![]() |
|
|
#2551 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
ben buradaydım hem de yüreğin kadar yakınındaydım.
zaten hiç oradan da ayrılmamıştım. soğuk bir gecede ellerimi bıraktığın yerdeydim. ama sen yoktun güzelim, bir tarafım sayende yarımdı.. bir umdum vardı,o da yok şimdi.. evet Bir ekim gecesi acımasızca elimden alındı.... bir enkaz yığınından farksızdım artık. saçım sakalım bir birine karıştı, sigarayı da üç pakete çıkardım, güzel olan her şeye çizgi çektim, adına,sevdana şiir yazmayı da bıraktım kendimi yalnızlığa bıraktığım gibi.... ve gecenin en sarhoş saatlerinde haykırarak yemin ediyorum... bir daha böyle sevmeyeceğim diye.....
|
|
|
|
#2552 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bursa’nın içinde benim sevdiğim
Dolanır durur yalnızlıklarda Ufak tefek taşları çiğner hergün Beni arar durur benden uzaklarda. Bursa’nın içinde benim sevdiğim Nilüfer çiçeği kadar saf ve temiz Araya şehirlerde girse farketmez Korkma gülbebeğim bitmez bizim sevgimiz.
|
|
|
|
#2553 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
O yokken içim hep buruk
Onun yoklugunu hissetmek Onsuz nefes alıp vermek Onsuz yaşamak onsuz günler yaşayıp Günler yaşamaya devam etmek Izdırap veriyor Onsuz onu düşünerek yaşamak Düşündükçe içinden çıkılmaz bir hal almak Burukluğun yanında ızdırap veriyor.
|
|
|
|
#2554 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bütün kini banadır kan kusan namluların
Bütün kini banadır dokunduğum eşyanın Her şeyi bir muammadır dönen şu dünyanın Bütün kini banadır gökteki yıldızların. Her yerde ben ölürüm inadına dirilir Nurun yücesi bendedir yer ve gök eğilir Bütün kini banadır ağlayan bulutların Çağlayanlar göz yaşlarımı geri getirir. Her yerde doğarım ben Everest’ in gömdüğü En büyük aşk bendedir Venüs’ün sömürdüğü Bütün kini banadır nefs denen şeytanların Benim ,ben tanrının bu aynada göründüğü. Savaşlar hiç olmasın insanlar hiç ölmesin Yanmasın yürekler bebek yetim kalmasın Büyük atam demişti “Yurtta barış dünyada barış” Budur en büyük inanç belli ki bir yalvarış Bütün kini banadır Allah’tan korkmaz / kuldan utanmazların.
|
|
|
|
#2555 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşktan korksaydım eğer
Hata payı bırakırdım cümlelerimin sonunda Ve mutlak esareti kabullenmezdim, Gözlerinin altında... Sana güvenmeseydim, Hayata karşı özgürlük savaşımdan Bu kadar kolay vazgeçmezdim! Yenik düşmezdim zamana, Zincirlemezdim kendimi sana... Her nefes alışımın öznesi yapmazdım ismini Ve toprağın yağmur damlalarına, Kucak açtığı gibi bütünlemezdim Seni ve beni...
|
|
|
|
#2556 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgilim seninle biz
O kadar birbirimizle Bütünleştik ki Seni benle, beni de senle Dahi başladım karıştırmaya. (17 Ocak 2006/ İstanbul)
|
|
|
|
#2557 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Herhangi bir ülkenin, herhangi bir insanı olsalarda
Her çocuğun ana dilidir ağlamak Beni bir kez güldürmedin ya Demek ki ben seni, doğarken sevmişim! Terk edilmeyi hak edecek kadar masumdum Çünkü; benim aşklarımın hiçbirinde, domuzdan elde edilmiş herhangi bir katkı maddesi olmadı ve sana yazdığım hiçbir şiirde, sanal aşk uygulaması yapılmadı! Ben seni, bağıra bağıra sevdim... Her çocuğun ana dilidir ağlamak Söyle; sen doğarken ağlamadın mı! Resmi kıyafetlerin kılığına girmiş, karakteri sahte *******de sayısız, saygısız insanların saygı duyduğu, yürekten cebe inmiş aşkların banknotunu, çoktan tedavülden kaldırmıştı azrail kimse farkına varamadı Söyle; sen doğduğunda aşklar kaç paraydı! Öğrendiğime pişman olacağımı bilmiyordum, öğrenmeyi öğrenmem gerektiğinde. Geç öğrendim! Aşk bulunan değil, sadece aranan birşeymiş ! Hiç bir ülkenin hiçbirinde sevgi kalmadı! Olsun Ben aşığım, mesleğim göze almaktır ölümü Çok geç artık sana değil, senden daha masum bir Cellata verdim gülümü...
|
|
|
|
#2558 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Güveniyorum; nefret olup yağma dağlarıma
Sen zor olanı dene; Korkarım eşsiz havaların fırtınaya dönüşüp savuracak bizi karanlığa Anlamıyor musun? İkimizde aynı yeri kaplıyoruz hem burada hem öbür dünyada… Bunlar vasiyetini açıklamakta olan yorgun bir nefesin son sözleridir; O gençlik ateşi mevsimler gibi seni terk edecektir, bunu unutma! Yaşanası bir hayat seni beklerken çaresizce pişmanlıklarında boğulma…
|
|
|
|
#2559 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Allah'ın seçtiği kurtulmuş millet!
Güneşten başını göklere yükselt! Avlanır, kim sana atarsa kement, Ezel kuşatılmaz, çevrilmez ebet. Allah'ın seçtiği kurtulmuş millet! Güneşten başını göklere yükselt! Yürü altın nesli, o tunç Oğuz'un! Adet küçük, zaman çabuk, yol uzun. Nur yoklu izinden git, KILAVUZ'un! Fethine çık, doğru, güzel, sonsuzun! Yürü altın nesli, o tunç Oğuz'un! Adet küçük, zaman çabuk, yol uzun. Aynası ufkumun, ateşten bayrak! Babamın külleri, sen, kara toprak! Şahit ol, ey kılıç, kalem ve orak! Doğsun BÜYÜK DOĞU, benden doğarak! Aynası ufkumun, ateşten bayrak! Babamın külleri, sen, kara toprak!..
|
|
|
|
#2560 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İnsan mı?
Hayatı vardır,yaşar gider. Büyük düşün... Bir ev mi? Geçimi vardır,geçer gider. Büyük düşün... Ülke mi? Toplumu vardır,göçer gider. Büyük düşün... Dünya mı? Dengesi vardır,döner gider. Büyük düşün... Güneş mi? Ateşi vardır,söner gider. Büyük düşün... Saman Yolu mu? Yörüngesi vardır,yönelir gider. Büyük düşün... Feza mı? Kıyameti vardır,sona gider. Büyük düşün... Son mu? Yaratanı vardır,ona gider. Büyük düşün...
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 5 (0 üye ve 5 misafir) | |
|
|