![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gönlü Sevda Kokulum(Lütfen sesi açınız...)
“ Attım Yürek akorlarımı Tango şarkılarla sevda buklelerine.. “ Hayal dünyamın sırça köşklerinde Duyabilirmiyim seni Eylül. Üryan rüyalarımın Yorgun sabah uyanışlarını ve Sarhoş ayazı dokunuşlarını Bıraksam geceye Hissedebilirmiyim seni… Çalabilirmiyim nota sentezleriyle “sen” in ebedi senfonini. Eşlik edebilirmisin Sevda yüklü vals serenadlarıma. Sarsa benliğimizi si bemol sonatlar Titrese içimiz kemane dokunuşlarınla Gövdem öpücüklerine esarete mahkumken Dolaşsın bedenimde tüm parmakların. At bir bir akorlarını Gövdemden boynuma Boynumdan dudaklarıma. Yakıyor içimi med cezirlerin Tınlıyor tellerinde meşk edişlerin. Acelen ne gönlü sevda kokulum Bırak çalsın gönül nağmelerini Yehudi Menuhin. Sen; Dudaklarıma “sus” koy Dinginliğime “es” Dokundum Eylül bilesin Son dem de diyez…
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gönlümü Vurdular
Gönlümü vurdular bugün.. Ne nir acı, Ne de bir sızı duydum. Gönlümü vurdular bugün.. Mutlulukla sevgiyle, Bitimsiz bir aşkla vurdular. Gönlümü vurdular bugün.. Ölesiye özlediğim duygularda Yıllar süren sabırların ardından. Gönlümü vurdular bugün.. Ceylan gözlere asılı kalmış, Gönlümü vurdular. Gönlümü vurdular bugün.. Bitimsiz sevdalarda, Kalan ömrün verileceği vurgunlarda. Gönlümü vurdular bugün Ve tabancayla, ne de tüfekle. Gönlümü vurdular, Sevgilerin ötesinde. Gönlümü vurdular bugün.. Bir gönül nikahında Omuza yaslanmış sevgiliyi duyarken. Gönlümü vurdular bugün... Dünden razıydım ya; İyi ki vurdular...
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönlümün Dilleri
I.BÖLÜM Elele tutuşup aşkı tadalım Her aşık olanı cana katalım Çiçeği böceği şahit yazalım Gönlümün dilleri böyle söylüyor NAKARAT Size yıldızlardan selam getirsek Şöyle oturup da kelam eylesek Hayatta sevmeyi şiar bellesek Gönlümün sahibi böyle istiyor. 2.BÖLÜM Kırlarda bağlarda düğün yapalım Sevdalı herkese haber salalım Davulla zurnayla halay kuralım Gönlümün ateşi böyle istiyor.
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönülden Gönüle
Gönülden gönüle seller akıyor Ölümsüz sevdalar güle bakıyor Canımı sarmışım mutlu gülüyor Vuruldum dostlar ceylan gözlere Şahitti denizler sevdam üstüne Duydum ki çiçekler açmış yüzüne Gözlerim orada vardı kalbine Vuruldum dostlar ceylan gözlere Benimdi dünyalar aşkım seninle Kısaldı zamanlar durdu birlikte Açıldı kapılar güzel günlere Vuruldum dostlar ceylan gözlere Yağmur mu yağıyor benim üstüme Rüzgar mı götürür sevgi seline Fırtına kopuyor sinem içinde Vuruldum dostlar ceylan gözlere
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerimin Fotoğrafıydı Bakışın
Bir komşu rüzgâr esmeli tende Seslenmeli nisan aşk yağmuruyla Silkinmeli tüm sevda artıklarından Yaşamalı hayatın aşk envanterlerini Gitmeden gidemeden gözlerinden Molalarda mızrap dokunuşlar misali Yüreğimde iki damla yaş Avuçlarımda yakamoz işveli ümitler Gözlerim ufkun sır perdelerine asılı Ruhum yelkenlere fora çekmekte Hiç sinmedim öfke salınımlarında Hiç ard dönmedim sevda kurşunlarına Kahır yağıyor konfeti niyetine akşama Ürperiyorum yokluğunun ateş sarmallarında Üflerken bir çoban ağa kızına sevdasını İnleyerek haykırmada çığırtkan veda kuşları Ağladığımız şarkılar matemde Şakımıyor bülbüller gül düetlerinde Keşke alıp düş dolanımlarımızı Savursaydık mazi anlatılarına Sen bir portre misali uzanmışken kumsala Dalga dalga gelip işleseydim Sevda notalarıyla hasreti Nereye asmışlar bilmesem de Gözlerimin fotoğrafıydı sende kalışım Bir damla yağmur Bir de ben daha düşmeden gözlerinden Bir ihanet rüzgarı dolanmış Kokum hala sıyrılmamış tenine Kuşku sürgünlerinden...
