![]() |
|
Aşk sevgi ve şiir Aşk sevgi hakkında yazılar ve Şiir bölümü şiirleri paylaşabilir veya bulabilirsiniz. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2831
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hayalini Sevdiğim Yarim
Hani bir duygu vardır, hep özlem duyulan biryere ulaşmak istersin. Ama bilmiyorsun o yere ulaşamadığın için okadar özlersin Gel görki yarim o an içinde olan istek bunu düşündüremiyor sana Hani vardır ya, ağaçların suya, çiçeklerin güneşe olan özlemi, Nekadar büyüktür değilmi? Ama hep aynısı olur onlar bile kavuştuktan kısa bir süre sonra ayrılırlar. Ve ağaçlar kurumaya çiçeklerde solmaya başlar........ Bende ne kadar sana kavuşmak istesemde olmuyor ve inanıyorumki... Sen benim sevdiğim ve istediğim en büyük özlemimsin Ve seni bulduktan sonra kaybedeceksem eğer bırak bu böyle kalsın Hep seni görmeden görmüş gibi olduğum Ve senin yanımda olmadığını bildiğim halde öyle sandığım En önemlisi yarim seni hiçbir zaman soldurmayacağım Çünki seni gözyaşlarımla büyütecek sevgimle ısıtacak Ve kalbimde saklayacağım........... Ben bir hata işledim bırakta cezasını çekeyim Tek istediğim seni sevdiğimi bilmendi ve onuda söyledim. Divane biriyim belki, ya da ne dediğini bilmeyen biriyim Ama bildiğim tekşey var yarim, seni sevdiğim..... Sanki bir hikaye okudun farzet Yada bir sonbahar esintisi geçince biten belki bir daha aramam sormam seni bunun için beni affet Çünki sen hep ulaşmak istediğim o yer gibi kalmalısın Çünki sen hep benim sevdiğim o kişi gibi olmalısın En önemlisi yarim sen üzülmemelisin Çünki sen daima mutlu olmalısın...... |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çeşit Çeşit Kurabiye Tarifleri | F.S.Mehmet1453 | Yemek Tarifleri | 2 | 07-24-2009 10:28 AM |
143 tane Çeşit Çeşit Msn İfadeleri | alexdesouza1132 | Eskiler (Arşiv) | 6 | 10-04-2007 12:06 PM |
Çeşit Çeşit Modifiyeli Araçlar | UseLanMaz | Eskiler (Arşiv) | 2 | 08-24-2007 12:39 PM |
İşte çeşit çeşit nickler ( arap,dj,mafya,japon,kutulu...) | *KRAL* | Eskiler (Arşiv) | 3 | 10-01-2006 07:54 PM |
En iyi Ve Yeni Antivirüs Tarayıcıları Çeşit Çeşit | Scorpionking2 | Eskiler (Arşiv) | 4 | 03-11-2006 02:12 AM |