![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Umut
Loş bir ışığı bölüp Koridora çıktığımız zaman Kamaştıran ışık değildi bizi Hürriyetti önünde uzanan Kaç hüznü kısıp Biriktirmişti ıstırabını lamban Gönlündür çatlamış Gözyaşlarından aydınlanan İçimde bir umut daha Biliyor musun yeniden uyanan Ertuğrul Şakar
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Umut Tuvalim Yeşil
Yayılan bir damlayı kuşattın mı Halkaların kalkanlarında bir sevdayı Düşlerinde Düştün mü hayallerine gelişmelerin Söz kürkünü sarılırsın, çıplaksan Isıtır umulmadık üşümelerini Kaşlarında Koştun mu göz dünyanın derinliklerine Niçin değişiyorum seni düşünürken niçin Boşlukların ıssız döllerinde Üşüyorum Üşümelerimi hasret ateşine attığımda Yakın yalın bir yalnızlığım var seninle Yalansız bir yıldız görünmeyen Görünmeyen bir öteki sensin Sensin gönül köşkümün boyacısı Yıldızlar yukarıda Ben aşağıda bekliyorum Gönül coğrafyam mavi Umut tuvalim yeşil Ertuğrul Şakar
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umut Ve Hüzün İle
Her gün yeni bir umut, her güneş bir başlangıç Yeni bir imtihandır açılacak her kapı Şu gönül denizinde, zaman yorulmaz dalgıç Umut ve hüzün ile insan örülmüş yapı Ne sevincim mutludur ne de hüznüm derbeder Duygular dinmeksizin birbiriyle harp eder Bilmediğim bir kader yakamdan çekip gider Hayat buğday tarlası, kuru bir anız sapı Dostluklar yarım yavan, sanki su döven havan Bütün kitaplar hapis, gökyüzü bir karavan Buruşuk gülüşlerle kimdir sırayı savan Ölçülmüyor dostluğun derinliği hem çapı Yine de umut leylek kona göçe uçuyor Bir sıcaktan sıcağa, kanat açıp kaçıyor Görenlerin yüreği, ilkbaharlar açıyor Balon gibi yükselir sevginin bitmez ipi Yeniden doğumlarda hep ölüm mü gerekir O bembeyaz papatya avucumda sanki kir Yine de gül sen bana, duygun kalsın hep bakir Kardelen enginine dolansın gelsin tipi Ertuğrul Şakar
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umutlar
Umutlar ya onlar Kaybediliyorlar Her geçen günle birlikte Bilmem senin yıldızların var mı Aşk balkonunda parlayan Yıldızların var mı bilemem Bilmem var mı sahi Gökyüzündeki yıldızlar hepimizin Paylaşmasını bildikten sonra Bencillik etmezse içimiz Sahip olmak için Aşk serbest bırakmaktır yeryüzünü Gökyüzünün altında Sarp kayalarında üzerindedir Her yıldız tek tek Herkesin bir yıldızı vardır belki O sonsuz gibi gözüken boşlukta Ertuğrul Şakar
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Utlu Gibi Bakarken Sevgine
Nasıl bir duygu bilmiyorum Uygun bir mutluluktu asıl Utlu gibi bakarken sevgine Kelimelerin bile hoşuma gidiyor Elimi tutmuş gibi sımsıkı Tut gözlerimden kaldır ipimi İpim yüreğimin hayal perdesi Ay ertesi sular eğim yapar Su bütün damlataşları boyuyor Sen su musun uyku musun dingin yaşam Mor ötesi bir üzüm salkımı Bağ bozumu şölenlerinde hep seni bekliyorum Ertuğrul Şakar
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uzak Hayallerin Uzantılarında
