![]() |
![]() |
#381 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2830
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gitmelisin...
Yüzünü bir daha dönmeden gitmelisin... Ardına ve arkanda bıraktığın bana bir daha dönmemek üzere gitmelisin.... Bu güne kadar seni görmediğim bir gün olmamıştı... Her gördüğüm an daha çok özlüyordum seni... her gördüğümde içime biraz daha işliyordun... sensiz nefes alamayacağımı düşünüyordum... görüşemediğimiz iş saatlerimizde sesinle avunuyordum.. sesinle dolduruyordum içimde ki boşluğunu... sesin kulağımda, varlığın içimdeydi... Bir günü bir güne ekliyordum... Aşka aşık olmaktan vazgeçmiş, direkt sana aşık olmuştum... seni bir bütün olarak sevmeyi öğrenmiştim... içimde ki senden farklı yönlerini gördüğümde şaşırıyor ama hiçbir zaman vazgeçmiyordum seni sevmekten... artık sevgi ötesi bir durumdu varlığımda ki varlığın... Ben, ben olmaktan çıkmıştım... Ben, sen olarak yaşamaya başlamıştım... Bir beklenti taşımıyordum sana karşı... Bu güne kadar hep yalnızdım... yalnızlığıma dokunulmasını, kanımda dolaşan özgürlüğümün kısıtlanmasını düşünemezdim... Fakat, yanımda olan senle yalnızlığım dağılmaya başlamıştı... çevreme ördüğüm duvar gittikçe yıkılıyordu... Korkmam gerekirdi ama keyif alıyordum... Yeni bir ben buluyordum karşımda... Bir beklenti istemediğini fark ettiğim anda şaşkına döndüm... Korkmuştun... Kaçmak istiyordun... Yaşantında gittikçe şekillenen ve gittikçe sevdiğin benden korkmuştun... Beni daha fazla sevmekten korkmuştun... Benim sevgimin sorumluluğunu taşımaktan korkmuştun... Beni taşıyamamaktan korkmuştun... Aramıza bir mesafe girdi, korkularımızın açığa çıkmasıyla... Artık görüşmez olmuştuk... Kavgalarımız çıkmaya başladı... Beraber yapamıyorduk ama ayrı iken hiç olmuyordu... Bir müddet ayrı kalmak istiyorduk... Canhıraş yürek bağırtıları ile teslim oluyorduk tekrar birbirimize... Sevgi yüreğimde, sensizliğe teslim olmuştum... Beklediğim seni, sana teslim etme zamanı idi... Yüreğimde ki acıya rağmen sana seslendim... " GİT " , dedim... susma hakkını kullandığını söyledin... ancak, alamıyordum sevgiyi... veremiyordum sevgimi... sevgimiz donmuş ve kalıp şeklinde bekler gibiydi... ve biz yenilmiştik... " GİT " , dedim... Kanayan yüreğimde ki yara daha da açıldı... " GİT " , dedim... gitmeni hiç istemedim... gitmeyi hiç istemedim... " GİT ", dedim... " ME " yi ekleyemedim... GİT..... ME Git...Git...Gitme dur ne olursun Gitme kal yalan söyledim Doğru değil ayrılığa daha hiç hazır değilim Aramızda yaşanacak yarım kalan bir şeyler var Gitme dur daha şimdiden deliler gibi özledim İkimiz içinde doğru olan böylesi git İnan bana sandığın kadar üzgün değilim İçimde yepyeni bir hayata başlamanın Sevinci ve heyecanı var artık git... alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() BİR PENCERENİN DİBİNDEN BAKIYORUMM GÜZEL ANILARA SENLİ ANILARA.....ŞİMDİ.. ŞİMDİ İKİ YABANCIYIZ AYNI ŞEHRİN AYNI YERLERİNDE YAŞAYAN TANINMAMIŞ KİŞİLERDE BİRBİRİNİ ÇÖZEMEYE ÇALIŞAN HARAP OLMUŞ YIKINTILAR İÇİNDE KALAN KALPLERİ DOLDURULMASI ZOR..... BELLİ.. AMA YİNE ELDE AVUÇTA SEN VE BEN Lİ SANİYELER KİM İSTEMEZ Kİ SENİN SAÇLARINDA JOLE KIRINTILARI OLMAYI? KİM İSTEMEZKİ SAKALIMDA SENİN KOKUNUN OLMASINI? EĞERKİ MUCİZE DİYORSAN MUCİZEDİR... GEL BAKALIM GÖNLÜME GİR. İSABET ET BANA YENİDEN SEVEBİLİRLİĞİNİ AŞK RUHUNA DOKUNABİLMEKTİR BİR MASAL YAZ AKLINDA KIRMIZI ÇİÇEKLİ BİR KIZ OLSUN VE MUTLU LUK ADINDA BİR CADI ONU KURTARSIN BİR ADAM.. BİR GERÇEK BUL BEN DİYE BİR