![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2283
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kaldırımın Kızı
Kaldır kafanı Bak bir kere gözlerimin içine Her gün aynı kaldırım taşına bakmaktan bıkmadın mı Kaldır kafanı Bir şeyler söyliycem gözlerine Ne olur kaldır şu kafanı Fark et beni bir kereliğine Cesaret gelsin yüreğime Gözlerin değdiğinde gözlerime Bir kez söylesem yeter Seni sevdiğimi Bir kez gözlerini gözlerimde hissetsem Yeter oracıkta ölsem Sen her gün O sessiz sokaktan Saçlarını savurarak geçerken Ben seni uzaktan uzağa severim Bilmezsin İsterim ki bir gün gözlerimiz çarpışsın köşe başında Ama yok Sen ezbere biliyorsun o köşe başını Bu inat neden Niye kaldırmıyorsun kafanı Diyorum ki Bir gün o köşe başında Gözlerini unutsan Yada saçlarından bir tutam Bıkmadan, usanmadan okşasam Saçının bir teline aşık olsam Yansam tutuşsam ağlasam Kaldırıp o inatçı kafanı Gözlerime baksan Bu şiiri Yarın sen o köşe başından geçerken Önüne sereceğim Hani ezbere biliyordun ya o köşe başını Farkına varırsın elbet Altına adımı yazar mıyım bilmem Ama o köşe başında ben Her gün yine seni seyredeceğim. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|