![]() |
![]() |
#21 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2285
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevmeyi bilmeyen ne anlasın
Gül yüzlerde solmuş güller açmaz oldu söyle Niçin garip aşıklar düşmüş sefil yüreklerde Sevda bağlarında bülbül feryat eder güle Aşık şem a yanar sevmeyi bilmeyene Kaç aşık bir maşuk uğruna düştü çöllere Umut besledi benim gibi kuru bir gülde Aşık olanın derdi vuslat bulmaktır sevgiliye Naz eder sevmeyi bilmeyen merhametsiz zalimce Kim var benim gibi derde düş olup aşka yanan Bir hayale uğrunda koşan varmı benim gibi yorulmadan Aşk ehlinden olup ölümü bekleyen aşkı tatmadan Varmıdır benim gibi Firavun yürekliye aşk ilan eden Zaman nedir sevmeyi bilmeyene aşk hikayedir Çile dost olur şem a yanan aşığa şerbettir Zehir aşık olan için bir tebessüm ilk bahardır Sevmeyi bilmeyen ne anlasın aşk sevgi nedir |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk İki Kişiliktir
Değişir rüzgarın yönü Solar ansızın yapraklar; Şaşırır yolunu denizde gemi Boşuna bir liman arar; Gülüşü bir yabancının Çalmıştır senden sevdiğini; İçinde biriken zehir Sadece kendini öldürecektir; Ölümdür yaşanan tek başına Aşk iki kişiliktir. Bir anı bile kalmamıştır ******* boyu sevişmelerden; Binlerce yıl uzaklardadır Binlerce kez dokunduğun ten; Yazabileceğin şiirler Çoktan yazılıp bitmiştir; Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk iki kişiliktir. Avutamaz olur artık Seni bildiğin şarkılar; Boşanır keder zincirlerinden Sular tersin tersin akar; Bir hançer gibi çeksen de sevgini Onu ancak öldürmeye yarar: Uçarı kuşu sevdanın Alıp başını gitmiştir; Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk iki kişiliktir. Yitik bir ezgisin sadece, Tüketilmiş ve düşmüş, gözden. Düşlerinde bir çocuk hıçkırır Gece camlara sürtünürken; Çünkü hiç bir kelebek Tek başına yaşayamaz sevdasını, Severken hiçbir böcek Hiç bir kuş yalnız değildir; Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk iki kişiliktir |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Seviyordum
Sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı aksam güneşi... Onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi İnsan hergün anımsarmı aynı gözleri SENİ SEVİYORDUM ve senin haberin yoktu Saçlarını izliyordum uzaktan, kulağının arkasına düşüşü ve burnun, herkesden başkaydı işte... Güldüğü zaman yukarıya bakardı; Yukarı kalkan başın ve gülen gözlerin vardı... Ne güzeldiler sen bilmiyordun... BEN SENİ SEVİYORDUM... Kalbime sığmıyordu aklımdan geçenler Duvarlara, vitrin camlarına, kaldırımlara çarpıyordu Geri dönüyordu, çoğalıyordu Senin sesini duyduğum masalarda erteliyordum herşeyi, herseyi erteliyişim oluyordun Kalp ağrısı oluyordun, Birlikte soluduğumuz sokak isimleri oluyordun, Mevsimler değişiyor ve büyüyorduk, Dönemeçler geçiyor, köprüler göze alıyorduk ve bazen tekin olmayan suların üzerinden atlıyorduk Cesurduk... Ufuk çizgisi maviydi, gün batımı hep turuncu ve kırmızıydı bütün karanfiller... Ben SENİ SEVİYORDUM sen bilmiyordun... Sevinçlerim oluyordun arasıra sen hiç bilmiyordun Sonra herhangi biri oldun, bütün sevinçlerim bittikten sonra Yagmurlar yağdı serin haziran aksamlarına Derken bir gün uzaktan gördüm seni... Saçların bana inat başın herseye meydan okuyarak işte yine aynı Kalbimi acıttı her zaman ki gibi... Değiştik sanıyordum ve sen yine bilmiyordun Şimdi bunları anlatsa sana birileri kim bilir yada boşver bilme en iyisi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() -Bu Gece En Hüzünlü Şiirleri Yazabilirim-
