![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4225
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() > >DUYGUSALLIGI SEVMEM...
> > > >Genç kiz, 'Biliyorsun ben duygusallığı sevmiyorum. Hem hasta > >Bakici gibi göründüğümü de kimse söyleyemez' diye yanitladi. Genç adam >güldü, 'Evet canim haklisin. Zaten olmak istesen de bu kalbi tasidiğin sürece hasta > >bakıcı, hemşire falan olamazsin.' Genç adam devam etti... > >'Bana simdiye > >kadar kaç kere sabahin erken saatlerinde güzel sözcüklerden > >olusan bir mesaj çektin? Hiç... Hatta günün hiçbir saatinde çekmedin. >Duygusalliğı > >sevmeyebilirsin. Ama sen seni seven insanlari da mutlu etmeyi > >sevmiyorsun. > >Halbuki ben senin tam tersine kendimden çok insanlari mutlu etmeyi >seviyorum. Seni tanidigimdan beri her sabah, her aksam, her > >gece yani seni andigim her saat tatli bir mesajim vardi senin için >biliyor musun? Seninle ben AKLA KARA gibiyiz.' Genç kiz anlamisti, 'Yani ne istiyorsun benden > >sair olmami mi?' Genç adam tekrar gülümsedi içinden. Dün gece > >verdigi > >ayrilik kararinin ne kadar dogru oldugunu düsündü. 'Hayir' > >dedi, 'Sair olmani istemiyorum. Olamazsin da... BIZ AYRILMALIYIZ. >Ayrilirsak ikimiz > >için de en hayirlisi olacak.' Genç kiz sasirmisti, 'Neden ama? Ben >seni seviyorum. Senin de > >beni sevdigini saniyordum.' Genç adam iç çekerek 'Hayir canim, sen >beni sevdigini saniyorsun. Eger beni sevseydin simdi baska seyler konusuyor olurduk' dedi. Genç kizin gözleri > >yasarmisti. Genç adam > >cebinden > >çikarttigi mendili uzatti, genç kiz gözyaslarini silerek 'Sen > >bilirsin, > >umarim beni bir baskasi için birakmiyorsundur...' dedi. > >Genç adam 'Nasil böyle bir sey düsünürsün, senden baska kimse > >Olmadi ve > >uzun zaman da olacagini sanmiyorum' yanitini verdi. > >Genç adam ve genç kiz iki sevgili olarak oturduklari masada > >Artik iki > >yabanciydilar. Birkaç dakika sessizce oturduktan sonra Genç > >kiz, > >'Kalkalim istersen' dedi. Genç adam 'Ben biraz daha burada > >kalmak > >istiyorum, istersen sen kalkabilirsin' diye yanitladi. > >Genç kiz 'Tamam o zaman sana mutluluklar dilerim' diyerek > >elini > >uzatti. > >Genç kizin sesi ve eli titriyordu. Genç adam, 'Istersen > >arkadas > >kalabiliriz' dedi ve birbirlerine son kez sarildilar. > > > >"BEN DOGRU YAPTIM..." > >Genç adam dogru yaptigina inaniyordu. Eve döndügünde > >Yürümekten bitap > >bir > >haldeydi. Odasina girdi. Gece bitmek bilmiyordu. Sabah erken > >kalkip > >ise > >gidecekti, uyumaliydi. Birkaç saat sonra uykuya dalmayi > >basardi. > >Sabah 7'de saatin ziliyle uyandi. Evden çikacagi zaman cep > >telefonuna > >bakti, mesaj ve 10 cevapsiz arama vardi. Yorgun oldugu için > >duymamisti > >telefonun sesini. Aramalar ve mesaj sevgilisindendi. Heyecanla > >mesaji > >açti, sunlar yaziyordu: > > > >SADECE ONLARI SEVMEYI SEVDIM, > >HEPSINI ONLARSIZ YASADIM DA, > >BIR SENI SENSIZ YASAYAMIYORUM, > >BU ASKI TEK KALPTE TASIYAMIYORUM, > >SANA YEMIN GÜZEL GÖZLÜM, BIR TEK SENI SEVDIM, > >VE SENI SEVEREK ÖLECEGIM, ELVEDA BIRTANEM... > > > > > >Genç adam sasirmisti. Onu tanidigi günden beri ilk defa siir > > > >Aliyordu ve > >üstelik sabahin besinde yazmisti. Heyecanla onu aradi, > >telefonu yabanci > >bir ses açti. Genç adam ''Nalan'la görüsebilir miyim?'' dedi. > >Ama > >karsisindaki agliyordu, hiçkira hiçkira hemde... 'Ben onun > >annesiyim > >yavrum, kizim bu sabah intihar etti. Gece sabaha kadar > >birilerini > > >arayip > >durdu. Sabah odasinin isigini sönmemis görünce girdim. Yavrum > >kendini > >asmisti....' > >YIGILIP KALDI... > >Genç adam beyninden vurulmusa döndü. Bir gün önceki mide > >Agrisinin iki > >katini çekiyordu simdi. Oldugu yerde yigilip kaldi... > >Birkaç ay sonra iki doktor konusuyordu hastanede. Doktarlardan > >biri > >digerine karsidaki hastanin durumunu soruyordu. Doktor yanit > >verdi... > >'Haaa o mu? Üç ay önce getirdiler. Kendisi yüzünden bir kiz > >intihar > >etmis. > >O günden sonra cep telefonunu elinden hiç birakmamiş. Devamli > >bir > >seyler > >yazip birine yolluyor. Geçenlerde merak ettim. O uyurken > >gönderdiği > >numarayi aradim. Numara 3 ay önce iptal edilmis. Gelen > >mesajlarda > >bir şiir var. Bu adam duygusal > >mi bilmem ama benim anladigim kadariyla > >siiri > >yazan > >çok duygusal biriymiş... > >"ÇEVRENIZDEKI INSANLARIN NE HISSETTIGI YA DA NE DÜSÜNDÜGÜNDEN > >O > >KADAR > >EMIN > >OLMAYIN, BAZEN BİR KALBİN, İÇİNDE NELER SAKLADIĞINI > >ÖGRENDİGİNİZDE HERSEY > >IÇIN ÇOK GEÇ OLABİLİR..." |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|