![]() |
|
|
#1171 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57938
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Çok sevdiklerim vardı yavaş yavaş kayboldu.
Çok sevdiğim bir kız vardı oda beni salak yerine koydu. O kız benim için bir melekti. Ama şimdi azrail olmuş canımı almak istiyor sanki. Şimdi söyleyin bana kimim var benim azrailimden başka?
|
|
|
|
#1172 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
heyy!
gözlerini hiç kırpmadan can alan azrail tepemdesin farkındayım almadan muradımı, almadan aşktan tadımı açıp uçmadan kanadımı torosun yamacında gelmem bırak beni... ben gözyaşı dökmek istiyorum aşk için ben ağlamak istiyorum sevdiğimin peşinden ben ben alıkoysam da seni en önemli işinden sen sen bırak beni
|
|
|
|
#1173 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
*******ime girsin varsın hasretin,
Rüyalarımı süslesin sevgin, sıcak nefesin, Söyle sevgilim söyle seninle geçsin hayat nöbetim... Alsın canımı sensiz ******* ve boş günlerim, Zannetme çıkma teklifim, üç günlük gönül zevklerim, Hayatıma bütünüyle girmeni isterim, işte bu benim heveslerim, Yoruldum artık ayrılıklardan sende olma vefasız sevgililerim, Bu yazımı okuyunca senden sadece ve sadece, Sevgini isterim; Şimdi... Sadece... Sen-i Sevgi Yüklü Kalbim-e beklerim, Aksi takdirde; Yine kadere isyan ederim ya da... Azrail'e seslenirim...
|
|
|
|
#1174 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir çınar dı karşımdaydı
Baktım yıkılıyor Uzandım tuttum Düşüyordu Bir şey yapamadım kucağımdaydı sıcaktı Kuş oldu kanatlandı Kayboldu Bir şey yapamadım Bakakaldım ağladım Dağ dı yok oldu Soğumuştu Babamdı
|
|
|
|
#1175 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Baba olduğun zaman babalığı anlarsın
Yüreğine ateş düşer alev alev yanarsın Çocuğun hasta olsa için yanar ağlarsın Babanın ne olduğunu o zaman anlarsın. Çocuğun hasta olsa doktorlara koşarsın Sen zamanesin baban ölse bakmazsın Birgün sende öyle bir evlada raslarsın Babanın ne olduğunu ozaman anlarsın. Hep dersin herşey çocuğumun olsun Onun geleceği için gece gündüz koşarsın Büyüyünce babanı görmeyesin diye kaçarsın Aynı şeyler senin başınada gelir anlarsın. Bir gün gelir bir mezar yeri ararsın Kaybettiğin babanı o mezara saklarsın Belkide oturur baş ucunda ağlarsın Sen babanı kaybettikten sonra ararsın.
|
|
|
|
#1176 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yıllardır özlemle bekledim beni sevmeni
sana benzemek sana ait bir şeylere dokunmak senin kokunu duymak varlığını hissetmek benim için bir ibadetti sanki kimseye benzemezdi kapı çalışın anlardım senin geldiğini koşarak atılırdım boynuna sende severdin beni ama pek belli etmezdin. Soğuk mesafelerin gelirdi sıcak sevgi dolu kollarından önce hep kursağımda kalmıştır sana söyleceğim sözlerim sevgimi bile anlatmayı bırak göstermeye korkardım ama yine de vazgeçmezdim seni sevmekten önce büyüdüm artık soğuk mesafeler kalkmıştı ortadan arkadaş oluverdik seninle derdime ortak yoluma yoldaş oldun. Bıkmadan usanmadan sevdim seni sevgin karşılıklıydı elbet ama hiç belli etmiyordun. Sen içinde bense hevesim kursağında kalmış bitap bir biçimde yinede pişman olmadım seni sevmekten sana söylemediğim çok şey var be BABA mesela seni ne kadar çok sevdiğimi sensizlikten korktuğumu yokluğuna dayanamayacağıma ben seni çok seviyorum be BABA.
|
|
|
|
#1177 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Benle evlat sevgisine tattın
Benle birlikte bir daha doğdun O minik kalbim attıkça Senin kalbinde benim kadar atıyordu Hasta olunca ******* başımda beklerdin Gizlice her gece gelip beni öperdin Ama yıllar geçti bugün ben evleniyorum Senin o biricik o küçük kızın evleniyor Meğer senden ayrılmak ne kadar zormuş İçimden bir fırtına kopuyor Ben gidiyorum baba Hakkını helal et Kızın evleniyor bugün.
|
|
|
|
#1178 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Babacığım seninle,
Evimize can gelir. Yürek dolusu sevgi, Bize heyecan gelir. Babacığım seninle, Güven dolar evimiz. Mutlulukla yıkanır, Sevgiyle yüreğimiz. Babacığım seninle, Umutlar kucak kucak. Doldurur evimizi, Bizi sarar sımsıcak. Babacığım seninle, Apaydınlık yüzümüz. Huzur bulur seninle, Gecemiz, gündüzümüz. Babacığım seninle, Yarına umutluyuz. Annemle kardeşlerim, Seninle çok mutluyuz.
|
|
|
|
#1179 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ne hayaller kurmuştuk?
Bir sabah çıkıp şu kapıdan,geri dönememeyi hiç düşünmeden, Ne hayalller kurmuştuk?... Öyle ya, Hayallerimizin içine unuttuuğumuz, Hiç hesaba katmadığımız bu ölüm neden yoktu baba? Hani bu sene evimizin temelini atacaktın? Hani düğünümde en çok kaşığı sen kıracaktın? Sen kazandın sen! Galatasaray artık şampiyon Ve ben sigarayı bıraktım baba.... Elmalar çiçek açtı göremeden Koyunlar kuzu verdi süremeden Bayramlar oldu elin öptürmeden, Çekip gittin,perişan etin baba... Dertliyim bulur musun dermanımı? Ağlasam duyar mısın feryadımı? Şimdiden öksüz koydular adımı Gittin,bizi perşan ettin baba... Hani bu sene evimizin temelini atacaktın? Hani düğünümde en çok kaşığı sen kıracaktın? Sen kazandın sen! Galatasaray artık şampiyon Ve ben sigarayı bıraktım baba...
|
|
|
|
#1180 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Eve dönmez bir akşam;
Ve gün yüzlü çocuğu, Sorar: Nerede babam? Bakarlar, oldu, bitti; Gelir, derler çocuğa, Baban attaya gitti. Uzar gider bu atta; Ve neler neler olmaz Ve kimbilir ve hatta; Bir mahşer gerisinde; Babası döner bir gün, Oğlunun derisinde...
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 10 (0 üye ve 10 misafir) | |
|
|