![]() |
![]() |
#31 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2285
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Gün Anlarsın
Uykuların kaçar *******i Bir türlü sabah olmayı bilmez Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında Ne çarşaf halden anlar, ne yastık Girmez pencerelerden beklediğin aydınlık Kapanır yatağına çaresizliğine ağlarsın Onun unutamadığın hayali Sigaradan derin bir nefes çekmişcesine dolar içine Sevmek ne imiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın aslında her şeyin boş olduğunu Şerefin, faziletin, iyiliğin, güzelliğin Gün gelir de sesini bir kerecik duymak için Vurursun başını soğuk taş duvarlara Büyür gitgide incinmişliğin, kırılmışlığın Duyarsın Ta derinden acısını çaresiz kalmışlığın Sevmek ne imiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın ne işe yaradığını ellerinin Niçin yaratıldığını Bu iğrenç dünyaya neden geldiğini Uzun uzun seyredersin de aynalarda güzelliğini Boşuna geçip giden yıllarına yanarsın Dolar gözlerin için burkulur Sevmek ne imiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın tadını sevilen dudakların Sevilen gözlerin erişilmezliğini O hiç beklenmeyen saat geldi mi Düşer saçların önüne ama bembeyaz Uzanır gökyüzüne ellerin Ama çaresiz Ama yorgun Ama bitkin Bir zaman geçmiş günlerin uykusuna dalarsın Sonra dizilir birbiri ardınca gerçekler acı Sevmek ne imiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın hayal kurmayı Beklemeyi Ümit etmeyi Bir kirli gömlek gibi çıkarıp atasın gelir Bütün vücudunu saran o korkunç geceyi Lanet edersin yaşadığına Maziden ne kalmışsa yırtar atarsın O zaman bir çiçek büyür kabrimde kendiliğinden Seni sevdiğimi işte o gün anlarsın |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acılara Tutunmak
Acı çekmek özgürlükse Özgürüz ikimizde O yuvasız çalıkuşu Bense kafeste kanarya O dolaşmış daldan dala Savurmuş yüreğini Ben bölmüşüm yüreğimi Başkaldıran dizelere Aramakmış oysa sevmek Özlemekmiş oysa sevmek Bulup bulup yitirmekmiş Düşsel bir oyuncağı Yalanmış hepsi yalan Yalanmıs hepsi yalan Sevmek diye bir şey varmış Sevmek diye bir şey yokmuş Acı çektim günlerce Acı çektim susarak Şu kısacık konuklukta Deprem kargaşasında Yaşadım bir kaç bin yıl Acılara tutunarak Acı çekmek özgürlükse Özgürüz ikimizde Acılardan arta kalan İşte bu bakışlarmış Buğu diye gözlerinde Gün batımı bulutlarmış. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() "Ben gideyim" Diyor Hüznün
Şiir gibisin; sımsıcak ve biraz buruk Hazlar ve elemler var sende Geldiğinde "ben gideyim" diyor hüznün, Gülemiyorum Giderken,seni görebilmenin sevinciyle Ağlayamıyorum Alt-üst bile değil Karmakarışık ediyorsun beni Yaz gününde,kar yağdırıyorsun gönlüme Serinliğe sevinemeden donuyor,buz gibi Kışın varlığın ateşliyor; "ısınmak" gelirken aklıma yanıyorum, Kül oluyorum Çöz de git,darmadağın gönlüm Sessizliğim aldatıcı Biliyorum; fırtına başlayacak gidişinle ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Güller Ellerinde GüzeL
uzaktan seyrediyorum seni sevdayı sarıp sarmaladığın o ellerindeki güllerle.. ürkeksin ve bir o kadar sevecen sağ elinde tenin kadar beyaz, saf gülleri sol elinde ise yapraklarında geçmişin bir kaç damlası kalmış olan kırmızı güller sımsıkı tutuyorsun bazen tüm gülleri sol elinde tümleştiriyor bazen de yine yerlerine koyuyorsun garip bir heyecanın var farkında olmadığın biliyorum sen sevmekten korkuyorsun yüreğimdeki sevdamı anladım ki göremiyorsun her iki gül de benim için değerlidir geçmişin ve geleceğin gibi çünkü o gülleri sevdiğim sen sen tutuyorsun bana bir tek dikeni de yeter bilmiyorsun.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() BEN mahkum,SEN gardiyan