Bu gece en hüzünlü şiirleri yazabilirim Şöyle diyebilirim : 'Gece yıldızlardaydı Ve yıldızlar, maviydi, uzaklarda üşürler' Gökte gece yelinin söylediği türküler Bu gece en hüzünlü şiirleri yazabilirim Hem sevdim, hem sevildim, ya da o böyle söyler Bu gece gibi miydi kucağıma aldığım Öptüm onu öptüm de üstümde sonsuz gökler Hem sevdim, hem sevildim, ya da ben böyle derim Sevmeden durulmayan iri, durgun bakışlı gözler Bu gece en hüzünlü şiirleri yazabilirim Duymak yitirdiğimi, ah daha neler neler Geceyi duymak, onsuz daha ulu geceyi Çimenlere düşen çiy yazdığım bu dizeler Sevgim onu alakoymaya yetmediyse ne çıkar Ve o benimle değil, yıldızlıdır ******* Yürek zor katlanıyor onu yitirmelere Bakışlar sanki onu bana getirecekler Böyle *******deydi ağaçlar beyaz olur Artık ne ben öyleyim ne de eski ******* Sesim ara rüzgarı ona ulaşmak için Şimdi sevmiyorum ya, eskidendi sevmeler Şimdi kimbilir kimin benim olduğu gibi Sesi, aydınlık teni, sonsuz uzayan gözler Sevmiyorum doğrudur, yürek bu hala sever Sevmek kısa sürdüyse unutmak uzun sürer Bu gece gibi miydi kollarıma almıştım Yüreğimde bir burgu ah onu yitirmeler Budur bana verdiği acıların en sonu Sondur bu onun için yazacağım dizeler |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() BEN HASRETİNDEN ÖLÜNCE
Ayak izlerin kaldı sen giderken kapımda *******i düşlerimde gördüm Başımı yastığa koyduğumda Sanki hayalin dolaşır körpencereli odamda Yalnızlık sardı yüreğimi sende çekip gidince Anılar yakamı bırakmaz Hayalin gözlerime düşünce Onunla mutlumu olacaksın BEN HASRETİNDEN ÖLÜNCE... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() ~~DAYAN YÜREĞİM~~
Her gidişin Elbet dönüşü var Sonuna kadar sabret Dayan yıkmasın seni Bu yalan dünya Sakın kapılıp gitme O fırtınalara Ne fırtınalar atlattık birlikte Ne sevda denizleri gördük Rüzgarlar savurdu Bizi hep bir yerlere Hiç yerimizde kalamadık Dayan yüreğim.. Bir gün bitecek bu hasret İşte o zaman hayat yeniden başlayacak Dayan yüreğim Seni seveni bulacaksın Hep fazlasını verdin Bu sefer karşılıklı olacak Hep parçalandın biliyorum ama Bu sefer adı AsK olacak.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() GEL BİR GECE
Taşarken gönül ırmağım hüzün çöllerinde, Katıp önüne ölümsüz sevdaları gel bir gece... Savrul önce, isimsiz, sahipsiz bozkırlarda, Sonra süzülüp enginlerden, rüyalarıma gel bir gece... Ellerim kanlı, bileklerimi bulamışım sevdana, İlmek yapıp hasretini, dolarsam boynuma, Bir meltem gibi esip gel gittiğin topraklara, Bir tutam çiçeği çok görme bana, mezarıma gel bir gece... Yağmur yağarken yurdumun heybetli dağlarına, Selam durmuşken Anadolu aya ve yıldıza, Yediveren gülleri gibi bir hülyalı baharla, Sürüp göğsüne vatan kokusunu, allanıp pullanıp gel bir gece... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() ÇaGıR YÜREĞ!M!
