![]() |
|
|
#3 |
|
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 39 Times in 27 Posts
Üye No: 42825
İtibar Gücü: 1440
Rep Puanı : 1960
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Merhaba ben Serkan nasil yardimci olabilirim?
- Benim telefonda bi problem var bankomatta islem yapamadim - Peki ilk once telefonunuzun ''menu" tusuna sonra da ''5'' tusuna basin... - Evet... Tamam... - Ekranda ne var simdi? - Show tv... - Huh -Iyi gunler kredi karti basvurunuz icin aramistim sizi... -Tabi buyrun.. -Mesleginiz nedir acaba? -Hayat kadini... -... Ozel sektor yaziyorum ben... -O da olur!... Kadin : Merhaba ben kredi kartinizla kopek almistim... Yetkili: Evet efendim?... Kadin : Bu kopegin kulaklari duymuyor. Acaba sigorta kapsamina giriyor mu? Yetkili: Ben bi ustume danisayim !!!?!!... - İyi gunler, nasil yardimci olabilirim? - Para cekemiyorum ben... - Sifrenizi yanlis giriyormussunuz Ahmet bey!... - Sifre mi? Benim sifrem hep aynidir, Istanbul'un kurtulusu... - Lutfen, bana sifreyi soylemeyin efendim. - Hah, tamam hatirladim, 1956!!! - Efendim o Istanbul'un kurtulusu degil ama... - Yaaaa!... Kacti Istanbul'un kurtulusu? - Efendim ben malesef soyleyemem bunu size. - Niye sen de mi bilmiyosun?... - Biliyorum, ama guvenlik acisindan benim sifreyi bilmemem gerekiyor. - Ben sana sifreyi sormuyorum ki!... Istanbul'un kurtulusunu soruyorum. - Evet, ama... Huh!!! -Su an bankanizin ATM'sinden maasimi cekemiyorum. -Uzgunuz efendim gecici bir hatadan oturu su an tum sistemlerimiz off'tadir. (Bir saat kadar sonra yine arar) -Ben su an Of'dayim ve hala parami cekemiyorum... - Guvenliginiz icin bir kac soru sormam gerekiyor. - Dogum yeriniz? - Erzurum... - Dogum tarihiniz? - 23 Ocak 1957 - Annenizin evlenmeden onceki soyadi? - Anami karistirma bu ise |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|