![]() |
|
|
#231 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
1. Alisveris yapmadan hayatta kalma yöntemleri.
2. Hamamböcegi bir insani yutabilir mi? 3. Karar verme teknikleri. Ne giyecegine karar verme üzerine uygulama. 4. Direksiyonu hiç döndürmeden ileri gidip tekrar geri gelindiginde araba bikip usanip da düzgün park eder mi? 5. Annesinin yaptigi böregi yemek ile esine ihanet arasindaki kavramsal farklar. 6. Telefonda kisa konusma teknikleri 7. 12 çiftten daha az ayakkabi ile hayatta kalma teknikleri 8. Paket paket diyet bisküvi yiyerek neden kilo verilmez? 9. Ocakta birakilip gidilen tencerenin neden bir süre sonra dibi tutar? 10. Duble hamburgerin yaninda içilen kolanin diyet olup olmamasi neden önemli degildir? 11. Bellek gelistirme teknikleri. Cep telefonu pin kodu nasil akilda tutulur? 12. Karmasik teknoloji ürünlerini kullanabilme. Cep telefonunda numara kaydetme üzerine uygulama. Televizyon kumandasinda kanal kaydetme üzerine alistirma. 13. Final maçinin oynandigi saatte besinci tekrar oynayan diziyi seyretmemek bir sey kaybettirir mi? 14. Kredi kartiyla satin alma ve bedava alma arasindaki farklar. Kredi karti borcunu kim öder? 15. Hiçbir zaman giyilmeyecek bir pantolonu indirimde yari fiyatina almakla kim kâr eder?
|
|
|
|
#232 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bu soru Kopenhagen' daki bir Üniversitenin fizik sınavından alınmıştır: "Bir gökdelenin yüksekliğini barometre ile nasıl bulursunuz, anlatınız."
öğrencilerden birinin cevabı : " Barometrenin ucuna bir ip bağlarsınız. sonra gökdelenin tepesinden asıp sallarsınız. Barometre yere değdiğinde ipin boyuyla barometrenin boyunun toplamı gökdelenin yüksekliğini verecektir." Bu oldukca orjinal cevap hocayı çileden çıkartmaya yetti ve öğrenci dersten kaldı. Öğrenci cevabının doğruluğu konusunda itirazda bulundu ve Üniversite durumu çözmek için başka bir hoca gönderdi. Bu noktada öğrenci hakkında ne düşünürdünüz? Sizin kararınız ne olurdu ? Çocuk kalmalı mı geçmeli mi ? Yeni hoca, cevabın aslında doğru olduğuna fakat kayda değer bir fizik bilgisinin varlığını göstermediğine karar verdi. Sorunu çözmek üzere ; Öğrencinin en azından asgari bir temel fizik bilgisi olup olmadığını anlamak için ona altı dakika vererek sorunun sözlü cevabını vermesi kararını aldı. İlk beş dakika genç sessizliğe gömüldü. Alnı düşünceden kırış kırış olmuştu. Hoca zamanın tükenmekte olduğunu hatırlattığında genç çesitli cevaplarının olduğunu fakat hangisini kullanacağına karar veremediğini söyledi. Tekrar acele etmesi tavsiye edilince genç şöyle cevapladı: "İlk olarak, barometreyi gökdelenin tepesine çıkartıp kenarından aşağı bırakıp yere inene kadar geçen süreyi ölçersiniz. Binanın yüksekliği (H==0.5 x g x t kare) formülü uygulanarak hesaplanabilir. Fakat barometre için kötü bir seçim..." " Veya güneş parlıyorsa, barometrenin yüksekliğini ölçersiniz. Sonra onu bir yere dikip gölge uzunluğunu ve sonra da gökdele - nin gölge uzunluğunu ölçebilirsiniz. Bundan sonrası basit bir orantıyı çözmek olacaktır" "Fakat bu konuda çok bilimsel bir cevap istiyorsanız barometrenin ucuna bir sicim bağlayıp onu bir sarkaç gibi sallandırabilirsiniz ; önce yer seviyesinde daha sonra da gökdelenin tepesinde. Yüksekligi T==2pi kare kvk (I /g)formülündeki