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerinde Kırmızı Güller
Ay, o gece Esirgedi ışığını. Durdu rüzgar, Donuverdi yakamozlar suda. Avuçlarda sevgililerin elleri, Dudaklarda aşkın tadı, Öylece kalakaldılar... Sustu insanoğlu, Dinlemeye geçti doğa adeta... Sonra, birden; Yarıldı gök ortasından. Leylaklara bezenmiş, İki silüet belirdi semada. Elleri sımsıkı sarmış birbirini, Gözlerinin içinde Bir alev topu gibi Kırmızı güller, Ufuk çizgisinden İçeri girdiler. .. Sanki her şey onların Gelişini bekliyordu. Uzattılar ellerini, Nefes alan herkese. Birden kuşlar cıvıldamaya Yakamozlar çıldırmışçasına Dansa başladı. Ağaçlar yapraklarıyla Onları selamlıyor, Rüzgar "Hoş geldin" diyordu. Gözlerinde alev topu gibi Kırmızı güllerle HOŞ GELDİN SEVDAM ...
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözüme Sürmeyi Çek de Öyle Git
Senden başka çiçek dermeyeceksem Bir daha sevgilim de öyle git Senden başka güzel sevmeyeceksem Gözüme sürmeyi çek de öyle git Karşıdan görünce sana vuruldum Sesini duyunca hepten duruldum Şu edan şu nazın olmasın artık Peşinden koşmaktan bil ki yoruldum Allahım bu mu diye sormadan Canıma can kattın bir nefes gibi Uğruna ölmeyi göze almadan İçine kapattın bir mabed gibi
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gün ağlar gözlerinde
Ay çöker akşamdan... Sabah; Nazlı bir aşıktır, Umursamaz yeni günü. Merhaba demeden yarına, Derinden bir iç çeker sanki. Gün ağlar gözlerinde; Üşürsün... O an, Gözlerin yağmura benzer Duru ve nelere hasret!!! Sonra, Yağmur ırmak olur gözlerinde Dökülür sevda denizine... Her damlasında aşk kervanı, Oluşturduğu sırsıklam bir sen... Ay çöker akşamdan... Sen; Nazlı bir gelin olursun. Gün ağlar gözlerinde, Üşürsün...
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gün Ayıraçları
“Telaş bekler gecenin mimoza esintilerini...” Bir rüzgar gülü sevdası Bir mavi ürpertiyken düşlerim Sisler çekilir sanki sensizliğime Bilsek ki hayat Bir kahve dönüşü çıplaklığı O zaman Hangi fesleğen sarar Gölge bakışlarını. Aklım bahar sarnıçlarında Sevdamsa üç otuza beş halka derken Bir fırdöndü gülüşü olur yüz dönmelerin Sana dair yüreğinde ne varsa Terkine attığı aşk düşleriyle Bir hicazkar sızmasına sızar içime de; Gün gelir Ahir aşkların gardenya kokusunda İşlenir tual üstü dem-i sevdalar. Değerken yüreğime bahar kokun Gün ağlamlarına dökülür melankoli. Bir yağmur uçuşu kadar yakın Bir ışık hüzmesi gibi şehvetli Sararken benliğini Yakar gözlerin acıyı Sevda ısmarlamalarında Ve de gözyaşı olur tanbur Derin fasıl formlarının mızrap atışlarında Yüreğim üşürken bir baba yalnızlığında Al gülümün ver saatleri salınır Yivli minarenin gün ayıraçlarında.
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gün Batımı Sohbetleri(I)
Sen; Bazen bir dalganın görsel yansıması Bazen buz gibi bir biranın köpük ötesisin. Sen; Gün batımı sohbetlerinin nazlı çiçeği İçimdeki yalnızlığın tek çaresisin. Ben; Umutlar ötesi bir yolun yorgun tayfası Ya da gök kuşağından süzülen sevda neferi Ben; Sevdan uğruna yakılan gemilerin direği Ya da yudum yudum içilen sevda pınarı Sen ve ben; Tan yerinde buluşan gizemli aşıklar Ya da yaşamın kanıt fotoğrafları.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|