![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İmaura
Bir dalda duramayacak kadar haylaz kuşlar Bir gönülde nasıl ağlaşacaklar Bir yasemen sararken şiir yanımı Hiç aşık oldunuz mu sorusu çınlamakta yürekte O benim aşk büyüğüm dediğiniz İmaura gözlü kız Yakamoz avına çıkmışken yıldız koyda Gece aheste aşk sarılımlarında Göz atmakta kumsal Ponante boylarından Bir damla süzülmekte habbele ağıtlarına İçimde yazgısı sırlanmış napoliten bir şarkı Çıkmakta hayatımdan T’amo e t’amero Pürneşe açılımlarında dalmışken imbata Rüzgar sevda gibi sarmakta bedenlerimizi Samanyolu hülyalarına sallanırken ellerimiz Avuçlarımızda bir dilim umut gönül yoldaşımız Halay avazlarında atılır sevda çığlıkları Bir yaşanmışlığın akıl düşkünlüklerinde Ahdetmelerinde “bu yıl yine ada sensiz...” Yıkılmakta fasıl Halki Palas duvarlarından Selam salarken yalnız gezen yıldızlara Uzaklardan el ederdi bir garip Orhan Veli Tüketilen gözler ve kaybolan görüntüler eşliğinde Hep başka bir bedende küllerinden doğma arzusu Ada sahillerinde sallapati yürüyüşlerim Adım söylemlerine geçiştirmelerdeyken Bir hicaz taksim edasıyla doğmakta Aşk büyüğüm dolunay tangolarında Nerden sevdim bu genç kadını İmaura Söyle nerden aşk büyüğüm...
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|