farktan yararlanarak bulabilirsiniz." "Yahut da gökdelenin dışarısında bir yangın çıkış merdiveni varsa barometreyi bir cetvel gibi kullanarak yukarıya çıkarken gökdelenin boyunu barometre yüksekliği biriminden sayıp bunları toplayabilirsiniz." "Eğer ille de sıkıcı ve ortodoks olmak istiyorsanız, tabii ki barometre ile gökdelenin tepesindeki ve yer seviyesindeki basıncı ölçer milibar cinsinden çıkan farkı feet'e çevirebilirsiniz ve yüksekliği bulursunuz." "Ancak bizler daima zihnin bağımsızlığı ve bilimsel metodlar kullanma konusunda teşvik edildiğimiz içindir ki en iyi yol şüphesiz hademenin kapısını çalmak ve yeni bir barometre isteyip istemediğini sorarak gökdelenin yüksekliğini söylemesi durumunda ona bu barometreyi vereceğimizi söylemek olurdu." Şimdi genci dinledikten sonra hala aynı şeyi mi düşünuyorsunuz ? Geçmeli mi kalmalı mı ? Öğrencinin adı : Niels Bohr, Fizik'te nobel ödülü kazanan tek Danimarkalı
|
|
|
|
#233 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
öğretmen bir gün öğrencilerine herkes yarın bir iyilik yapsın ve sınıfta anlatsın der. Ertesi gün öğretmen derse girdiğinde herkese sıradan ne iyilği yaptıkları sorar.Sıra Ali'ye gelir.
-öğretmen:'Ali sen anlat bakalım ne iyilik yaptın? der. -Ali:'Yaşlı bir bayanın karşıdan karşıya geçmesine yardım ettim.! der. -öğretmen:'aferin yavrum' der Sıra Veli'ye gelir, öğretmen onada sorar aynı soruyu. veli:'Öğretmenim bende Ali'ye yardım ettim' der. Sıra Osman'a gelir.Osman da öğretmenim bende Ali ile Veli'ye yardım ettim der. öğretmen şaşırır ve hepiniz aynı kişiye mi yardım ettiniz? der. -Ali:Öğretmenim kadın karşıya geçmek istemiyordu da bizi bayağı uğraştırdı.'
|
|
|
|
#234 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
- Kurbanlik sibernetik organizmalarinizin titanyum kaplamalarini Türk Hava Kurumu'na bagislayiniz.
-Dikkat!..Meteor düşebilir.. -Lütfen uzaya tükürmeyiniz. - buraya uranyum döken eşektir.. -Türbeye chip, süper iletken materyal, fiber optik kablo bağlamayiniz.. - buraya cöp dökeni terminator ziksin.. ( BUNA KOPTUM )))))))) ) - silikon bazli, display ozellikli kaldirim taslarinin degismesinden dolayi verdigimiz rahatsizliktan ötürü özür dileriz.(Çemişgezek Büyükşehir Belediyesi) - galaktik yol, indirme bindirme yapılmaz. - oy kullananlar lütfen parmaklarınızı radyasyonlu sıvıya istenmeden batırınız.. - galaktik yolculuklarda lütfen ışın silahınızı görevli androidlere veriniz. - bina ici isinlama kabini 4 kisiliktir. 12 yasindan kucuklerin yanliz binmesi yasaktir. -ışınlanırken burun karıştırmak bünye kısa devresine yol açabilir. - süpersonik atomik lazer güç üniteli testereyle odun kesilir.. - lutfen yerlere chip atmayiniz - seyir halindeyken flymobil tuvalet deposunu boşaltmak yasaktir.. - Van kedisi ve sivas kangal kopeginin klon cihazina sokulmasi yasaktir.. - telepati hattinda frekanslarin saglikli işlemesi için yuksek sesle konuşmayiniz, gegirmeyiniz - ışinlanma odasina evcil hayvanla girmek yasaktir.. - buraya çöp döken mutanttır.. - galaksi hava boşluğunda sollama yapmayınız - dikkat azami hız 30 ışık yılı.. - trafik uyarı simgelerini işın tabancasıyla yakmayınız - lutfen jupiter ayilarına kabuklu yemis atmayin. - bu bölümde sanal sigara icebilirsiniz.. - kapalı yerlerde uranyum ve uranyum ürünlerinin kullanılması TCK xyzkl numaralı yasası gereği yasaktır. - dikkat türk çıkabilir ve de düzebilir.. lütfen androide pasonuzu istemeden gösteriniz. seyahat esnasında güneşe yakın bölgelerde osurmamaya özen gösteriniz. dikkat ! uzay gemisi çıkbilir ... - rabotlara hidrolik yağ ikram etmeyiniz ... - galaktik yolculuk sırasında insan ve android lerin ikramlarından almayınız
