![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2831
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Senİ BaŞka YaŞiyorum
Seni başka yaşıyorum bugünlerde İçimde kahrolası nefretim Öte yanda bakışlarına kilitliyim Bir martı süzülüyor Boğaziçi'nden Ben ağlıyorum iki kelimenden Sen, sabah mısın Farkın ne doğan güneşten Bugünlerde başka yaşıyorum seni Kısık kısık çığlıklarım içimde Bir türlü seni sevmiyorum diyemiyorum Kavgalıyım sevdalarla uzun zamandır Hasretler pişman olacak yakında Ama hiç sevdadan korkmadım Acısı hala paramparça Bugünlerde senden de öte bir şey var duvarlarımda Engelleyemediğim Bir düş aklımda Artık rüzgarlar dağıtıyor asi saçlarımı Kahvemsi bir yalnızlık gözlerimde Boş boş bakıyorum bitmez özlemlere Ben sevdadan hiç korkmadım O yıllardır büyüttüğüm çocuk içimde Samimiyetsiz gülüşlerimin ardında Bir boşvermişlik Masumiyet var bütün isyanlarımda Yılmaz zaferlere teslim ettim asil ruhumu Ben sevdadan hiç korkmadım Seni bir başka yaşıyorum bugünlerde Seni sevmekle bir hayli kavgalıyım.....
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiir Arşivi...[creamng] | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 72 | 10-26-2007 02:59 PM |
By PirincBurgeR'in ŞiiR Arşivi ! | PirincBurgeR | Eskiler (Arşiv) | 317 | 08-19-2007 05:59 PM |
Şiir Arşivi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-19-2007 11:41 AM |
...::: WwW.CaKaL.Net & VaGrAnT_AdAnALı Özel Şiir Arşivi :::... | VaGrAnT_AdAnALı | Eskiler (Arşiv) | 204 | 07-28-2006 08:03 PM |
...::: WwW.ÇaKaL.NeT Şiir aRŞiVi :::... | VaGrAnT_AdAnALı | Eskiler (Arşiv) | 4 | 06-20-2006 10:56 AM |