![]() |
|
|
#11 |
|
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1901
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Göklere Yazıldı Aşkın
Sen bir tanem...Gönlümün kabesi,gözlerimin ışığı, Sen olmazsan göremem,görsem de anlayamam Sensiz herşeyin birşeyi eksik gibi Sen anlamısın kelimelerin Sen zorlukların ardındaki kolaylık,karanlıkların ardından gelen aydınlıksın Seni gördüğüm andır benim sabahım Senin kalbindeki aksindir *******de aydınlığım Bir çiçekle bahar olmazmış;nasıl olur ? Ben seninle bir değil binler bahar yaşadım Seni sevdim,senle sevildim Sevgi tüm kirlerden arınmakmış bunu senden öğrendim Sevgi içimdeki beni çıkarıp seni koymakmış kalbime Öyle sen oldum ki yalnız seni gördüm gözbebeklerimde bile Sensiz herşey anlamsız Sensiz benin tarifi yapılamazdı Sen varsan herşeyim vardı Sensiz baharda güllerin boynu bükük kalırdı Sen olmazsan bir tanem,kelebekler kimseye göz kırpmaz, kimsenin saçına konmazdı Sen sevdin,melekler insanın sırrını o zaman anladılar Ve aşk göklere yazıldı İşte sevgilim Yıldızlar gökte yazılan o aşkın harfleridirler Aşk göklerin direği oldu senin sayende
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|