|
|
|
|
#235 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ödev Yapamama Bahaneleri
Simdi size "Modern Odev Yapamama BahaneLeri" nden bahsedecegim...Eskiden oLsa "Hocam, eLektrikLer kesikti odevimi yapamadim!" der gecerdir ama gunumuzde isLer degisti! (Gerci dunya kadar elektrik kesintisiyLe degisen pek birsey yok ancak bu bahene artik pek gecerLi degiL) simdi biz bu modern bahaneLere bakaLim ... * Bahane : Harddiskimde bad-sector oLusmus! AraLarinda odevLerimin de buLundugu 40 kadar dosyayi kurtaramadik ortmenimmmmmm! Ogretmenin Cevabi : Afferim sana !!! * Bahane : Pazar gunu ailecek Bowling oynarken basparmagim topun icine sIkIstI ve inciLdi! 2 gundur yazi yazamiyorum ![]() Ogretmenin Cevabi : Ben o bowLing topunu kafanda kirmaz miyim senin! * Bahane : Biran farkettim de sanirim bizim kopek kizdirinca o kadar da hosgoruLu olmuyormus! Beni isirdi (Burda yalanciktan sargi beziyLe sarilmis eli ogretmene gostermekte fayda vardir azcik da hungur yapin aehuh ) Ogretmenin Cevabi : Ben de kizdirilinca hosgoruLu oLmam! Ac avucLarini !!! (aheuh cattttttt!) * Bahane : Tam herseyi hazirLamis ders calismaya basLayacaktim ki birden kapi caLdi! IlkokuLda birlikte kirmizi kurdeLa taktigim arkadasim beni ziyarete geLmis! Ogretmenin Cevabi : Donem sonunda da karnende bolca 0 ve 1 seni ziyarete gelecek ! ( huaaa yasasi kotuLuQ) * Bahane : O gece ruyama giren aksakalli dede "Bak evlat, o odevleri yapmazsan ogretmenin sana kizmaz, nedenini de sorma!" dedi .. Mecburen dinledim ![]() Ogretmenin Cevabi : Bu gecerLi bir bahane kabul edildi hIk mIk * Bahane : Tv de hipnozla ilgili bir belgesel izliyordum nasil oldugunu anlamadan dalmisim Ogretmenin Cevabi : Bak, gozlerime bakkkk!!! Gozlerin kapaniyor.... * Bahane : Icimdeki sesi dinledim! "Freedommmmmmmmm!!!!" (Muhauha bu diyaLog muhtemeLen ogretmenin sizi okul psikologuna goturmesi ve psikologun da size BraveHeart izlemeyi yasaklamasiyla son buLacaktir) * Bahane : Kedimi yedim, migdeme oturdu ![]() Ogretmenin Cevabi : Afiyet oLsun! * Bahane : Bir de baktim ki defterimde sayfa kalmamis! (Aman diim bunu denemeyin .. ) Ogretmenin Cevabi : Bak sen! aheuh (bu cevabinizla ogretmeninizi gulme krizine sokmaniz icten biLe degil, sadece yesillik olsun diye yazdim )* Bahane : Dun butun geceyi bozulan asansorde gecirdigimi soylesem? Ogretmenin Cevabi : BiLmem inansam mi acaba aheuah? ( Bu cumle tamamlanana kadar ogretmenin eli kuLaginiza dogru bir harekete gecmisse orda hic durmayin ufaktan kacmaya bakin )
|
|
|
|
#236 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bayan "Harbi Kız"
