![]() |
|
|
#2001 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57937
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Günlerden cumartesi,
Saatse gecenin onikisi İnan bu satırların sonu nasıl gelir, Hiç ama hiç bilmiyorum... Adını koyamadığım, Sonunu noktalayamadığım Çırpındığımda her defasında battığım Sensiz geçmeye hüküm giymiş günlerimi Beraat ettirmeye çalışıyorum... , Kimbilir şimdi nerdesin, Belkide ellerin koynunda Vurdumduymazlığınla yine başbaşasın. Bilmiyorum sonum ne olur? Derbeder hayatım, perişan kalbim Bana bıraktığın son hediye olan Sensizlikle yine başbaşa... Korkma çekinme, beddua etmem sana Zaten beddua etmişsin kendine! Artık bu senin için son fedakarlık Son serzeniş, Karar ver ya o ya ben Neyse boşver gülüm Ben yine giyerim SENİN İÇİN BEYAZ KEFEN!!!
|
|
|
|
#2002 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir dağ ateşinde,
Bir ceylan ürkekliğinde Bir oğlak güzelliğinde Yaşadım senii.. Ne üstüme yağan karlar, Ne iliklerini donduran soğuk, Ne de kurtların sessizliği Unutturamadı seni.. Ne dönülmez akşamlar, Ne gecenin matemi, Ne de mehtaba dalmak, Bitiremedi özlemini... Bazen yanardağlar gibi Bazen akan seller gibi Bazen uçan kuşlar gibi Seviyorum ahh.. Seviyorum seni...
|
|
|
|
#2003 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
tevazu severdi, kaynatıp taşırdılar
girdi hırs ambarına, çıkamadı bir daha... haramla yağladılar, kibirle pişirdiler bulanık göl ettiler, akamadı bir daha... yakın arkadaşları çöplük yaptı beynini doldurdular ve sonra dökemedi bir daha... kör dikişler atıldı kaypak iradesine sökmek istese bile sökemedi bir daha... soyundu inancından terk-i edep eyledi şerefini göğsüne takamadı bir daha... sürdü benlik atını karanlık geleceğe dönüp de geçmişine bakamadı bir daha... söndü yüreğindeki yanan aşk alevleri uyanıp yeni baştan yakamadı bir daha... yediği haram oldu, içtiği haram oldu ellerini haramdan, çekemedi bir daha borçlardan indirilmiş bayraktı haysiyeti alıp tekrar yerine dikemedi bir daha... terk etti güzelliği çirkinliğe sarıldı girdiği bataklıktan çıkamadı bir daha... küfrü baştacı yaptı dostlarına darıldı diktiği putları yıkamadı bir daha... kazancı beleş oldu ve kendisi leş oldu ıtır gibi gül gibi kokamadı bir daha... zirvenin yollarında döndükçe dönekleşti ağzına helal lokma sokamadı bir daha... dost oldu zalimlere görmedi mazlumları gam çekmedi gözyaşı dökemedi bir daha...
|
|
|
|
#2004 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Giderim derim gidemem
Kalırım derim kalamam Ne yapacağımı şaşırdım Sensizlik işte Eski hayatıma geri dönerim Müzik dinler yine kulüpte şarkı çalarım aşıklara Sevenleri dans ettiririm pistte Çaldığım aşk şarkılarını sana armağan ederim Askını ilan edemeyenlere ilan i aşk ederim Herkesi mutlu ederim ama kendimi edemem Berberin kendini tıraş edememesi gibi bir şey Hayat sensiz böyle iste tatlı kız Aşkın kapımı çaldığı andan itibaren Seninleydim ama sana yetmedi Kimseyi sevmediğim kadar sevdim yine yetmedi Tüm güzellikleri seninle tattım Bir yamaçta açmayan çiçek gibiydim sen bana hayat verip açtım ama yine kabuğuma dönüyorum yamacıma gidiyorum hem de Bir daha açmamak üzere
|
|
|
|
#2005 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
O gün sondu
insan bitirdiği zaman başlıyormuş yaralar kapanmıyorsa bile aslında yalnızken daha güzelmiş hayat ve hiç bir anı kalmıyormuş senden geriye kimseninde içi sızlamıyormuş ölüm harici, bu cehennemde. Kovmakta varmış hayatımdan seni olmadığı kadar sevmemek meğer insan böylede yaşayabiliyormuş aldatılmak değilmiş mağrifet gün ışığı göze çarptığı gibi sular kıyıya vurana kadarmış aşk dediğin şeyin mecazi anlamı korkunun ecel denilen varlığa faydası yokmuş öksüz kalmakta boşmuş yok yere sevgisizlikten sevmekte sonsuza kadar değilmiş bazen insan yaşarken anlıyormuş hayatın boşluğunu her boşlukta sana hitap ediyormuş göz yaşı değilmiş senden geriye kalan sadece efsaneler kalıyormuş ya zaten ölümler bile sahteymiş ardından zorda olsa fark ediliyor alışıyor insan. Sen olmasanda devam ediyor hayat. Sen bakmasan bile gözlerime sen tutmasan bile elimi sen sevmesen bile ömrüm sana, ruhum sana, bedenim sana muhtaç hala....
