![]() |
|
|
#3021 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57937
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir gece habersiz bize gel
Merdivenler gıcırdamasın Öyle yorgunum ki hiç sorma Sen halimden anlarsın Sabahlara kadar oturup konuşalım Kimse duymasın Mavi bir gökyüzümüz olsun kanatlarımız Dokunarak uçalım. insanlardan buz gibi soğudum, işte yalnız sen varsın Öyle halsizim ki hiç sorma Anlarsın.
|
|
|
|
#3022 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
yeni doğmuş bir bebeğin, gelişi gibi dostluk.
yeni günün başlangıcı bazen. anlaşılmalı, yaşanabilmeli, paylaşılabilmeli. öyle bir yerdeki dosluk, kimi zaman bir dağın zirvesi. karanlıktaki bir ışık bazen de. ne ulaşmak kolay, ne de görebilmek ışığı bazen bir deniz, bazen okyanus, bazen bir damla insan olmayı beceremezsen, bulamazssın dostu gramla arasan da bulamazssın ne çırayla, ne de mumla...
|
|
|
|
#3023 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sanırdım gündüzdü onlarla gecem
İçimde ümitti dost bildiklerim. Ne zaman yıkılıp yere düştüysem Bırakıp da gitti dost bildiklerim. Hepsi varken baharımda, yazımda; Kışın bir burukluk kaldı ağzımda, Seneler senesi oysa gözümde Cihana eşitti dost bildiklerim. Nerede o sözlere kandığım günler? Her gülen yüzü dost sandığım günler; Acıdan kahrolup yandığım günler Ta canıma yetti dost bildiklerim. Meydana çıkalı asıl çehreler Aydınlanmaz oldu artık ******* Yalanlar tükendi, indi maskeler Birer birer bitti dost bildiklerim. Korkar oldum bana "dostum" diyenden Yoksa yok olandan,varsa yiyenden Ne onlardan eser kaldı ne benden Beni benden etti dost bildiklerim.
|
|
|
|
#3024 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Akıttın gözyaşım, döndü deryaya
Güldürmedin bir gün, aşk olsun sana. Sevdanı ektiğim gönül bahçeme, Verdiğin cefalar gül olsun sana. Aşk değil, canımı verdim ben sana Koşturdun peşinden, bakmadın bana İçimde kor olan sevda ateşin Karanlık gecende ay olsun sana. Seviyorum seni, sen sevmesen de İnatla ardındayım, ezip geçsen de Bırakmam ömrümce, aşk dilensem de Çektiğim çileler can olsun sana. Belki bir gün sende seversin beni Gönlüm kırık ama, unutmam seni Kaderin cilvesi, göçerim belki Yaşanmamış yıllar ömrolsun sana. En büyük dileğim, mutlu olasın Neşeyle dolasın, ağlamayasın İçinde özlemle beni anasın Engini unutma, dost kalsın sana.
|
|
|
|
#3025 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Büyük dertler birbirinden
Sıralanır, sıralanır Gönül her gün bir yerinden Yaralanır, yaralanır. Yüzleri var türlü biçim Belli değil gerçek dost kim Vefa diye şu yüreğim Paralanır, paralanır Başta bin türlü düşünce Hep karanlık gündüz gece Doğru söyliyen ömrünce Karalanır, karalanır Ömür boyu düşündüğün Sırlar çözülecek bütün Şu demir kapılar bir gün Aralanır, aralanır
|
|
|
|
#3026 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgili dostlar,
Muhabbetten uzak kaldım Bu aralar... Var mısın? Bir dost meclisi kuralım. Sazlı Sözlü Çiğköfteli Sıra *******i Kıskansın... Gün bitip te Siyahın hakimiyeti başlayınca Davet edelim yıldızları... Kızarmış ekmek Peynir, zeytin, Kırmızı domates Bolca yeşillik te hazır. Çay da tam deminde. Halil İbrahim bereketi soframızda. Koca çınarın gölgesi Masa olmuş. Bir el etmiştim Mor menekşeye Yanında getirmiş Kokulu karanfille Akşam sefasını. Mavi masmavi Bir okyanusta Zıp zıp zıplayan Bir yunus davet bekliyor. Binsin sihirli seccadeye O da, katılsın meclisimize. Ay’da gelsin Katılsın muhabbete. Zaten söz verdi, Kılavuz olacak Gece perisi. Hazırlığını yapmış Bir şiir de rüzgar okuyacak. Bilge baykuş Şimdiden yerini almış, Kurulmuş tahtına, Onun da söyleyecek sözü var anlaşılan. Bir ateş böceği geçti yanımdan Onu da çağırdım meclisimize. Geceyi güzelleştirmek elimizde Kapımız herkese açık. Ne olur gel. Gel katıl Sen de bu muhabbete.
|
|
|
|
#3027 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Duygularım şahlanırken yalnızlığımda
Acını hissediyorum senin “gönlüm” Sessizliğim çığlık çığlığa Yankılanır başı dik dağlarda Soruyorum ben sana Nasıl bir ceza bu bana Severmiş şeytan yalnızları Vicdanınla baş başa kaldığında Uzun *******de hep ağlattın Akıttın gözyaşları mı,hep gönlüme Çelikten kale kurdun,attın içine Açamadım kapısını dost bildiklerime Boğuştuk hep seninle yıllar yılı Kazananı belli olmayan bu savaşı Bazen sensizde olmuyor,öyle aranıyorsun ki Dost mu,düşman mı sın bilemediğim,YALNIZLIĞIM........ Kdz.Ereğli
|
|
|
|
#3028 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ne yazmakla biter derdim nede çekmekle
Ömrüm geçti bir vefasızı sevmekle Ben yıllardır bekledim birazcıkta sen bekle Sen dert çekme sakın benim derdime ekle Derdini çilesini çekmeyen bilemez Aşıksın sen kardeşim aşıklar ölemez Aşıksın sen yazıktır aşıklar gülemez Herkes sen ben gibi yürekten sevemez
|
|
|
|
#3029 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
kime uzatsam dost diye havada kaldı ellerim
dost diyenler kırdı kanadımı kalmadı içimde sellerim kimseye yaranamadım tüm güvenlerimi tükettim bir dost sesi yok şimdi * sevdim diyenler açtı yüreğimdeki bu derin dehlizi duygularım paramparça hepsi nokta gibi bıraktılar izi Yarabbim insanlık ölmüş herkesde para konuşma krizi bir dost sesi yok şimdi * yaşamakdan artık haz almıyorum herkesden deli gibi kaçıyorum şefkat tellere takılmış yaşamıyorum bir dost sesi yok şimdi * mihenk taşına değdirsem yok kimsede tam bir değer alın duygularınızı verin şiirlerimi kalmadı bende eser mızrabı kalbime vurdum namesiz şarkılarda yaşıyacağım yeter bir dost sesi yok şimdi
|
|
|
|
#3030 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Araladık dostluk kapılarını ,
Şöyle bir baktık uzaktan Çekinerek Benliğimize yerleşmiş korkular engel oldu İçeri bir türlü giremedik !! İhanetlerin acısıydı beynimizi kemiren Adımlarımızı karşıdan beklemeyi marifet bildik Yaşamın çirkinlikleriyle çirkefe batmış dilimiz Yalanları gerçeklerden çok sevdik ! Ve Aralık bırakıp kapıları Sığ sularımızda korkularımızla yüzleşemedik !
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 36 (0 üye ve 36 misafir) | |
|
|