ADAM SEN DİYE BİR KADINI SEVSİN VE SENDE BEN CİVARIMDA AŞK ATEŞİ YAKIP ISINMAYI ÖĞRET BANA.. O ZAMAN GEMİLER YENİDEN LİMANINA DEMİR ALSIN O ZAMAN İŞTE İKİ AYNI ŞEHİRDE YAŞAYAN YABANCILAR İKİ MUCİZE OLSUN YAĞMURDA........... ISLANALIM Kİ GÜNAHLARIMIZ AF OLSUN.. alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() SON ZAMANLARDA Bİ MUTLULUKTAN ÇOK Bİ KELEPÇE GİBİ GELMEYE BAŞLADI BUNLAR... ESKİDEN HERKESE GÖSTERE GÖSTERE TAŞIDIĞIMIZ BU İKİ YÜZÜK ŞİMDİLERDE Bİ KELEPÇE GİBİ GELİYOR BİZE... FARKETTİNMİ.... HANİ BİZ BAĞLIYDIK YA YÜREKTEN HANİ Bİ ÖMÜR BOYU BERABERDİK YA... NE OLDU BİZE.. DAHA 250 GRAM YÜZÜĞÜ TAŞIYAMIYORKEN YÜREĞİMİZ Bİ ÖMÜR BOYU BU SEVGİYİ NASIL KALDIRICAK... YANİ OLMAYAN,BİTİP TÜKENEN SEVGİYİ... GÖZBEBEKLERİM KURUDU SANA,,SEVGİMİZE,,EVLİLİĞİMİZE AKAN YAŞLARDAN.. SEL MİSALİ OLDU BAZEN BAZENSE DAMLA DAMLA... YAKA YAKA YÜREĞİMİ,,ACI VERE VERE... HATIRLIYORMUSUN BİZİM O FİLİMLERDEKİ GİBİ TANIŞMAMIZI.. BEN DAHA LİSEYE GİDEN GENCECİK KIZ,,SEN ÜNLÜ Bİ İŞ ADAMININ 18 YAŞINDAKİ YAKIŞIKLI OĞLU... VE O BAKIŞ.. NERDEN BİLEBİLİRDİKKİ O ZAMANLAR BÖYLE OLACAĞINI... O ZAMANLAR SEVERDİN SEN BENİ,,KORURDUN,,KOLLARDIN... ELİMİ TUTTUĞUN AN HİSSEDERDİM KALBİNİN ATIŞINI... SIRILSIKLAM OLURDU ELİM TERDEN.. BIRAKMAZDIM... SEVERDİM ÇÜNKÜ... SEVERDİN.. ŞİMDİ DÖN Bİ BAK HALİMİZE... NERDEE O DELİGİBİ AŞIK GENÇ ÇİFT.. NERDE YÜREĞİ PAS TUTMUŞ,,SANKİ BİRBİRİNE ZORLA KELEPÇELENMİŞ BU KARI-KOCA... NE SENİNLE OLDUĞUM GÜNDEN PİŞMANIM.. NE SENİNLE YAŞADIĞIMIZ O GÜZEL ANILARA DÜŞMANIM.. İSTİYORSAN SEN GİT.. NELERE ALIŞMADIMKİ... ELBET SENSİZLİĞEDE BİGÜN ALIŞIRIM... alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bir aşkın düşler tarlasında kokan iki tohumuyduk
Yeşermeye yüz tutmuş mayıs ayının karlarla kaplı bir şehrinde güneşi ellerimle tutmuştum sanki... Reel dünyanın birgün açacak bahar havasında yapraklarını okşamayı neçok istemiştim bir bilsen... Yellerle uçuşan başak saçlarını koklamayı, gecenin zifiri karanlığında parlak gözlerine dalmayı neçok istemiştim oysaki Bir bilsen sana olan duygularımın masum deryalar kadar şeffaf olduğunu... Oyuncağına ağlayan bir çocuk gibi, seni kaybetme korkusunu yaşayabileceğimi hisserdercesine hergün dua ettiğimi nerden bileceksin?... İçinde tablomu çizdiğin kalbimin derinliklerinde birgün solacak karanfil olabileceğimi nerden bilebilirdim?... Oysaki sana son birkez SEVGİLİM diyebilmeyi ne çok istemiştim bir bilsen!... Sen kulağıma arkadaş türküsünü söylerken, beni sonsuzluk ufuklarına götüren "hoşçakal" biletini elime sıkıştırırken, geriye küçük bir tebessümle bakıyorum... Gözlerimde bulutları kapıyorum. Yağmurları yüreğine düşüp yakmasın.. KIYAMAM........... alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Gece, aydınlığın üzerine karanlığın puslu tüllerini indirip gökyüzünü sergisinde yıldızların ay ışığıyla dans ettiği zamanlarda yine seni özlüyorum sevgili. Yokluğuna inat sesinin sıcaklığını, yüzünün utangaçlığını ve gülüşlerine saklanmış baharları düşünüyorum. Puslu bir hayatın hüzne sürgülenmiş vaktinde anıyorum – yüreğimle özdeşleşmiş- vuslat kokulu ismini. Yokluğundan arta kalan kırık dökük anıları geçmişin tozlu raflarından indirip imkansız sevdamızı delicesine haykırıyorum bulutlarla taçlanmış gökyüzüne..Boğazımda düğümlenmiş kelimeleri bir bir kanatıp hasretinde demliyorum hayatın hüzün yüklü meşakkatlerini.. Acıya inat, yokluğunda inat seni düşünüyorum özlemin en dar vakitlerinde. Beni “ sensiz “ bırakıp gittiği yerde hala seni bekliyorum sevgili….
