![]() |
|
|
#2421 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57950
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Mumyaladığım düşlerimin sargıları parçalandı bu gece
yarım kalmış aşkım tamamlanmamış şarkılarım kanadı bu gece örselenmiş yüreğim kabuk bağlamış miladım kanadı bu gece bir kez daha ölüp bir kez daha dirildim bu gece kanım pıhtılaştı damarlarımda donup kaldım bu gece bir çığlık düştü bu gece yıldızlar düştü anılarım düştü bu gece bir düştü bu gece bir düştü bu gece bir düştü bu gece sıcacık dostça ve buruk bir gülüştü bu gece boğazımdaki hıçkırıkları boğarak barikatlar kurdum aşkımıza bu gece yine yeni bir yalnızlık keşfettik bu gece çılgınca bir aşkı yalanladık ve ağladık bu gece yine zehir zemberek bir keder düştü yüreğime o ağladı ben ağladım ona uydum ağladım bu gece aşkın tarihine yasak sevdalara hüzün bulaştı bu gece sözler sustu gözler ve dokunuşlar konuştu bu gece söz yalandı yanıtı olmayan sorular sustu kanayan yürekler konuştu bu gece çılgınca bir aşkı yalanladık ve ağladık bu gece bir çığlık düştü bu gece yıldızlar düştü miladım düştü bu gece bir düştü bu gece bir düştü bu gece bir düştü bu gece.
|
|
|
|
#2422 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yağmur olup yağacağım düşlerine bu gece
Bir gelincik çiçeğiyle geleceğim Ve gelincik kadar narin bir kelebeğin kanadında Kopar beni diyeceğim, kıy bana Kırmızı gözyaşlarıyla ağlayacağım önünde Sis olup çökeceğim düşlerine bu gece Hayal meyal göreceksin beni Ya da göremeyeceksin sana uzanan ellerimi Tik tak, tik tak... gecenin onikisi değil duyduğun Kalbim... senin tam onikiden vurduğun Vicdan olup sızacağım düşlerine bu gece Acı bana diyeceğim en son dileğimi en başa alıp Ve belki duyarsızlığına bir sitem yayılacak dudaklarımdan Bekleyeceğim son sözünü ,sonsuza dalıp Ümit olup gireceğim düşlerine bu gece Belki kabus diye uyanacak, belki biraz kapılacaksın Al diyeceğim,hala atmakta olan kalbi avuçlarına bırakıp Gideceğim geldiğim gibi Kalbimin son çırpınışlarıyla akıttığı gözyaşlarını Onları da sana miras bırakacağım Ve son olup,çıkacağım düşlerinden bu gece
|
|
|
|
#2423 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir yanda ayrılık, bir yanda gurbet,
Maziye dalıp da, yandım bu gece. Aşkın hüzün kokan, o şerbetinden Bir kadeh içip de, kandım bu gece Hayalin canlandı, bunca öteden Yırttım karanlığı, deldim bu gece. Görünüp kayboldu, o nur yüz birden, Ağlayıp, secdeye geldim bu gece. Oturup düşündüm, loş bir köşeye, Hayallere daldım, kendim bu gece. Aynada kendimi tanıyamadım Oysa her zamanki, bendim bu gece İrem bağı derler, aşkın bağından, Güller değil, diken derdim bu gece Halim anlatavak, dost bulamadım, Derdimi kağıda, serdim bu gece
|
|
|
|
#2424 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
adanı yazdım bu gece,
kaldırım taşlarının çamurlu suratına her harfinde bir çığlık yükseldi göğe doğru her harfinde bir yıldırım düştü yüreğime her harfinde bir damla gözyaşı bıraktı gözlerim kaldırımların çamuruna inat adını yazdım bu gece gökteki yıldızları toplayıp bir araya umarsız karanlığa inat gündüz ettim geceyi kaç milyon yıldızdan yazdım bilmiyorum adındaki bir heceyi adını yazdım bu gece ufuksuz okyanusların en derinlerine bütün kuşlar kanatlarını bana verdi en bilinmedik denizlere senin adını yazayım diye adını yazdım bu gece yüreğimin en özel yerine en diyarsız memleketlerde açan en nadide çiçekler gibi yüreğimin en derinin de besleyecek en güzel yerinde büyüteceğim seni
|
|
|
|
#2425 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ağlamak kifayet etmez acıma
Şen kahkahalarda hüzün bu gece teselli sözleri gider gücüme Şarkılar bir başka hazin bu gece Yüreğim fırtına gözlerim durgun Varlığın ilacım yokluğun vurgun Hayattan kovuldum kaderim sürgün Ölüm fermanımı yazın bu gece Herkese kalbimi vermezken öyle Yaşatmak için sen ne yaptın söyle Ne kadar şen şakrak olmuşsun böyle Halime gülüyor yüzün bu gece Talebim çok değil yalnız beni sev Umut sefil cüce,acı koca dev Üstadım geçiver bir hicaz peşrev Sevdadan dert yansın sazın bu gece Neşenin kapısı yüzüme örtük Bir resmin yok bende olsa da yırtık arkana bakmadan sende git artık hadi benden sana izin bu gece
|
|
|
|
#2426 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu gece yıldızlar altında yanlızca seni düşünüyorum
Bu akşam yıldızlar altında yine seni bekliyorum Nerdesin?nerelerdesin?yine neden gelmedin yanıma Nerdesin?nerelerdesin?yine yıldızlarla seni bekliyorum Gelmesen bile yıldızlara bak sana benden birşeyler söyleyecekler Dinle ve bana yıldızlarla cevap ver Tam gece saat 12:00 olduğunda Gökyüzüne bak bir yıldız seç ve anlat Sonra yıldızı bırak ki dileğinin gerçekleşmesi için çalışsın.