Bazı gerçekler vardır değişmeyen, Toprağa dek insanın şahsına münhasır olup, Ancak onunla birlikte mezara giren. Ten gibi, ruh gibi, can gibi, birde SEN! gibi... Sen, benim en aydınlık karanlığım. Sen benim en yakın ırağım. Sen benim, ben kadar gerçeğim, tekim, Vazgeçilmezim... Ne olur hep yanımda kal, gitme bir yere. Sonsuza dek yüreğimde olman, Beynimde, ruhumda dolaşman yetmez bana. Sen, senliğinle hep ama hep yanımda ol ne olur. Her ayrılık son olsun, her ayrılık ders olsun ikimize. Sen ki, yana yakıla hasretini çektiğim, Sen ki, özleminle günler, ******* eskittiğim, Sen ki, adına "KADERİM" dediğim... Kösebaşlarının eşkiya karanlıkları, Çıkmaz sokakların çıkmaz sonları korkutmaz beni. Ben sensizlikten korkarım ancak. Ben sensizliğin karanlık uçurumlarında Paramparça olmaktan... Gözlerine mahkum, afsız, infazsız bir müebbet... Karanlık ve soğuk zindanlarında yüreğinin, Ebediyete kadar kalmak olsun cezam. Ben mahkum, sen gardiyan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Aracısız Sevdim
dokunamam günü geçmiş küflü mektuplarına nasıl cümleler kurduğunu iyi bilirim çiçeksiz bir ilkbaharın utanmışlığını sevgisiz bir çiçeğin bitkisel yaşamını iyi bilirim sevgimi çiçeklerle anlatamam aracısız sevebilir misin sevmişliğimi? yüreğimde bensiz olabilir misin? aşk şiirleri yazamam senin için ismini kazıyamam ağaçlara fakülte çıkışları yolunu bekleyemem kaçamak bakışlar atamam kapalı pencerene hiç aracısız sevdim seni.. olur da belki sen de okuyorsundur yokluğumda dökülen bu satırları korkma çevir sayfalarını sandığın kadar acı değildir şiirlerim yalana borcum yok her an anlatabilirim seni vefasız değilim, vefasız sevgilim *******ime çamur atıp durma bu kadar nankör olma hiç aracısız sevdim seni hangi sabahlar bekledim bilir misin, hangi sabahlar? yakamda soldu kendiliğinden bir kırmızı gül posta güvercinim öldü avuçlarımda olsaydı kulakları çınlardı uçurtmamın seni gökyüzünde dolaştırdığı saatleri anlatırdı yine de hiç aracı yapmadım hiçbir şeyi.. hemen heveslenme aldığım bilete yirmidört trenine binemeyebilirim sana ulaşmak için koca treni meşgul edemem, onu aracı yapamam.. affet beni sevgilim beni anla bu mektubu sana yollayamam.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Öyle ZOR ki ! ! !
Gidiyorum! Ama bu sefer Yollara serptim sevdamı. Kaybolursam iz sür, Gel bul beni. Bırakma uzaklarda, Unutma, boşverme... Umutlarım sana emanet Onlara dikkat et. Yokluğumda sımsıkı sarıl hayata Ve beni bekle. Sen bekle ki ben gelebileyim... Sen bekle ki ben hayatı daha çok seveyim... Hayallerle avunmak, kendimi kandırmak... Öyle zor ki yokluğuna bahaneler bulmak. Kibrit kutularından evler yapıp Bacalarında duman aramak... Öyle zor... Öyle zor ki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() HazaN ve HüzüN
Veda eder ağaçlar yapraklarına bu mevsim. Sevdalar inadına daha koyulur. Ve doğanın hırkası sarıdır artık. Renklerin armonisi yaşanır ardı sıra. Yeşil kırmızıya, kırmızı sarıya bırakır yerini gün be gün. Hazin bir yitişin ilk çağrısı mıdır sonbahar yoksa, Yeniden oluşum kozası mı? Ölü toprağı serpilmiş şehirlerin Yalnızlığında uyanılır *******in sabahına. Kelebek bakışlarında hayal edilir okyanuslar... Bir bir yüzüne kapanmıştır kapılar kalabalığın. Kordon Boyundaki bank dost arar dertleşecek. Deniz üstü sohbetler özlenir olmuştur. Çilingir sofrasının kahkahaları yankılanır balıkçı iskelesinde. Ağaçlar yavaşça bırakır yaprağını yere, Asi çiçekler bekleşir toprağın eşiğinde. Sayfa arasındaki gül yaprağıncadır hülyalar. Maviye, yeşile mersiyeler yazılır çatlamış dudaklarca. Ellerinde topaçları yaz çocukları, Kaçışır her biri bir köşeye. Camdaki buğuya çizilince sıkıntıların resmi, Son sıcağı da çekilince bedenden Yazın, Eylül kuşlarına yüklendiyse menevişler Artık hazana akmaktadır zaman. Güneş, Kaf Dağının ardındadır umarsız. Ve bir seyyahın zulasında bir dahaki dönüşe götürülür umutlar. Beklemekse eğer yazgımız, Hazanın sonunda elbet bahar olacak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Kanayan Yara..