Sevda mevsiminde bir bahar göremeden gitmiştin. Yokluğunu küçük bedenime bir beden bol gelecek şekilde ait olduğun baharlara zamansız gitmiştin. Bu gidişin binlerce sebepleri vardı biliyorum. Gidişin bazen “sana gecikmişliğim “ olmuştu bazen de senin hayata yeniden ve sıfırdan başlayamama korkuların. Her ne olursa olsun gitmiştin işte. Anlamı yok gidişini tekrar yüreğimde küllendirmenin. Lakin gittiğin gece, üzerimdeki tüm acılarımı soyup yağmurların koynunda “sana “ yüreğimle çırılçıplak ağlamıştım. Yokluğunda kimi zaman kanadım durdum yokluğunun kör topal kelimelerinde. Kimi zaman da tek bir kelime etmeden yalnızlığına demlendim. Tek cümlelik vedaları iyi bilirim sevgili. Gidişinle ayrılığın ayakuçlarına yuvarlansam da yüreğimle sevdama sustum. Evet, benden uzaklara giderken – bir zamanlar yüreğine ölümsüzlüğü kazdığın- adımı tek kalemde silmişsin dudaklarından. Yaşanmış onca hatırayı “ hiç yaşanmamış “ bilip sonsuza dek çıkarmışsın beni hayatından. Adımı “ iki dudağın arasında” anlamamakla beni unutma çabasında olabilirsin sevgili. Beni çoktan unutup geçmişin tozlu raflarına sürgülemiş ya da sendeki “ beni “ yalnızlığa kefensiz gömmüş olabilirsin lakin ben seni gittin diye bir kalemde unutmadım sevgili. Sana inat, yokluğuna inat yaşattım seni. Gelmeyeceğini bile bile beni “ bana “ bıraktığın yerde hala seni bekliyorum. Dilimde ikimizin şarkısı ve senden a miras kalan iki damla gözyaşıyla sevdamı sayıklıyorum. Ve özlerken seni; mayasız yokluğuna “ bir mintan sabır “ ekleyip hayatın en dar teknesinde varlığını “ yarınlarıma ” yoğurmakla meşgulüm sevgili..Ben seni hala seviyorum sevgili…. Bilmiyorum. Hangi kadın gelmeyeceği bilindiği halde her gece sabah ezanlarına kadar beklenildi? Hangi erkek, sevdiği kadının ellerini bir daha tutamayacağını bilse de sevdiğinin- daha tövbesi edilmemiş- taze günahlarına kefil oldu? Giden bir kadının ardından kaç erkek, sevdiği kadının gülüşlerini dualarına katıp giden sevgilinin kangrenleşmiş acılarına “yarım bedenini “ kefen bildi ? Cevabı olmayan onlarca soru sevgili. Evet, sen gittin diye etrafımı tel örgülerle çevirdim. O tellere hasretinin ölümcül elektriğini verip gelmeyeceğini bile bile seni bekledim gülüşlerinin tomurcuk açtığı tepelerde… Sensizlikte üzerime çullanan arsız fırtınalar, yüreğime yapışmış kör ayazlar korkutmaz beni. Yokluğunda yeniden depreşen sancılar ya da adımın bir kalemde unutulması benim canımı acıtmaz sevgili. Olur da bir vakit yüreğinle bulutlar özenip delice ağladığında kirpiklerinden süzülen gözyaşlarının toprakta heba olması korkutur beni. Ya da dar bir vakitte ölümün şerbetini benden önce Azrail’in avuçlarından içmen canımı acıtır sevgili. Evet, aramızda “ bir ömrü “ koyup benden gitsen de senin uzaklarda yaşadığını bilmenin tarif edilmez hazzı ve uzaklarda bir yerde bensiz olsan da sıcak tebessümlerinin verdiği umutla sensizlikte bile “ seni “ yaşayabiliyorum. Ama benden önce göçersen bu fani âlemden dayanamaz bu can bu gidişe. Bu acıya dayanamaz fakir yüreğim. Her gece sen uzaklarda huzurun koynunda uyurken ben küçük ve sensiz üşüyen ellerimi semaya kaldırıp Yaradan’ a yalvarıyorum. Her gece yüreğimi seccadede bırakıp ıslak dualarımla hep “ varlığında senden önce ölmeyi “ diliyorum sevgili. Haram olsa da gülüşlerin bana, senden önce fani alemden göçmeyi diliyorum Mevla’dan. Seni sensiz severken bile seni