|
|
|
|
#2427 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu gece yazmak istiyorum;
Üzüntülerimi, kederlerimi. Bu gece saymak istiyorum; Sensiz geçen günlerimi. Bu gece ağlamak istiyorum, Çocuklar gibi ağlamak. Bu gece söylemek istiyorum; Seni sevdiğimi haykırarak. Bu gece unutmak istiyorum; Seni ve hatıralarını. Bu gece başarmak istiyorum; Seni unutup yaşamayı. Bu gece zor olan şeyleri istiyorum; Seni unutmak kolay değil ki. Unutacağımı mı sanıyorsun? Unutmam mümkün olmayan seni.
|
|
|
|
#2428 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sükut'u hayale uğradım be güzelim
Gökyüzünün maviliğini tutamadım BU GECE Karabulutlar girdi ansızın aramıza sağnakta ıslandım iliklerimece BU GECE BU GECE BU GECE güzelim öldün BU GECE Anılar ağladı yağmurla döktü yaşını Kahretsin Nasılda sevmiştim kirpiğini kaşını Bir gece de sevdamıza mezar taşını Diktin be güzelim diktin BU GECE BU GECE BU GECE güzelim öldün BU GECE Melheme gerek yok benim deli tayım Ne güzeldi seninle geçirdiğim o beş ayım Sende mutlu olmuşsan şayet varsa bunda benim payım Helal ettim mutlu ol. Geçmişimi sildim BU GECE BU GECE BU GECE güzelim öldün BU GECE
|
|
|
|
#2429 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yokluğun
İdamlık mahkumun saati gibi suskun Varlığın Müebbedin firarı , anne bedduası Sen şehrin suskun çiçeği Denizin dalgalı nefesi Ne gelişin belli ne gidişin Bu gece seni terk etmeli Sen beni yakıp gittiğinden beri Sokaklar yağmur kokar Ben geceye sakladım seni Uzatıp gibi yapıp çektiğin ellerini Seni bu gece terk etmeli Yalancı gözlerin çalar hecelerimi Dokunuşlarının ihaneti dile gelir Ateşle yoğururken yüreğimi Bu gece seni terk etmeli Sandım ki bir gülüş getirmiştin dudaklarıma yalnız ellerimi ısıtacaktın ben her sabah gözlerimi sana açacaktım saçlarımı senin için tarayıp umuda koşacaktım Sen sevilmek istiyordun ya hani İşte ben öyle çok sevdim seni Gözlerin itiraf edince sevmediğini Anladım Bu gece seni terk etmeli.
|
|
|
|
#2430 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu gece en hüzünlü dizeleri yazabilirim.
Şöyle yazabilirim: 'Yıldızla yüklü gece, Mavmavi yıldızlar titreşir uzaklarda.' Döner gökte, şarkı söyler gece rüzgarı. Bu gece en hüzünlü dizeleri yazabilirim. Sevdim onu, o da sevdi beni bazen. Böyle *******de duyumsadım onu kollarımda. Öptüm, öptüm uçsuz bucaksız göğün altında. Sevdi beni, ben de sevdim onu bazen. Nasıl sevilmez o kocaman duru gözler. Bu gece en hüzünlü dizeleri yazabilirim. Benim olmadığını düşündükçe, duyumsadıkça onu yitirdiğimi Duymak uçsuz bucaksız, onsuz daha da sınırsız geceyi. Gönüle düşer dizeler, çiy çimene düşercesine. Ne çıkar sevgim onu tutamadıysa Gece yıldızla yüklü ve yanımda değil o Hepsi bu. Uzakta şarkı söylüyor biri. Uzakta. Gönlüm razı değil onu yitirmeye. Gözlerim bulmak istiyor onu, alıp getirmek için Yüreğim ağrıyor ama o yanımda değil. Aynı gece beyazlatıyor aynı ağaçları Ama biz aynı biz değiliz artık. Sevmiyorum onu artık, bu kesin ama nasıl sevmiştim eskiden Sesim rüzgarı aradı sesine dokunmak için Başkasının, kimbilir kimin olacak, öpüşlerimden önceki gibi. Sesi, pırıltılı bedeni, sonsuz gözleriyle. Sevmiyorum bu kesin, ama belki de seviyorum Unutmak uzun sürer çabucak geçse de sevgi. Böyle *******de aldım onu kollarıma Ama gönlüm yitirmeye razı değil. En son acı bana çektirdiği Ve bunlar son dizeler onun için yazdığım.
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 18 (0 üye ve 18 misafir) | |
|
|