![]() |
|
Aşk sevgi ve şiir Aşk sevgi hakkında yazılar ve Şiir bölümü şiirleri paylaşabilir veya bulabilirsiniz. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2831
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() . '..ve bir şiir gibiydi herşey hiç akşam olmuyordu..'
Bize kalan gülümsemeler ve şiirler olmasaydı çok yalnız kalacağımı hep düşünürdüm.. ve ne güzeldir ki; Edebiyat ile ilgili dostlarım hep çok özel insanlar olmuştur.. Edebiyat'ın, bir okyanus olduğunu anladığım zamandı ki; kendimce de bir damla olduğumu farketmem ise hiç de güç olmamıştı.. ...ve Edebiyat okyanusunda benimde 'bir damla-ihtimal' olma riskim ise, beni en çok sevindiren tarafım olmuştu.. Bir damla-ihtimal'se doyasıya sevmek olurdu adı olsa -olsa, ve hayatı nedensiz yaşamadan, ve sonbahar'ın sıcak müjdecisi olurdum belki de bir Ekim ayı ortasında sessizce güne karışan.. Ve bu sihirin bozulmaması umuduyla bu düşsel gerçekliğin bir uzantısı olur, savaşırdım gölgesinde yalnızlıkların.. şu bizi koşulsuz güzelliklere taşıyan dostluk çemberinde koşulsuz kalır, hiç ama hiç ayrılmazdım/ayrılmadım da.. -Hayat bazen güzelse ve acıları çıkardığımızda bize kalan gülümsemelerimizse.. diye söyleyip avunduğum zamanlar vardı yaşadığım.. oysa.. ...'kimi kez acılar hep kanatmamışmıydı bizleri' ve herşeye inat hayata inat; tutunacak bir yürek aramamışmıydık bazen; ve ne kadar zordu ki; hayata yeniden gülümseyebilmek/tutunabilmek.. ve çoğu kez hayal kırıklıkları ile başlamadı mı dost yalnızlıklarımız.. ve en güzel zamanlarımızın birer resmini çekip yüreğe kazımadık mı bazen.. ya da çıkarmadık mı bizi derinden sarsan olayları yüreğimizden.. ya da en azından denemedik mi çoğu kereler.. imkansızlıklarını da bilerek.. ..kolayda olmadı unutmak ve unutamadıkta değil mi.. ve çoğu kez en zor zamanlarımızda aslında ne kadarda büyüdüğümüzün farkına varmadan geçtiğinde hayat.. ve bi şekilde yaşamadık mı bir döngü gibi gerçeği.. ve hep sormadık mı.. güzel ve mutlu günlerin çok mu gerilerde kaldığını her defasında binlerce kez sorgulayıp, kanatmadık mı acılarımızı defalarca.. Ve bazen sözde özgürlükleri de bi şekilde arayıp, kazanmanın bazen kaybetmekten çok daha iyi olduğunu düşünmedik mi.. haksız yenilgilerde sesimizi duyuramadığımız zamanlarda, bölünmedik mi.. ya yüreğimiz, binbir parça ve kan revan içinde kalmadı mı.. Ve bir gün; aynı paydada buluşmak; belki bi şiirde veya bir yerlerde, ve o denli anlamlı değil miydi güzelliği, ve tarifsiz sevinci.. ve yalnızlıkların bazen en güzel dostta olabilme ihtimalini görmedik mi.. ve oturduğunda zamanla taşların yerli-yerine; Hiç korkmadan gönül muhasebesi yapabilmedik mi her insan gibi.. ve sevgiyi koşulsuz taşımadıkmı ihtiyacı olanlarla paylaşmayı bilerek.. ve aşkı bulmadık mı herdefasında aynı hatalarla defalarca kaybedip... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 6 (0 üye ve 6 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çeşit Çeşit Kurabiye Tarifleri | F.S.Mehmet1453 | Yemek Tarifleri | 2 | 07-24-2009 10:28 AM |
143 tane Çeşit Çeşit Msn İfadeleri | alexdesouza1132 | Eskiler (Arşiv) | 6 | 10-04-2007 12:06 PM |
Çeşit Çeşit Modifiyeli Araçlar | UseLanMaz | Eskiler (Arşiv) | 2 | 08-24-2007 12:39 PM |
İşte çeşit çeşit nickler ( arap,dj,mafya,japon,kutulu...) | *KRAL* | Eskiler (Arşiv) | 3 | 10-01-2006 07:54 PM |
En iyi Ve Yeni Antivirüs Tarayıcıları Çeşit Çeşit | Scorpionking2 | Eskiler (Arşiv) | 4 | 03-11-2006 02:12 AM |