![]() |
|
|
#10 |
|
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Alaturka Rapsody
Hiç deniz görmedim Ömrüm, Kara kalelerin burçlarında Düşmanlar beklemekle geçti Mızrağımı sivriltmekten Nakışlar dökemedim Kılıncımın üstüne Geldikçe üstüme gökyüzü Ben Gecenin rahmine kaçardım ... Hep alaturkaydı Sevda sözlerim Basit yani Asri pencereden Devrik cümleler kurmayı Öğrendiğim gün Savaş Sorgulanabilirlik kazandı Beynimde Ve güzel savaşları Kötü şiirlere sattım Sırf Mephisto'mun Gönlü olsun diye ... Senide sırf bu yüzden Sevmiyorum artık Ruhumu arsız fareler Kemirmesin diye Sana Alaturka sevda sözleri Söyleyemiyorum diye Evet sadece bu yüzden Sevmiyorum artık seni ... Kılıcım kırıldı işte Denizi gördüğümde Elimden düştüğü yerde Yazık ne kadarda zarifmiş Oysa ben Bütün demir kalpleri Onunla sökmeyi tasarlıyordum Yerlerinden ... Karşımda gittikçe büyüyen İbrişim düğümleri İskender'i ne çok özlüyorum Şimdi bilseniz ... Belki çiçekler çizseydim Mızrağımın üstüne Şiirler yazsaydım Göğsüne boydan boya Mesela şöyle ÖZEL bir şiir: 'Elbet bir hinlik vardır Seni sevişimde eyy Kanıma çakıllar karıştıran İSYAN' ... Seni; Beni; Mızrağıma şiirler yazmaktan Alıkoyduğun için Sevmiyorum işte ... Denizi gördüm evet Ama sadece o kadar Demirden kalpler Denizle onarılmazki... Ağustos 2002 |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|