Şunları Söyler : "Ahh boks maçına bilet mi aldın! Harikasın beee!!!" Halk Dilinde İsimleri : Delikanlı Kız, Bacı. Avantajları : Kafadengi, eğlenceli. Dezavantajları : Bu tipler genellikle erkek gibi yapılı güçlü kuvvetli olurlar. Kafasını bozarsanız, hakkınızda pek hayırlı olmaz... Bayan "Cıyak Cıyak" Şunları Söyler : "Seni serseeeeeeem!!!! Gel burayaaa!!! Çabuk söyle bu saate kadar nerdeydiiiiiinnnnnnnn?" Halk Dilinde İsimleri : Cadaloz, Başbelası. Avantajları : Kendince size ilgi gösteriyor işte daha ne... Dezavantajları : Sürekli kafanıza bişeyler fırlatır, uçan tekme savurur... Bayan "Mızmız" Şunları Söyler : "Aaah başım.. ayağım.. ayyy mideme ağrı saplandı." Halk Dilinde İsimleri : Mıymıntı, Uyuntu, Karın ağrısı. Avantajları : Sayesinde anatomi ve tıp bilginiz gelişir. Dezavantajları : Bulaşıcıdır! Bayan 'Patron' Şunları Söyler : "Çabuk kalk!! O kravat olmamış çıkar başka bir tane tak!! Saçlarını biraz kestir!! Git para kazan!" Halk Dilinde İsimleri : Çokbilmiş, Müdire Hanım, Diktatör, Terminatör! Avantajları : Çoğunlukla doğruları söyler. Dezavantajları : Yahu doğruları söylese ne oluuuuur, söylemese ne oluuur... Bayan "Kararsız" Şunları Söyler : "Ay ben ne yapsam.. İşten ayrılsam mı.. Evi değiştirsem.. Saç rengimi değiştirsem.. Yoksa böyle iyi mi.. Ayyy ya daha kötü olursa..." Halk Dilinde İsimleri : Bayan Panik, Bayan Kriz. Avantajları : Kolay ikna edilir, kolay sakinleştirilir. Dezavantajları: 2 dakika sonra herşey yeniden başlar. Bayan "Vahşi" Şunları Söyler : Valla bu türün pek bilinen kalıplaşmış sözü yok, yani ne yapacakları hiç belli olmaz. Halk Dilinde İsimleri : Çılgın. Avantajları : Her an herşeye hazırdır. Dezavantajları : Güvenilmezdir... Bayan "Donuk" Şunları Söyler : "Ne anlıyorsun bu çizgi filmlerden, bu abuk fıkralardan, karikatürlerden? Ne çocukça şeyler bunlar.." Halk Dilinde İsimleri : Ruhsuz, Soğuk, Buz Kalıbı. Avantajları : Hayatınızda olduğu sürece, arkadaşlarınızın sizin için endişelenmesini sağlar. Dezavantajları : ...tabii "arkadaş" diye bişeyiniz kalmışsa Bayan "Rüya Kız" Şunları Söyler : "Seni herşeyinle çok seviyorum benim yakışıklı, akıllı, tatlı sevgilim!" Halk Dilinde İsimleri : Kanatsız Melek Avantajları : Eğlenceli, akıllı ve eşsiz... Dezavantajları : Ya hiç karşınıza çıkmaz ya da karşınıza çıktığında çok geçtir...
|
|
|
|
#237 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Cem Yılmaz 2002
Ünlü şovmen Cem Yılmaz, gösterilerinde 'Buradan çıkınca anlatılanların hepsini unutacaksınız' der. Ama star muhabiri unutmamis . Okuyun, gülmekten ölün... BİR buçuk aydır sahnelere çıkmayan Cem Yılmaz, dün Ankara'daydı. Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu'nda sahne aldı. Kırdı, geçirdi. 'Evde espri yapamıyorum. Eve iş getirme diyorlar' diyerek başladığı programında politik esprilere de yer verdi. İşte, kahkaha makinesinin unutulmaz esprileri: BİR komedyenin programını izledim. Kadın sünnetçi çıkarmıştı. İlk kadın sünnetçi. Ben 1978'de sünnet oldum ve sünnetçi kadındı. Böyle hatıraların olması gerekiyor komedyen olman için. Ben 30 sene sonra anlatırım diye kendime 5 yaşında sünnet organize etmiş olamam. BENİ kadın sünnet etti. Bundan bahsederken belden aşağı birşeyden bahsetmiyorum. Sünnet bir hadisedir. Erkek çocuğun mürüvvetinin görüldüğü yer. Erkek çocuğun mürüvvetinin görüldüğü yerler sünnet, askerlik, evlilik. Gerçi sünnette daha net görülür mürüvvet. Ona mürüvvet diyorlar, enteresan bir şey. Kadın ismi vermiş olmaları tuhaf. Gerçi rahim diye de adam var olsun. DİYARBAKIR'A gidiyordum uçakla. Hostesle muhabbet ediyoruz. Business'ta oturuyorum. Hep Business'ta otururum. Buraya da Business geldim. Ankara'ya business açılmış çok süper bir şey. Bilmeyen varsa söyleyeyim. Business iş amaçlı gidilen seyahat manasına gelmiyor. Portakal suyu veriyorlar sen de kendini bir b.k zannediyorsun. Aynı uçağın içinde ne sınıf yapıyorsun ulan. Portakal suyu içerken kendini ne zannediyorsun. 