Merhaba yüreğimin kırık yarısı, Yine söz geçiremedim Kanayan şu yarama, Dur, Bırak, Bırak çek git diyemedim işte. Diyemedim deli gönlüme... Solmaya yüz tuttu aldığım tüm güller, Bir şu kanayan yaram kaldı ruhumda, Bir de sensiz sabahladığım tozlu kaldırımlar... Şimdi ne sen varsın, Nede her zaman sırtımı dayadığım Tozlu kaldırımlarım... Yine mavi ayazların orta yerinde; Yapayalnız, çaresiz kaldım... Gözlerim de sustu Haykırmıyor artık gidenlerin ardından... Gidiyorum buralardan, Bu sefer bende bilmiyorum pusulamı... Hıçkırıklarla dolu gitarım, Bir ben, Birde kanayan şu yaramla Gidiyorum meçhule. Kim karşılar, Kim ağırlar bilmiyorum. Ama gidiyorum işte... Yaram durmaz yine kanar. Belki yine zaptedemem deli gönlümü, Yook!... Artık yazmaz ellerim... Ağaç yapraklarında yüreğim artık, Günü gelince solar gider usulca... Gök yüzünde gözlerim artık, Her yerde, her zaman görür seni... Güvercin yüreğinde dillerim çaresiz, Susar gider... Söylenecek tek cümle kaldı yürek satırımda. Ne güle güle derim, Ne de hoşça kal... Bir cümle sadece... ......................................... Kaybolur çığlıkların asrında. Ne sen duyarsın, Ne de alem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Alışamadım Yokluğuna
Merhaba yağmur bakışlım; Gözleri çiselim. Gören var mı gözlerindeki süsü? Benim gibi silen var mı gözlerini? Mutlu musun oralarda?... Biliyor musun? Her kötü olduğunda Titrerdi yüreğimin köşesi, Titrer ve incinirdi anlamazdın!... Şimdi nasılsın diye sormuyorum Çok iyi biliyorum ki iyisin Kötü olsan hissederdim, Titrerdi yüreğimin bir köşesi... Beni merak ediyorsan, Yüreğime yağan onca yağmurdan, Hayallerime çöken depremlerden sonra Nasılım bilmiyorum... Titriyor mu yüreğinin bir köşesi? Canın acıyor mu hani? Canım diyip uyanıyor musun uykundan? Susuyorsun! Tamam! Anladım boş ver... Buralarda iyice ısınmaya başladı zaten, Caddeler kalabalıklaştı biliyor musun? En kalabalık caddede bile Senden eser yok, Öyle kaybettirmişsin ki kendini!... Ellerinle beslediğin Güvercinler bile tanımıyor artık seni... Bir ben hala unutamıyorum seni, Bir ben gizlice el sallıyorum Gelip geçen Mavi Trenlere Ve hala umutlanıyorum biliyor musun? Belki arasın, Belki gelirsin diye, Ve belki seversin diye... Buralarda zaman Zaman!?... Hiç geçmeyecek gibi, Kolumdaki saat Hala bırakıp gittiğin yerde, Akrep de yelkovan da Alışamadı bırakıp gidişine. Kader Mavi Tren'in Mavi ayazında üşümeyi *******e günaydın demeyi Reva görmüş diyorum , Bazen kendi kendime... Her zaman Bir şeyler eksik olacakmış gibi, Her an bir damla yaş Kayıp gidecekmiş gibi geliyor... Ne tuhaf ! Kaldırımlar bile alıştı bu halime; Yorgun, Kaybetmiş, Ağlamaklı Biraz da avare halime.... Alıştılar şu gidişine biliyor musun? Kuşlar bile alıştı yetimliğime... Bir ben kahretsin Bir ben alışamadım yokluğuna... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|