![]() |
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4283
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Çok GeÇ OLabiLiR...
Sabah uyandığında midesinde bir yanma hissetti. Yanmanin nedeni akşam yedikleri değil, uyanir uyanmaz bugün yapacaklarinin aklina >gelmesiydi. Bugün 2 yildir götürmeye çaliştığı bir birlikteliği bitirecekti. > >Aslinda bunu yapmakta geç bile kalmiştı. 'Bitmeli dedi içinden, her >gün bu tatsiz uyanis bitmeli.' Genç adam bunlari düsünürken surati şekilden şekile giriyordu. > >Süratle giyinerek disari çikti. Bugüne kadar hiç bekletmemisti > >onu, simdi de bekletmemeliydi. > >Istanbul, soguk ve yağmurlu bir Nisan ayi yasiyordu. Genç adam > >gökyüzüne bakarak iç geçirdi; 'Bulutlar bizim yasayacaklarimizi >biliyor. Onlar bile > >ağliyor halimize...' > > > >BULUŞMA VAKTI... > >Artik Kadiköy iskelesindeydi. Birkaç dakikalik beklemeden > >Sonra karşıdan > >kiz arkadasinin geldiğini gördü, Şimdi midesindeki ağri > >daha > >da artmisti. > >Besiktas'a geçtiler. Yolculuk sirasinda hiç konusmadilar. Genç > >kiz, sevgilisinin bu durgunluğuna anlam verememisti. Nereden > >bilecekti > >bugün > >ayrilik çanlarinin çalacagini... > >Besiktaş'a geldiklerinde bir cafede oturdular. Genç kiz > >anlamiştı > >sevgilisinin kendisine bir sey söylemek istedigini. 'Bana > >birşey mi söylemek istiyorsun' diye sordu. Genç adam, gözlerini kaçirarak > >'Evet' dedi. Genç kiz heyecanlanmisti, biraz da sinirlenerek > >'Söylesene, > >ne diye > >bekliyorsun' dedi. Genç adam içini çektikten sonra 'Sence biz > >nereye kadar > >gidecegiz?' diye sordu. Genç kiz, 'Bunu sorma geregini niye > >duydun?' > >diye > >yanit verdi. Genç adam söze basladi... ''Birkaç ay önce aksam > >23:00 > >civarinda sana telefon açip senin için yazdigim siiri okumak > >istemistim. > >Sen bana 'Sirasi mi simdi canim yaa, isin gücün yok > >mu?' > >demistin. > >Biliyormusun o an nakavt olan bir boksör gibi hissettim > >kendimi. Özür > >dileyip telefonu kapatmistim. Daha sonra da bu siiri benden > >hiç istememistin. Geçenlerde hasta olup yataklara düstügümde > >arkadaslarimla > >birlikte sen de gelmis, Meral'in 'Sen sanslisin, sevgilin sana > >bakar' > >sözüne 'Işim yok da sana mi bakacağım, annen baksin' demistin. > >Hatirladin mi?'' |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|