![]() |
|
Aşk sevgi ve şiir Aşk sevgi hakkında yazılar ve Şiir bölümü şiirleri paylaşabilir veya bulabilirsiniz. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2831
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İşte yine kapağından girdim sevgili günlüğüm ve yine karanlığın
kurşunlarıyla tıka-basa dolu şarjörlerim.Sen yine bana katlanmaya mecbursun.Başka çaren yok,zira senin de bahtın bana bağlı,ben karardıkça,senin pamuk tarlaları gibi beyaz,buğday tarlaları gibi umut dolu olması gereken sayfaların da kararacak. Benim günlerime güneş,*******ime mehtap doğdukça,sen de güneşle gülüp,mehtapla kucaklaşacaksın.Ama hiç şansın yok biliyorsun, benim günlerime ne güneş doğacak ve ne de *******imde mehtap kokacak. Daha önce de söylediğim gibi,bu kadehleri bozkırlar şerefefine kaldırdıkça ben sevgili yerine,dervişin hikayesine daha çoook teslim olacaksın sen.Kaldı ki kurtuluş ihtimalin de yok bundan. Zaten biliyorsun ya,bir kere daha fısıldayayım gecenin ütülenmiş sessizliğini bozmadan. Aşk! Uğramadan geçti benden,ne ayak sesini duydum eşiğimde,ne de ıslık çalan dudaklarının kokusunu hissettim nefesimde,usulcacık gidivermiş işte, ben daha bugün-yarın derken.Şimdi de bugün yarın diyorum ama,aşka ya da,seni seviyorum deme ihtimaline değil de artık,musalla taşının soğuk tenine. Hayır hayır!Haksızlık etmiyorum kendime,aksine o kadar da eminim ki artık geleceğin ellerinden gül koklamayacağıma.Hayata dair olanları yaşayıp öğrendikçe bundan daha fazla emin olunmaz. Söylemiştim sana,bir gariplik var bu işte,bu ben bu dünyadan olamam. Öyle bir yanlış var ki bir yerlerde,nefes almak bile işkence oluyor hücrelerimin ayrı ayrı her birine.Eskiden de mi böyleydi,yoksa sonradan mı oldu çözemedim,çözemiyorum bir türlü.Çözmek için çabaladıkça da ben düğümleniyorum bu defada düğüm-düğüm.Anlıyorum ki ben bu gezegenden değilim. "Mutluluk" denen bir şey gerçekten var mıydı,yoksa sadece laf mıydı bilemiyorum.Daha önceleri merak eder dururdum ama,artık yoruldu ruhum, pes ettim.Yaktım hayata kalkan kırmızı bayrakları.Beyaz bayrak mı? Şaçmalama şimdi,uğruna savaşılacak bayrak mı kaldı ki?Daha demin demedim mi ben bu gezegenden değilim diye?Öyleyse her şey,hiç bir şey demek olmuyor mu? Anlıyorsun değil mi?Ben artık hiç bir şey için yaşıyorum. Hiç bir şey oldu herşeyim.Her şey! ve Hiç bir şey! İşte hayatımın bundan sonraki anlamı.Siyah-beyaz filmler gibi başladı ve siyah-gri olarak sürmeyi sürdürecek bundan sonraki günlerin üçü, ya da beşi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 3 (0 üye ve 3 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çeşit Çeşit Kurabiye Tarifleri | F.S.Mehmet1453 | Yemek Tarifleri | 2 | 07-24-2009 10:28 AM |
143 tane Çeşit Çeşit Msn İfadeleri | alexdesouza1132 | Eskiler (Arşiv) | 6 | 10-04-2007 12:06 PM |
Çeşit Çeşit Modifiyeli Araçlar | UseLanMaz | Eskiler (Arşiv) | 2 | 08-24-2007 12:39 PM |
İşte çeşit çeşit nickler ( arap,dj,mafya,japon,kutulu...) | *KRAL* | Eskiler (Arşiv) | 3 | 10-01-2006 07:54 PM |
En iyi Ve Yeni Antivirüs Tarayıcıları Çeşit Çeşit | Scorpionking2 | Eskiler (Arşiv) | 4 | 03-11-2006 02:12 AM |