düşünüyorum sevgili… Ben yamalı bir bedenin kocaman yüreğiyle sevdim seni. Yokluğunda senden kaçmak varken ben yine senin hatıralarına sığındım. Yüreğinde unutulduğumu bilsem de, ben seni “ sensiz “ yaşatan oldum. Hayatında “ doğruluğumu “ ispat edemediğin tek yanlışın olarak kalsam da çizdiğin mutluluklarda dillendiremediğin en güzel sevda olsam da ben seni seviyorum sevgili. Yokluğuna inat, yalnızlığına inat.. Gün geldi benden uzaklardaki varlığınla mutlu olup senin gözyaşlarında kanadım durdum. Biz seninle iki yakası birbirine hiçbir zaman kavuşmayacak uçurum olsak ta delice sevdik birbirimizi. Kâh seninle ayrı bulutlardan düşen iki damla olup aynı sevda toprağına yağdık kâh aynı yürekle gülümseyip aynı gözle imkânsızlığımıza ağladık. Evet, biz seninle takvimlerden düşen zamana yenildik sevgili. Aynı gökyüzüne serilmiş birbirine bir nefes uzaklıkta birbirine yabancı iki yıldız olduk. Sen, ay ışığıyla dans eden yıldız olmuşken; ben gecenin tüllerine yüreğiyle tutunan ve her an kaybolmaya hazır bir yıldız oldum. Bir gece kaysam da gökyüzünden ben hep sende olacağım sevgili. Çünkü biz seninle yaşadığımız hayat kadar yalan, ölüm kadar gerçektik … Biz zamana yenildik sevgili. Kavuşmalarımızı vuslat kokan yarınlara erteledik. Körpe sevinçlerimizi sıcak yüreğimizde saklayıp her gece ayrılığın isli çaydanlığında hasrete demleneceğiz. Sen benden daha iyi bilirsin ki; hasret; aşkın kanlı gözyaşıdır. Aktıkça geride kalanları yakar. İçinde kurtlanır, yüreğinde kanar ayrılıklar. Kuru bir yaprak gibi bir baharın ortasında yapayalnız kalırsın. Konuşmak istersin, susturulursun. Susmak istersin, ıslak gözyaşlarınla konuşursun. Aşktan öte silahın olmasa da zamana kafa tutup ayrılıklarla savaşırsın. Ama zamana yenilirsin hep. Defalarca yenilirsin ama savaşırsın bıkmadan usanmadan. Ne yazık ki; hayat devam ediyor. Her şeye inat, ayrılığına inat takvimler alabildiğince hızlı akıyor mevsimlere doğru. Sen, uzaklarda bir yerlerde yaşarken; ben alnı ak, yüreği pak sevdamızı yokluğa inat yaşatacağım. Gün gelecek; dört duvar yalnızlığı üşüşecek yarınlarına. Gün gelecek, gülüşlerin tozlu hatıralara yenik düşüp beni bıraktığın yerlerde tek başına yürüyeceksin. Mavi düşlerine nice ayazlar ortak olup sana karanlıkları hediye edecekler. İçinde saklı kalmış yalnızlığın bir gün adını bilmediğin sokak başında karşına çıkacak. İrkileceksin ama korkma ne olur..Boynunu bükme topal bir yalnızlığa. Hayat denilen ipin ucuna sımsıkı tutun. Güneşe değil; karanlıklara çevir sırtını. Yüzünü ayazlara değil; seni bekleyen mutluluklara döndür. Her ne kadar benden uzak olsan da her gülüşün canıma can katacak, her gözyaşın yaşayan bu cana kefen olacak. Ne olur dayan acıya, pes etme imkansızlığa. Günahlarına kefil, acılarına bedenimle kefen olmuşken sabret yokluğa. Dudaklarınla ölümün şerbetini içmeden önce son kez beni çağır.Ellerini tutmak için ya da dudaklarına sevdanın mührünü bırakmak için değil; senin yerine vuslat şerbetini içip ben serileyim soğuk çınar ağacın gölgesine. Sen yaşamalısın çünkü. Böyle bir yürek yaşamalı sevgili. Bırak aramıza “ yalnızlık “ girsin. Bırak sevdamız zamanın ayak uçlarında ezilsin Ama nerde olursan ol; baharlarla müjdelenmiş gülüşlerine sarıl. Olur, da bir gün zamana esir düşersen ne olur pes etme. Sürgün yesen de umuttan , yüreğinle sımsıkı hayata tutun ne olur. Her şeye inat ben seni seviyor olacağım. Seni beni bıraktığın yerde yüreğimle bekliyor olacağım. Uzaklarda bir yerde hayata bir bedel ödemek zorunda kalırsan sevgili ; HAYATA CEZASINI GÜLÜŞÜNLE ÖDE…. alıntıdır.