Uzak hayallerin uzantılarında Nice aslı düşlerim vardı Nice kuşlar uçtu ufuklarda Nice ufuklar karardı Aşk açlığında insan aradım Vuslat işlenmiş karton dekorda Kar tanesi umutlar yapıştı gönle Sevda işlenirken ak korda Açılmamış bir paket gibi dünya Açmadan vereceğim geri Kötülükler örmüş iyilik Kötülüğün iri lengeri Anlamak istemeden seviyorsun Senin boyutlarında sevgin Bir kuğusun kendi gölünde Bilmezsin nedir engin Uzak tutulmuşluklarda yıkandım Çaresiz aynalarla örülü Çaresiz çizgillerde tıkandım Yüzüm aynalarda serili Ertuğrul Şakar
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uzakta Olsa
Hiç ufukta,uzakta bir yıldız görür müsün Siyahın içerisinde bir nokta Uzakta da olsa bir umut var Siyahın pelerininin ardında Kadere gece bakma Bir de gündüz dene şansını Bulutlar bile beyaz olur Güneşe karşı 'Siyahın göründüğü yerde' Beyaz saklanıyordur. Ertuğrul Şakar
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Var Olmak Birazda Var Etmektir
Güzel kadehler camdır ve kırılırlar Gül yaprakları incinme hassası taşır Gel demek için aşka ağlamalısın Sevmek basamaklar önünde terlemektir Sevilmek her basamakta ki umut Sessiz gül yaprakları düşer ayaklarına Var olmak biraz da var etmektir Vermek bir vergidir karşı konulmaz Virgüller, noktalar hep tümce için Ziyaretten geliyorum düşüncelerini Ziyan edilmiş bir bahçe gibi Zemheri yüklendiğin şu baharda Ertuğrul Şakar
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Varlığa Yorum Katabilen Akıl
Ben olmazsam deniz niye yarar Gök,hava, su,yıldız O şekiller harikası kar Ben olmazsam her yer ıssız Güzeli yüreğiyle gören Meyveye yatan en ince bir dal Korkular ve muştular ören Hayvan ve melek bileşkesi tutkal Gözlerin ışığındaki sevgi ve nefret Olgunu ulaşılmaz, kabası tam ham Bazen eşref-i mahluk, bazen felaket Bazen karınca ezmez, bazen yamyam Evrenin usta oyuncusu,başroldeki Varlığa yorum katabilen akıl Benlerle, bizlerle örülü seki Taştan tanrılar oyan bir kul Issız kıpırtıların farklılaştırıcısı Anlam renklerinin ressamı Sen olmazsan her şey taş tabakası Sen olmazsan bir dal odun asa mı? Ben olmazsam deniz niye yarar Gök,hava, su,yıldız O şekiller harikası kar Ben olmazsam her yer ıssız Ertuğrul Şakar
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vefa Kalmadı
İçimde bir tel var ince,dokunak Bazen ağlatıyor yürekten beni Erkek ağlamazdı bir taş barınak Erkeği ağlatan destanlar yeni Sarıldım vefaya,vefa kalmadı Dost dediğim insan hançer gösterdi Çile katıklılar sabrı duymadı Yunus ol diyene buğday ver dedi Kavga var gurura,hırsa,kibire Bir tutam güleryüz kantarca ağır Şatolar,villalar götür kabire Orayı satın al,keyfince bağır Erkek söz eriydi,hicap eriydi Her kelime namus,yemin ve gerçek Erkek ağlamazdı,sırtı kaviydi Ne bilsin ihanet dosttan gelecek 23.03.1993 Ertuğrul Şakar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 3 (0 üye ve 3 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ertuğrul Bayam | GooD aNd EvıL | Edebiyat | 591 | 05-28-2009 05:41 PM |
Ertuğrul Şakar | GooD aNd EvıL | Edebiyat | 260 | 04-21-2009 07:44 PM |
Ertuğrul Bayam | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 592 | 08-07-2008 02:17 PM |
Ertuğrul Özkök'ün Tek Beklentisi/21 Temmuz | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-21-2007 12:32 PM |
Çağla 6., Ertuğrul 8. sırada.. | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-02-2006 11:12 AM |