![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2290
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Alışamadım Yokluğuna
Merhaba yağmur bakışlım; Gözleri çiselim. Gören var mı gözlerindeki süsü? Benim gibi silen var mı gözlerini? Mutlu musun oralarda?... Biliyor musun? Her kötü olduğunda Titrerdi yüreğimin köşesi, Titrer ve incinirdi anlamazdın!... Şimdi nasılsın diye sormuyorum Çok iyi biliyorum ki iyisin Kötü olsan hissederdim, Titrerdi yüreğimin bir köşesi... Beni merak ediyorsan, Yüreğime yağan onca yağmurdan, Hayallerime çöken depremlerden sonra Nasılım bilmiyorum... Titriyor mu yüreğinin bir köşesi? Canın acıyor mu hani? Canım diyip uyanıyor musun uykundan? Susuyorsun! Tamam! Anladım boş ver... Buralarda iyice ısınmaya başladı zaten, Caddeler kalabalıklaştı biliyor musun? En kalabalık caddede bile Senden eser yok, Öyle kaybettirmişsin ki kendini!... Ellerinle beslediğin Güvercinler bile tanımıyor artık seni... Bir ben hala unutamıyorum seni, Bir ben gizlice el sallıyorum Gelip geçen Mavi Trenlere Ve hala umutlanıyorum biliyor musun? Belki arasın, Belki gelirsin diye, Ve belki seversin diye... Buralarda zaman Zaman!?... Hiç geçmeyecek gibi, Kolumdaki saat Hala bırakıp gittiğin yerde, Akrep de yelkovan da Alışamadı bırakıp gidişine. Kader Mavi Tren'in Mavi ayazında üşümeyi *******e günaydın demeyi Reva görmüş diyorum , Bazen kendi kendime... Her zaman Bir şeyler eksik olacakmış gibi, Her an bir damla yaş Kayıp gidecekmiş gibi geliyor... Ne tuhaf ! Kaldırımlar bile alıştı bu halime; Yorgun, Kaybetmiş, Ağlamaklı Biraz da avare halime.... Alıştılar şu gidişine biliyor musun? Kuşlar bile alıştı yetimliğime... Bir ben kahretsin Bir ben alışamadım yokluğuna... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|