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bakmayın, yazılarıma sinmiş hüzne.... Her şeye rağmen, şanslı biriyim ben! Hiç ağlamadığımdan değil; çok akıttım gözyaşımı içime... Hiç kaybetmediğimden değil birini... Çok yandım ciğerimden; baktığım her yere, sevdiklerimin yüzünü kazıdı hasret... Yıldızlarla doluydu gökyüzüm; kapkara bir boşluk bıraktılar kayanlar... Bir daha asla dolduramadım. Gidene soramadığımdan, kalanın ıstırabı daha çok sandım. Hiç ihanete uğramadığımdan da değil; yarası her zaman taze, birkaç hançerle dolaştım durdum sırtımda; hem öfkelendim, hem anlamsız geldi kızmak. Herkesten farklı değildi başımdan gelip geçenler.... Herkes kadar ağladım, herkes kadar yandım. Acısız olmuyordu ki hayat! Ağlamaktaydı bereket, yağmurda ıslanmadan yeşermiyordu ki toprak! Bakmayın, yazılarıma sinmiş hüzne... Mutlu bir çocuktum ben! Kalabalık bir ailenin sevgisiyle büyümüştüm. Bir sürü arkadaş, bir sürü oyun; kuyruğuna tutunmuştum kırmızı bir uçurtmanın... Hayat hep veriyordu, alacağı günleri hiç düşünmemiştim. Sancılıydı ilk gençlik! Şimdiki hüzünlerimle, o zamanları karşılaştırdığımda, çocukluk deyip geçiyorum. Ah, nerdesiniz 17'lik dertlerim! On yedimde başlamıştı hayatla kavgam. Artık sadece, tartışıyoruz. Acıya alıştığımı söyleyemem hala; hele, nasır tuttuğunu kalbimin... Unutmayı becerdiğimi de söyleyemem; asla unutamadım, kusurluydu hafızam; almayı biliyordu da silmeyi, asla! İyi ki hatırlıyorum! Yaşamımdan çıkanlara kızmıyorum; öğrettikleri her şey için minnettarım. Bir zamanlar, doyasıya güldüğümüz içindi uğurlarken akıttığım göz yaşlarım... Paylaştıklarımız kadar değerliydiler. Paylaşamayacaklarımızın adıydı hasret! İhanete de alışamadım elbette; ama, edenlere de eyvallah! Kir tutsa da kin tutmaz yüreğimiz. Az şey sayılmaz, utanmayı bilmeyenden öğrendiğim; sırf bu nedenle bile affedebilirim. Bakmayın, yazılarıma sinmiş hüzne.... Şanslı biriyim ben! Mükemmel bir anne-baba; harika kardeşlerimle; hem büyük, hem mutludur ailem! Eski-yeni fark etmez; hem köklü, hem sınanmıştır dostluklarım! Kolay yere gelmez sırtım; ne yaparsa yapsın, kolay vazgeçmem hayattan! Kokladığım gülleri, teker teker solduracak biliyorum. Asla hazır olamayacağım acıya; ama, çekmeyi de öğrendim artık. Bütün duyularım açık, elimde suyum, yüreğimde umut, güllerimin yanındayım. Az şey midir, biteceğini bildiğin bir hayatı son nefese kadar paylaşmaya hazır olmak. Ve baş kaldırmak ölüme, sonsuza kadar, sevip hatırlayarak... Zaman bir değirmen; keder girer, hüzün çıkar kapıdan... Ben de toy girip, olgun çıktım içinden.... Bakmayın dertlenip içlenmeme; yağmur yağar, toprak kokarım; güneş açar, çiçek! Sadece, Güneşli günlerde kalem oynatmaz yürek! alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Hani bana son kez sarılıp yumruklarını sıktığın ve gözlerini sıkıca kapattığın o ayrılık günü vardı ya sevdam,gidişini kabullenemeyip “görüşürüz” demiştim sana asla görüşmeyeceğimizi bile bile.. Dost meclislerinde ayrıldık diyemedim günlerce , aşk nasıl yaşanır onca insana öğretmiştik ,yitip giden zaman mıydı bizler miydik yoksa kocaman sevdamız mıydı anlam verememiştim çünkü.Zordaydım,dardaydım ve yenilmiştim.