'Mersi canım. Bunu içmeden uçamıyorum'. Bir de perdeyle ayırmıyorlar mı tavım ona. Soruyorsun 'Somon var mı?' Arkana bakıyorsun. 'Fakirler, ekonomi, allah belanızı versin. Uçak sizin neyinize'. Bir hava yaratırlar ki sanki uçak düşünce Business'takiler ölmüyor. HOSTESLE muhabbet ediyorum. Laf döndü dolaştı sünnete geldi. Eh business'ta oluyor böyle şeyler. Beni kadın sünnet etti dedim. Hostes dedi ki, 'Aaa kadınlar bindiği dalı kesmez ama'. Hostesin şakasına bak. Biz yapsak, aforoz ederler. NE yaparsan yap ne olursan ol öleceksin. İnsan ölümlü bir yaratıktır. İnsan öleceğini bilir. Belgesellerde gördüğün kaplanlar aslanlar gibi değil. Belgeselde gördüğün kaplan, aslan hep koşacam zannediyor. O erkek aslanı görmüyor musunuz. Fönlü böyle. Artık ormanda nerede buluyorsa fönü. Bizimki daha kompleks bir yaşam. Öleceğini biliyorsun ve sıklıkla unutuyorsun. Hani ölümden dönenler anlatır ya; bir ışık geldi falan diye. O, kıça tıkılan pamuk. SENİN inancını bilemem. İstersen toteme tap. Herkes ölecek. Mahşer var ya. Orası işte. Kıyamet kopsun herkes orada olacak. Büyük bir kokteyl gibi düşünün. İlk gün imza almaktan anan ağlayacak. Herkes orada çünkü. Aaa Sezar. REENKARNASYONA inananlar var. Yok öyle bir şey. Hep şöyle yapıyorlar. 'Önceki hayatımda Rus Çariçesiydim' Hiç o..... olan yok. Hiç duyuyor musunuz, 'Önceki hayatımda taksi şoförüydüm'. Herkes kral... HERKES yanacak dediğim bir kişi hariç. O da Fedon. Çünkü Fedon daha yanamaz. Fedon artık limitte onu direk cennete alacaklar. TÜRK Hava Kurumu bizim memleketin en iyi çalışan kurumu. Kurban derisini veriyorsun ondan uçak yapıyor. Artık nasıl katlıyorsa. Bi de tuzlarsan F-16 oluyor diye bir geyik var ama yalan olmasın. ASKERDE seni mesleğinle yönlendirirler. Terzisin terzi yaparlar. Atom mühendisiysen gazinoda televizyondan sorumlu olursun. Şahsına santral kuracak değil ya... GENÇLİĞİN bir lafı vardır, 'En verimli çağımda askere aldılar' Sanki herifi soğuk füzyonu bulurken götürdüler. Bunu söylediği zaman komik durum oluyor. Ama günde sekiz saat antrenman yapması gereken baleti 8 ay botla gezdirirsen Kuğu Gölü'nden manda b.kuna transfer olur. EN verimli çağımda askere aldılar. Ne yapıyordun ki? Verimli verimli evde oturuyordum. Ulan ben para basıyordum beni aldılar askere. NİYE bedelli yapmadın diyorlar. 15 bin mark veriyordun 28 gün yapıyordun. Ben hiç para vermeden 550 gün yaptım. Bir de orada olanı biteni anlatıyorum senede 2 milyon dolar kazanıyorum. 28 günlük birikiminle single çıkaramazsın. 