![]() |
|
|
#2901 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57950
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir sıcak bakışla teselli aradım senden,
Sense dilenci sandın, Kovdun beni kalbinden! ... avucumu açtım sana, “...bir yudum sevgi ver” dedim sana Sense dilenci sandın beni, Kaçtın beni her gördüğün sokakta!
|
|
|
|
#2902 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
avuçlarımda bir dilenci çocuğun zavallılığyla geliyorum sana
ılık bir yaz yağmurundan sabahın üşüten yalnızlıklarına akar gibi akıyor ellerim ellerinden yalnızlığın kahramanca zaferi kapatıyor bir kez daha kapılarımı yaşama. kendi alemimde bir dünya yaratıyorum ikimize tekmelerini hissediyorum aşkımızın kalbimde daha var doğmasına diyorum bu yoksul hayatta zenginliğim olur belki sonra ufka dönüyorum yüzümü varlıkla yokluk arasındaki ince çizgide sana kendi yokluğuma doğru süzülmek ve senin kumasallarında kaybolmak istiyorum sonrada kıyılarında karaya vurmak. ürperiyorum bir an ruhum ayrılıyor bedenimden o dilenci çocuğun gözlerinden bakıyorum sana ve son kez aşk dileniyorum...
|
|
|
|
#2903 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Böyle de bir alış veriş hiç yok ki
Hep sen alıyorsun,verdiğin yok ki Bu ne biçim alışveriş dilenci Defol diyorum kapımdan Hiç,hiç gittiğin yok ki Dipsiz bir kuyu gibisin sanki Anlayamadım gitti,sendeki bu hali Ne varsa alıp,alıp götürüyorsun dilenci Ben sanki elinde oyuncak misali Çaldın yine kapımı,istiyorsun gözlerimi Gözlerin kör olsun senin dilenci Neden böyle saldırıyorsun anlamadım ki Senin kalbin hiç yok mu dilenci Durmadan istersin şu kalbimi Al oda senin olsun dilenci Üç beş tik tak atıp gidecek Bu dünyadan bana sormadan gizlice
|
|
|
|
#2904 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir dilenci gibi kapına geleceğim,beni görünce tanımayacaksın.
Para vereceksin; param var diyeceğim.. Ekmek vereceksin; karnim tok diyeceğim.. Öyleyse ne istiyorsun diye sorduğunda; "Bir zamanlar sana verdiğim kalbimi" diyeceğim!..
|
|
|
|
#2905 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dalgakıranım ol
Koru beni rüzgarından Yitirdim inancımı Zayıf kanatlarım çelimsiz bedenimde Bir dalda garip bekleyişimi taşır Leylak ışıklarda Ben durgun sularda sazlık Anlamayan bakışlarda dalgınlık Beklenende telaş Sevgide yanlışlıklardayım Bir damla Bir avuç içi kadar sevgi Parçalandı giysilerim Dizlerim yırtık Kollarım sökük Dilenciyim ........ Her avuç açtığım bakar yüzüme Göz göze gelmeden konuşur Benimle Her bakış zehirli ok gibi iniyor beynime Ben zehirli ok dilencisi miyim.
|
|
|
|
#2906 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
kim verdi yeterince, yaşamın hakkını
kim görebildi, yetimin gözyaşlarını yorganın altına sakladığını, "ben de insanca yasamak istiyorum" diye yırtınırken birileri tek başına bırakılmadı mı, dipsiz kuyularda. uyuma! ey insanoğlu gafleti uyandırmışken uykusundan hala gölgesinde yaşıyorken atanın, bir şerefsizin sofrasında satıldın, kan kusuyorsun arkasından. daha dogmadan, çatalını batırmışsın lokmama hayatta yarim eksik olabilirim ama, ben, bir kaç melunun sofrasında, satın alınmayacak kadar da tamamım atamın kanını taşıyorum Türkiyedir vatanim. bir daha, zafer kazanmış komutan edasıyla dikilme karşıma bu topraklarda, kimse benimle, böyle konuşmaya cüret edemezken, ve ben bugün sana yasama hakkini verdiysem, sakin bu seni yanıltmasın biz değil miydik inen, ölümün kıyısına ana, oğul, kız, kızan, biz değil miydik, özgürlüğün simgesini kanla toprağa kazan vatan hasretiyle gelmedik mi uçurumların ucuna şerefsizce konuşan binlerce dili kesmek adına, can vermedik mi Sakarya' da Gelibolu' da. göremediysem ben o sarisini göremediysem denizler gibi bakisini kısmet olmadıysa ölmek yanında, ve eğer görebilme şansım varsa cennetin en yüce divanında ben dilenmeye hazırım, cenneti...