Gittiğin günden sonra, beni ölmeden ölümlere uğurladığını düşündüm hatta hiç sevmediğini ama biliyor musun sana hiç kızmadım eğer kızsaydım, nefrete teslim etseydim seni de beni de,yaşananları da hafife almış olurdum.Sabır diledim hani yolda, kırmızı ışıkta durduğumuzda, tespih satan kadından ihtiyaç düşkünü diye aldığın, nazar boncuklu tespih bende kalmıştı hatırlar mısın? İşte onu çekerken sabır diledim..Yanıp tutuştukça, seni andıkça ,ve geri döneceğin günü bekledikçe ağıtlarım Ankara yağmurlarına karıştı ben ağladım Ankara ağladı... Aylar bu kısır döngüyle geçti, duygularımın omuzlarımdaki ağırlaşan yükü bedenime kaydı ve hastalandım.... Bir gün dönersen, artık iyiyim ağıtlarım tükendi.. Bir gün dönersen, yaşadıklarımız tebessümümde Bir gün dönersen, tanıdığım en iyi insansın hala, koca adamımsın çiçek yüreksin Bir gün dönersen, taç yapraklarım odamda. Bir gün dönersen sevdam, yenik düştüm ayrılığa,alıştım hayallerimdeki sana Artık BİR GÜN DÖNME BE SEVDAAM GİT!! ve ASLA DÖNME YOLUN AÇIK OLSUN.... alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bir daha dünyaya gelsem,yine seni severdim
Beni üzesin diye,beni böyle deli divane edesin diye Biliyorum...... Sende bir daha dünyaya gelsen yine beni sevmezdin. Kahrımdan öleyim diye.. ************* Gitmeliyim bunu anlıyorsun değilmi? Başka çarem yok gitmeliyim.sensizliğin beni süründüreceğini bile bile gitmeliyim.seni sevmekten asla vazgeçmeyeceğim ama olmayacak bir duaya amin demek bizimkisi.yıllar önce o sahilde seni ilk gören ben olmalıydım.ve yüreğin o gün benim yüreğime dokunmalıydı.şimdi gitmek zorunda kalmazdım. şimdi bir sevdanın en güzel yerinde olurduk. Birbirimizi bu kadar çok hakederken ,bu kadar çok seeverken gitmek öyle çok dokunuyorkı yüreğime...hayatımda ilk kez kabul ediyorum yenilgiyi. Kimbilir korkağım belkide senden değil, bu aşkın büyüklüğünden kaçıyorum.ah be sevgilim,ben kendimden kaçıyorum. Hiçbirşey tesatüf değildir,buna inanırım ben.herşeyin bir kurgusu vardır ve insan mutlaka kendisi için kurulmuş o şeyi yaşar.Şimdi gitmemde bunun bir parçası işte.imkansızı seçip,imkansızı yaşayıp sonra da "bir gün yeniden ve sonsuza dek..."deyip gitmem başka nasıl açıklanabilir.?seninle o gece ,hiç hesapta yokken karşı karşıya gelmemizi ne tarif edebilir başka ? Bu kadar zaman hep aynı soruyu sordum kendime,sen hiç benim oldunmu?"tamamen sana aitim" dedinmi?cevabı olmayan sorular işte..önceleri delirirdim bulamadıkça cevabını.sonra bir kabullenmişlik çöktü kalbime... Seviyordumya seni ne önemi vardı gerisinin?yüreğinde bir yerim olduğunu biliyordumya ,fazlasını istemenin ne gereği vardı ki? Ama sonra bu kadar basit olmadığını gördüm.dayanılmaz bir yanı vardı bunun .seni özlediğimi söylemek için bile beklemek zorundaydım.sana sarılmak içinse günler,haftalar geçmeliydi.sen en güzel ,en mutlu anlarını başkalarıyla paylaşırkenben sadece