|
|
|
|
#2006 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
(Elim eline değdi yandım, yüreğim su topladı..)
Elimi bırakma Sıcaklığın avuçlarımda kalsın Öylece dinlesem Gözlerim kapalı Varlığında sen olsam Sende kalsam sadece Bir dakika Nefesinde soluklansam Gözlerinde kaybolsam Korkum ayrılık Üzülme Sensizlik olsa da fermanlar Çiçek gözlerine baksam sadece Bir dakika Tortusu kalsın dudaklarımda Lal olsun dilim Yansa da göz uçlarım Yok etsen de tenimi Cesaretim bitti yaşama Senle yaşayayım sadece Bir dakika
|
|
|
|
#2007 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Önce; bir damladır yüreğine düşen,
Sonrası ışık hızıyla, Çoğalır,çoğalır da; aşar seni, Sel olur, durmaz, Habire, Katar önüne seveni. Sürükler habire, habire... Ve bir bakarsın ki, Olmuşsun ırmak, Olmuşsun deniz, Olmuşsun umman... Onunla özdeşleşmişsindir artık, Yani; Sen o demektir, o ise; sen... 16.02.2004 Taşkışla/Taksim
|
|
|
|
#2008 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gül dalında güzel
Sevgi gönülde Gül dikensiz kalmaz Sevgi acıyı bırakmaz Acıyı tadarsın sevdikçe Ağlarsın sen sevmeyi bildikçe Gül koparınca dalından Dikeni batarsa eline Bilesin bu bir acıdır. Sevdiğin için sevgin için Bir damla kanı gözden çıkarmışsın. Bunun adı sevgiye akıtılan bir damla kandır.
|
|
|
|
#2009 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ve ayrılık uzayan yolda tek sırdaşım.
Bu oyunun son sahnesi olacak; Perde kapandıktan sonra, Ne sen beni bir daha göreceksin, Nede ben seni... Bu birlikte son oyunumuz. Son kez gülümse, Son kez tut ellerimden. Sonra düşeceğim dipsiz karanlıklara... Alkışlarla beraber göz yaşlarımı duyacaksın. Bir gün Anlayacaksın bir damla sen isteyişimin sebebini. İşte o zaman; sende ağlayacaksın!
|
|
|
|
#2010 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gözlerine bakınca bir tuhaf oluyorsam,
Bir damla yaz yağmuru gibi saf oluyorsam, Sana için için aşk duyuyorum demektir. Gözlerim geleceğin yollara dalıyorsa, Ümidim gözündeki gülüşte kalıyorsa, O bakışla birkaç gün, doyuyorum demektir. Gün ışığı dünyadan silinince, kalkınca, Geziyorsam bir bahar gecesinde dalgınca, Seni mehtap yerine koyuyorum demektir. Sanma senden çok ayrı, sanma senden uzağım, Parmaklarım boşlukta, kımıldarsa dudağım, Tel tel siyah saçını sayıyorum demektir. Anlıyorsan halimden, bir şeyler seziyorsan, Hayal bahçelerinde benimle geziyorsan, Dudağından kalbine kayıyorum demektir...
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 27 (0 üye ve 27 misafir) | |
|
|