGUNU GOSDERIR. TEK RESME INANMAMK LAZIM AMA, SOZ KONUSU DOGU PERINCEKSE TEK RESIM YETER HERHALDE.
|
|
|
|
|
|
#90 | |
|
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 261 Thanked 168 Times in 83 Posts
Üye No: 7214
İtibar Gücü: 2014
Rep Puanı : 26208
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
Alıntı:
iş makinaları fabrikalar devletin ama ülkeye müthiş bir dış yatırım var daha farklı .. çin apayrı bir olay.. onu rusya ..k.kore.. küba.. gibi tam komünizm uygulayan ülkelerle aynı kefeye koymamak lazım..
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|