hayalinle yetinmeliydim ..olmadı aşkım.yürütemedim..bu aşkın tutsağı olduğumu farkettim.sonu belirsiz,yarını olmayan ve hiçbir zaman tamamlanamayacak olan bir aşkın tutsağı... Gidiyorsam ,sevdam tükendiği için değil,bunu bil.Aksne sevdamı çok daha yukarılara ta yukarılara taşımak için gidiyorum.kendimi yenilemek ,tutsaklıktan kurtulmak ve kimbilir bir gün senin karşına daha özgür ,daha cesur çıkmak için gidiyorum.ben terk etmiyorum seni.ne seni nede sevdamızı bırakmıyorum.kalbimdesin ve hep oradakalacaksın.ben yaşadıkça ...seni seviyorum.. UNUTMA BENİ....... ALINTI |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() senİn Keyİf Aldiklarindan Benİm Herzaman Keyİf Almam Gerekmedİgİ İhtİmalİnİ DÜŞÜnerek Sev Benİ
KiŞlari Senİ KiŞin Sevmeye BaŞladigim İÇİn Sevdİgİmİ Anlayarak KiŞin Gelmesine Öfkelenmeden Sev Benİ En Begendİgİn Yemegİ Yaptiktan Sonra Onu Yerken Erkegİnİn Begenİsİnİ KazanmiŞ Kadinin Zaferİnİ Hİssederek Ye Sana Yaptigim Yemegi KÖtÜde Olsalar Sirf Bİrlİkte GeÇtİgİmİz İÇİn Oralardan Sev Bİrlİkte YÜrÜdÜgÜmÜz Yollari Kalabaliklari Da Sev Htirla Bİrlİkte O Kalabaliklarin İÇİnde Trafİkte Sikistigimizi Kimseyi Fark Etmedİgİmİz GÜnlerİ O GÜnden Sonra Kalabaliklari Sevdİgİmİ DÜsÜnerek Sev Benİ Senİnle GeÇİrdİgİm Zamanlardan Sonra ÜstÜne Yanliz Uykuya Yatacagim Saatler GeÇİrİp Senİ Kendİmle YaŞayacak Saatler Verecek Kadar Sev Benİ SÖylİyecegİmİ Zannettİgİn SÖzcÜklerİ SÖyleyerek SÖyleyeceklerİmİ İpotek Altina Almadan Sev Benİ Her Daİm GÜvenerek Ama HİÇ Gİtmeyecegİmİ Sanarak Degİl Her An GİdecekmİŞİm Gİbİ Sev Benİ İyİ Olduguma Emin Olsan Bİle Nasil Oldugumu Merak Ederek Sev Benİ Nazlandigimi Anlasan Da Şimart Benİ Senden BaŞkasina Şimarmayacagimi Bİlerek Nazlandir Benİ Zorlandiklarimi Benİm İÇİn KolaylaŞtirmadan Ama Omuz Vererek Sev Benİ AŞki Sende YaŞadigimi Senle Bİrlİkteyken Anlayarak Sev Benİ Gİttİgİmde Artik Sadece ÖnÜmdekİlerİ YaŞayabİlecegİmİ DÜŞÜnerek Senİ Gerİde Birakmak İstemedİgİmİ Anlamaya ÇaliŞarak Sev Benİ Sorgulamadan ŞÜpheye DÜŞmeden Sinirlar Koymadan ÖzgÜrlÜgÜmÜ Kisitlamadan Sev Benİ Kirginliklardan Sonra Beyaz Bİr Sayfa AÇtigimi Ama BaŞka Beyaz Sayfalar AÇmak İstemedİgİmİ Hİssederek Sev Benİ Omzuna İhtİyacim Oldugunda Bunu Yapmak MÜmkÜn Olmasada İmkansizi Yapacak Kadar Sev Benİ Sogukta ÜŞÜyecek Sicakta Terleyecek Kadar Senİnle Gİttİgİmİz Yerlere Bensİz Gİttİgİnde Yanimda Olsaydin Keske Dİyecek Kadar Meyve Tabagindakİ Meyvelerİn KÖtÜsÜnÜ Yİyİp İyİsİnİ Bana Birakacak Kadar Sev Benİ Çok Sevdİgİm Çİkolatayi Sadece Senİnle PaylaŞtigimi Anlayacak Kadar Çok Sev Benİ Yapmak İstedİklerİm Sana Ters Gelse De Sirf Ben Çok İstİyorum Dİye YÜreklendİrecek Kadar Kadar Çok Sev Benİ YanliŞ Anlatsam Da Dogrusunu Anlayacak Ve YÜzÜme Vurmayacak Kadar Sev Benİ Dahasi Kİmseyİ Sevmedİgİm Kadar Sevdİgİmİ Bİlerek Sev Benİİ |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() AğLamaLıyım bu gece...