300 erkek yan yana yatıyorsun abi. Kalabalık bir erkek topluluğu demek, başka bir organizma demek abi. Kadın olmasa b.k içinde yüzeriz. Kadın kendine özenmen için sebeptir. Deodorant mı at gitsin. Konyalı arkadaşına koksan ne olur ya. Ayaklarını haftada bir mi yıkıyorsun. Ayda bir yıka. Kim senin mantar yetiştirmene birşey diyebilir. Askerliği yapmış olan o kokuyu bilir. KÜFÜR konusunda ben muzdarip bir insanım. Bu konuda bir çifte standart var. Vizontele'de ben bir adamı canlandırdım. Yazıldığı haliyle bir o..... ç..... O adamı başka türlü canlandırmanın imkanı yok. Bizim eski filmlerimizde falan küfür yoktur. Trajedi yaşanır, adamın karısına, kızına tecavüz, bir de köyü yakarlar. Bizim filmin kahramanı finalde gelir, 'Alçaklaaar'. Yani hiçbir caydırıcılığı olmayan. BİR eroin kaçakçısının hayatını yapıyor herif. Böyle konuşuyor: Mal geldi mi? Geldi efendim. Fakat, filhakika malımız kantara girdi. Olur mu lan böyle. Bu adamlar böyle konuşmuyor ki. Mal geldi mi? Geldi a... koyum. Malın anasını s....ler. DENİZ Harp Okulu'nun kuruluş yıldönümünde sahneye çıkıyorum. İlk mezunlar da gelmiş. Nasıl bir yaş ortalaması anlatamam. İlk 20 dakika eski Türkçe anlattım. Filhakika, buna mukabil bir sonraki latifede buluşmak üzere. Benden sonra Ajda Pekkan vardı, şöyle sundum: Yeni yetenek Ajda Pekkan. Abicim sıfır reaksiyon. Herkes onaylıyor. 'Bu kız çok tutacak' diyorlar. AL kadehi ver al... Lider taklidi yaptım durduk yerde. Eskiden lider taklidi vardı. Şimdi çok zor. İki kişi koluna girecek. Amma zor iş. 14 Mart Tıp Bayramı'nda doktor arkadaşlarla sohbet ediyoruz. Bizde sperm bankası var mı diye sordum. Yok dediler. Dedim isabet. İçinde banka lafı geçtiği için biri hortumlar rezillik olur.
|
|
|
|
#238 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
* Kadinlar aglar. Ancak tek basina bir köseye çekilip de yalniz-aglamaz. Kadinlar sadece sevdigi erkek duyabilecekse aglar.
* Bütün kadinlar kesin bir cevabi olmayan konularda soru sormakta müthis ustadir. Maksat, siz kendinizi sürekli suçlu hissedin. * Kadinlar asla sir saklayamaz. Daha dogrusu, kadinlar için bir sirri en yakin üç arkadaslarina söylemek, sirri açik etmek kapsamina girmez. Bu mantikla hepsi en yakin arkadaslarina söylediklerinden sonunda sirri bilmeyen kalmaz. * Kadinlar telefona cevap vermeyi sevmez, uzun uzun çalsa dahi rahatsiz olmadan açmayabilirler. Lakin telefonda en uzun konusmalari yapanlar yine onlardir. * Kadin yataga yatmadan "evvel" saçini tarayan tek yaratiktir. * Kestirme yola sapildiginda her kadina bir "kaybolacagiz" korkusu gelir. * Istinasiz her kadin vermesi gereken bir-iki kilo oldugunu düsünür. * Kadinlar durup dururken eve bir buket çiçekle gelen kocadan süphelenir. * Kadinlar tuvaletin kapagini küçük bir hareketle indirmek yerine tuvaletten salona kadar yürür, kocasina söylenir ve tuvalete geri döner. * Erkek konusurken kadin lafin ortasindan konusmaya dalar ve devameder.Ayni seyi erkek yapacak olsa kiyamet kopar. * Dügünlerde kadin kadina dans edenleri görünce kimsenin aklina birsey gelmez. Erkekler için durum ayni degildir. * Karisinin gözucuyla bir baska adama baktigini yakalayabilmis erkek yoktur.Oysa kadinlar erkeklerini baska kadina baktigi an saniyesinde yakalarlar. * Kadinin dondurmayi nasil yedigine bakarak karakter testi yapabilirsiniz. * Evde saatlerce kendi giyimiyle ilgilenen kadin, sokaga çiktiginda saatlerce baska kadinlarin elbiseleriyle ilgilenir. * Kadinlar asla haksiz degildir... En haksiz oldugu konuda bile "Kendime göre nedenlerim var" der. * Tabiatta kadinlara karsi son sözü söyleyebilecek tek bir dogal yapi vardir:Yanki! * Kadinlar kendilerine neler verildigine degil, onlar için nelerden vazgeçildigine bakar. * Kritiklere baslayan kadin, kritik bir yasa gelmis demektir. * KADIN ELINIZI TUTTUGU ANDA BILIN KI ENINDE SONUNDA TEPENIZE ÇIKACAKTIR. * Dünyanin en güzel kadini olduklarini bütün erkeklerin idrak etmesini isterler. Kendileri henüz üç dört yaslarindayken bunu idrak etmislerdir. * Bütün erkekleri bastan çikarmak isterler.