|
|
|
|
#2907 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Neylersin gönül neylersin
Söyle içinden söküp atabilir misin? Bu sevdayı söyle unutabilir misin? Sana bakan o gözleri Söyle yüreğim söyle Dağlara, taşlara, ağaçlara Anlat onu nasıl sevdiğini Dağın, taşın, ağacın Kulağı yoktur dinleyemez Dili yoktur söyleyemez Onu onu nasıl…
|
|
|
|
#2908 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yarim seni bu çağında seveyim
Üstüne al basma,fistan alayım Aşkınla ben kor közlerde yanayım Dilim seni dilim dilim dileyem Sensiz ben dünya malını neyleyim Yarim yollarını gözler dururum Bekletme gayrı aşkına köleyim Dilim seni dilim dilim dileyem
|
|
|
|
#2909 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kırdığım o temiz kalbin,
Yarasını nasıl sarayım. Sözlerine uydum hep ellerin, Dilimin kurbanıyım. Hatamı bilerek inadıma, İsyan ektim umuduma, Kim derman olur gözyaşıma, Dilimin kurbanıyım. Ne zaman bitecek bu hasret, Ayrılık yüreğimde eziyet, Sözlerim uyandırdı nefret, Dilimin kurbanıyım. İnan yüreğim sana hasret, İşte sende o büyük kudret, HATİCE'm bu RAFET'i affet, Dilimin kurbanıyım. 1998
|
|
|
|
#2910 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Acımtırak sözlerinin tadı
dımdızlak aylak bırakan gözlerinin gömen felaketi.... Yürüyorum kelebek saltanatı dilimli hayatımda benimkisi biraz ağlamaklı yudumluyorum biraz korkulu benimkisi biraz esrarengiz olan vazgeçilmezi bekleyiş dert işlemeli dantel geçirmeli tığı ....yenimden kızdırıp kez'lerce bir kendim geçerim korun narından bir kor geçer, benim yarım yüreğimden Benimkisi biraz saçlarıma sarmalı delilik Mutlak öleceğim böyle giderse Uzun ince bir dert yorma beni ne var şunun şurası ölesiye seviyorum seni Ne var şunun şurası senden gayrısının canını alacak kadar Nazar boncuklu ahları kendi üzerime takacak kadar Seviyorum seni...göğüs kafesimde işkence bu his Biliyorum bizi biraz da seni Keşke bilmeseymişim Ne akşam olur bu şehirde ne sabah Birbirlerine varmanın kapılarını Kendime dönüş yollarımı kapadılar. Cenderedene saplanmış kan kusar canım Ezerim yinede her gün, canımdan masum bir gücü Bir tek gümbürtüsüyle gelen sana haberdar olsamda, gelişini duysamda... kıpırdamadan beklerim... teslim taşı oluverir yeminli ben. Çağlar çalışlara kurban olana Közlü olmayı beceremeyene müstehak bu Yüreğime sürtünen bu kıvılcım savaşı Çoktan ateş voltası... Sen mevsimli donakalışta. Ömür boyu, yıl kıyısı, saat artığı zamansızlık Öle dirile iki cihandada tavaf edersin beni sessiz sınırsızlıklara uçarak Canımı akıta akıta. Durdum süngülü dönüşün başladığı yerde Bekliyorum iki cihanlı müebbetimde Gizlimi, saklımı, kendimi bıraktım yaşamının ortasında...alsana...sarsana... Yılın her gününe yayılsana adımın her harfine damlasana Tavaf et beni...
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 5 (0 üye ve 5 misafir) | |
|
|