Unutmadım, unutamadım seni,o öldüren sevgini, Vazgeçmedim senden umudu kesmedim gözlerinden, Bekledim doğan güneşle, belki o getirir diye seni, Karanlıkta yıldızlara sordum, yoksa onlar mı getirirdi sevdiğimi. Durmadım,yılmadım kalbimden, kalbine duyurana kadar sevgimi, Bitiremedim, nefret etsem bile bu yok eden özlemi, Canımı yoluna verdim, yıkılmamak için savaştım, ah bir görsen beni, Ben seni sevdim, ben sana kaldım, yeter artık çağır şu yüreğimi. Elimden gelen sadece büyük bir haykırış, Umutsuz belki, bir ihtimal bile olmasa da bu yakarış, Neden bir tanem, neden, gelsen şimdi biter her acı yine kalplerde barış, Sevgiye senin ki, hadi bir kalp bağışla bana, sanadır bu yalvarış. Görmüyor musun bitiyorum sensiz, eriyorum bir mum gibi, Hadi ateş ol tekrar yak beni, hatırla hor görme geçen günleri, Boş kalmasın anılar kalmasın yaşanmışlığıyla, koparma içimden, Bitsin bu ayrılık, ellerimi tut yine sen değil misin ki yaşamamın tek sebebi. Koş tekrar benimle aynı hayallere, sımsıkı tut bırakma benim gibi, Ben seni tutarken kaybetmemek için, yakala hadi attım sana kalbimi, Gördün mü ışığı geleceği gösteriyor şimdi, ayrılmayan ikimizi, bitmeyecek sevgimizi, En güzel duyguların başladığı, senin bana gelen en saf halini. Anladın mı seni seven bir kalp var yeryüzünde, seni arayan, Buldun mu şimdi aradığını, yalnızlığın hain kollarında, Verdin mi kararını, uyandıracak mısın beni bu kötü rüyadan, Açacak mısın kollarını, yeniden ısıtacak mısın benimle varlığımı, yine her an. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Beklerken !...
Unutmadım ki gözlerinin rengini. Yıllar yılı kalbimde saklı birisi. Hüzünle tararken ufku engini; Yorgun düşerdi, gözlerimin iris'i ******* ayazı benle bölüşürdü. Sensiz kalan bu beden titrer üşürdü. Şakaklarıma çoktan aklar düşürdü. Özlemin o dinmeyen yakıcı hissi. Sensiz kalan gönlüme, bin acı verdi. Ayrılık bedenime, zamansız erdi. Rüyalarımda bile seni gizlerdi: Yüzünü perdelerdi, düşlerin sisi. ******* boyu adın düşerken dile, Kollarına alırdı amansız çile... Aslı saçıyla yanan kerem'i bile: Yakmamıştı kimseyi senin gibisi. Sayamadım, belki bin, belki binelli. Hasret günleri... yıkacak beni belli. Her gözyaşımda bana verdi teselli: ''-belki de gelir! '' dedi. umut perisi... Çektiğim çile aşkın bir özverisi. Ayrılık daha öte...ölüm berisi. Ne ağıtlar yakıldı? destan serisi. Seni beklerken aşkım... yalan gerisi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Ayrılış Hikayesi
Erkek kadına dedi ki: -Seni seviyorum, ama nasıl? avuçlarımda camdan bir parça gibi kalbimi sıkıp parmaklarımı kanatarak kırasıya, çıldırasıya... Erkek kadına dedi ki: -Seni seviyorum, ama nasıl? kilometrelerce derin, kilometrelerce dümdüz, yüzde yüz, yüzde bin beşyüz yüzde hudutsuz kere yüz... Kadın erkeğe dedi ki: -Baktım dudağımla, yüreğimle, kafamla; severek, korkarak, eğilerek, dudağına, yüreğine, kafana. Şimdi ne söylüyorsam karanlıkta bir fısıltı gibi sen öğrettin bana... Ve artık biliyorum: Toprağın Yüzü güneşli bir ana gibi En son, en güzel çocuğunu emzirdiğini... Fakat neyleyim saçlarım dolanmış ölmekte olanın parmaklarına başımı kurtarmam kâbil değil! Sen yürümelisin, yeni doğan çocuğun gözlerine bakarak... Sen yürümelisin, beni bırakarak... Kadın sustu. SARILDILAR Bir kitap düştü yere... Kapandı bir pencere... AYRILDILAR... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|