Çevrelerinde bastan çikmamis tek erkek kalmayincaya kadar harekata devam ederler. Ha, karsilik verirler vermezler, o baska mesele. * Kendilerinden baska bütün kadinlarin yeryüzünden yok olmasini isterler.Hadi fazla abartmis olmayayim, anneleri ve Feristah'a benzemesi sartiyla bir arkadaslari kalabilir. * Her daim kavga etmek isterler. E haklilar, insan havasiz susuz yasayabilir mi? * Kocalarinin zengin, yakisikli, kültürlü, basarili, dürüst, güvenilir, sadik ve kilibik olmasini isterler.Bu kadar meziyet kafi. Adamin kafasina kakilacak birkaç eksiklik olmali. * Anlasilmaz olmayi, ayni zamanda da anlasilmayi isterler. Anlayan varsa beri gelsin! * Bütün kadinlar tarafindan kiskanilmak isterler.Zaten bütün kadinlar bütün kadinlari kiskandiklarindan lüzumsuz bir istek. * Eger iliski bitecekse bitiren tarafin kendileri olmasini isterler. Olurlar da. Aksi durumda ne yapar ne eder tekrar bir araya gelir, ''terk etme''eylemini gerçeklestirirler. * 24 saat alisveris etmek isterler. Aslinda bu çok önemli bir husus.Kadinlarin yarisi yokluktan, öteki yarisi dükkanlar 24 saat açik olmadigindan bu istegini gerçeklestiremez. Hal böyle olunca, gelsin bunalim.. * Dünyanin merkezi olmak isterler. Cesareti olan erkek varsa baska merkezler icat etsin. Hiç olmazsa ''Pisman olma'' duygusunu tatmis olur. * Otuzlu yaslarda kalmak isterler. Nitekim kalmak isterler nitekimde kalirlar...
|
|
|
|
#239 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
soğuk kategorisi
Adamın karnı lafa tokmuş,gözü aç Adamın saçı kırmış , sakalı çayır. Adam düşmüş karısı gerçek Adam yatmış karısı tekne Adam sinirliymiş karısı kemikli Adam karısına inek demiş,birlikte aşağı inmişler. Adam aklını kurcalamış , bozulmuş. Adam yalana yok demiş , yalan ayakta kalmış. Adamın birini birgün salıvermişler pazartesi almışlar. Adam saat kaç demiş, saat de kaçmış. Adam kafasını toplamış, burnunu bölmüş Adam bol keseden atmış,dar keseden eşek. Adam yazmış , karısı kış Adam şişmiş,karısı tığ Adamın biri yemek yemeğe bayılıyomuş......yemiş bayılmış...
|
|
|
|
#240 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Diplomatın biri, fakir bir adamın yanına gider ve
"Oğlunun evlenmesini sağlayabilirim" der. - Oğlumun hayatına asla karışmam... - Ama, kız Lord Rothschild'in kızı... - Haaa! O zaman başka... Diplomatın ikinci durağı, Lord Rothschild'in yanıdır. - Kızınız için bir kısmet buldum Lord'um.. - Benim kızım evlenmek için henüz çok küçük... - Ama, bu delikanlı halihazırda Dünya Bankası Başkan Yardımcısı... - Bak o zaman başka... Diplomat, Lord'un yanından ayrıldıktan hemen sonra soluğu Dünya Bankası Başkanı'nın yanında alır. - Size başkan yardımcısı olarak tavsiye edeceğim, çok iyi bir delikanlı var. - Şu an zaten ihtiyacımdan çok başkan yardımcım var, gerekmez. - Ama, bu çocuk Lord Rothschild'in damadı. - Bak o zaman oldu. Gelsin başlasın...
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|