GözyaşLarıma tek şahidim sensiz bu bomboş şehir oLmaLı... Şehrin Lambasının Loş ışığı düşmeLi yaLnızLığımın üstüne.. Kimse görmemeLi gözyasLarımı,,kimse hissetmemeLi.. Sessizce anLatmaLıyım derdimi... KimseLer siLmemeLi... DokunmamaLı bana.. AcımamaLı... BiLmemeLi beni yaqmurLara bırakıp gittiğini.. DiLimi tutmaLıyım bu gece.. GözyaşLarım kanamaLı.. İnce ince çığLıkLar atmaLıyım sensizLiğe.. SöyLedikLerimin beddua oLmadığını ispatLamaLıyım.. İsyanLarımı bastırmaLıyım.. Sewmiyorum,,sew-mi-yo-rum işte diyebiLmeLiyim !!! Sensizde yasamayı öğrenmeLiyim,,dindirmeLiyim acıLarımı.. GözyaşLarımı değiL ! Her damLada yaş diye sen akmaLısın gözümden.. Yawaş yawaş çıkmaLısın içmden.. Bi zehir gibi girmişken hayatıma bi şiringayLa çıkarmaLıyım damarLarımda kan diye doLaşan seni... Her turunda daha bi yakmamaLısın canımı.. Her turunda daha bi hissetmemeLiyim acıyı,,sewmemeLiyim seni... Ne oLursa sonu unutmaLıyım seni... SeninLe beraberde kendimi... Yeni bi ben çıkmaLı ortaya... Sana bağLı oLmayan.. Tanrı diye sana tapmayan.. Lanet oLsun sensiz bu dünyaya ! Dİye başLayan cümLeLer kuLLanmamaLıyım.. Her hecesinde ''unutamadım,,unutamıyorum işte'' diye isyan eden sancıLı cümLeLerLe bağırmamaLıyım hayatın yüzüne.. GerçekLeri öğrenmemeLiyim daha,,yaLanda diinLememeLiyim ama... Gidiyorsan ''gidiyorum,,hiç yokmuşum gibi davran'' dememeLisin bana.. Hiç yokmuşsun gibi ha... Demek ben sende hiç yokmuşum gibi... Her seferinde haykırma bunu yüzüme,,biLiyorum işte.. BiLiyorum... Kahretsin !! Artık şiirLerde yazamıyorum sana. Her mısrasında gözyaşLarım akıtıyor mürekkebi.. İzin vermiyor duyguLarım.. BiLİyorum seninLe iLgiLi tek bir cümLeye daha dayanamaz yüreğim.. BiLiyorum,,dayanamaz.. Şimdi her kadehe sen koyuyorum.. Her kadehte seninLe sarhoş oLuyorum.. BeLki anLamsız geLiyor sana bunLar,,beLki değersiz... Varsın oLsun duyma sen çığLıkLarımı.. Görme gözyaşLarımı... Bunada güLüp geç sen oLurmu ? Hayat sewgi adına nasıL bana güLüp geçtiyse sende güLüp geç oLurmu ? Dedim ya tek şahidim sensiz şehir oLsun.. Tek onLar biLsin aşkımı.. Tek onLar görsün gözyaşLarımı... Eğer bigün kafana eserde merak edersen gece bi lambanın aLtında dur we yıLdızLara bak ben diye.. AraLığını tahmin et kendinLe... Ve biLki yıLdızLarın sana oLan uzakLığı nekadarsa okadar benim gözyaşLarım... Ve o kadar benim sewgim... Ve okadar benim özLemim... Sen bunu da anLamassın zaten ya neyse... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 8 (0 üye ve 8 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çeşit Çeşit Kurabiye Tarifleri | F.S.Mehmet1453 | Yemek Tarifleri | 2 | 07-24-2009 10:28 AM |
143 tane Çeşit Çeşit Msn İfadeleri | alexdesouza1132 | Eskiler (Arşiv) | 6 | 10-04-2007 12:06 PM |
Çeşit Çeşit Modifiyeli Araçlar | UseLanMaz | Eskiler (Arşiv) | 2 | 08-24-2007 12:39 PM |
İşte çeşit çeşit nickler ( arap,dj,mafya,japon,kutulu...) | *KRAL* | Eskiler (Arşiv) | 3 | 10-01-2006 07:54 PM |
En iyi Ve Yeni Antivirüs Tarayıcıları Çeşit Çeşit | Scorpionking2 | Eskiler (Arşiv) | 4 | 03-11-2006 02:12 AM |