![]() |
|
|
#5271 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57948
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Tüfenk icad oldu
Bozuldu mertlik Koydular bu tüfeğe de bir ad Kalaşnikof, nâmı diğer AK-47 Askerlerin elindeki Kalaşnikof Teröristlerin ve suikastçıların ellerinde Birden dönüşüverdi Kalleşnikof'a Nice askerimiz şehit edildi kalleşçe Nice aydın insanımız düşürüldü Hâin bir pusuya daha ne olduğunu anlamadan Ve katledildi karanlık ve kuytu bir köşede Kalleş ellerdeki Kalleşnikoflarla hunharca Ölüm makinesi bir terörist Ve ölüm makinesi bir silah Kalleş ve Kalleşnikof işbirlikçiliği Görülmedi insanlık tarihinde Böyle kalleşçe bir işbirliği Yok etti insanlardaki birliği ve dirliği ALLAH korusun cümlemizi Kalleşnikoflu kalleşlerin şerrinden.
|
|
|
|
#5272 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sonunda senin için hırsız oldum,
Komşumun bostanında gül kalmadı... Güleri layık gören arsız oldum Bir özür dileyecek dil kalmadı... Hüsam der,Sevdiğim Mutluluk Yakın. Sevda bilmeyene aldanma sakın. Gülerken ağlamak güzeldir, lakin, Gözümü silecek mendil kalmadı...
|
|
|
|
#5273 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Daha gidilecek yerlerimiz var
Şu sohbetini dinler gideriz Coştukça şarkılar, türküler, sazlar Rakı mı, şarap mı, içer gideriz Geçse de umudun baharı yazı Gözlerde kalıyor yaşanmış izi Kimseler kınamaz burada bizi Ne varsa hesabı öder gideriz Söyleyecek sözü olan anlatsın İsterse içine yalan da katsın Yeter ki kendinden, bizden söz etsin Yalanı doğruyu sezer gideriz Neler gördük neler bu güne kadar Daha gidilecek yerlerimiz var Bizi buralarda unutamazlar Kalacak bir türkü söyler gideriz Sevgiye var olduk sevdik sevildik Kavgalara girdik öldük dirildik Bir anlam fırını icinde piştik Anlamlı güzeli sever gideriz.
|
|
|
|
#5274 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yerle yeksan ölçüler alıyorum
Uğraşıyorum veli nimetlerle Adisyonun başrolünde yazılıyor adım Senin haberin yok hayranlıklarımdan Eriyorum buz tutmuş yokuşlarında Müsait değil bu çarpıntılarımdan Duygu kaldırımlarına yaklaşmaya Melodik sesinle duymak vardı şimdi Bütün yersiz anılarını, Katlar arası bekleyişlerini görmek Senin gözlerinde tüketmek zamanı.. Yürüyüşün apansız telaşlarla gidişin yokmu Ne olduğu belirsiz mazeretlerle bakışın Hiçbir mantık açıklamazken duruluşumu Ayrılıklarda devleşiyor kızgınlığın Bir öykü yazmalı kalbim sana dair Unutulmaz öylesi depresif olmalı Her şey değersizleşiyor coğrafyamda Bir tek sen kar kalmalısın, Bide bu mevsim sırılsıklam yanımda…
|
|
|
|
#5275 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bana hiçbirşey borçlu değilsin.
Hatta bir beddua alacaklısın. Git deyince çekip giden sevgili, Kalmanı istesem kalacak mısın? Kibirle dolu bir kalbe sahipsin. Aşkta gurur olmaz öğrenmelisin. Sende gitmeye hiç hazır değilsin, Kalmanı istesem kalacak mısın?
|
|
|
|
#5276 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgi bağı çok güzel
Kalplerimiz bir çarptı Kalbinden bir parçayı Benim kalbime attı Can ne kadar tatlı ki Sen candanda tatlı Tanrıma şükürler olsun Kalbimi seninle donattı Aşkın tarifini yapamam Aşkın beni şımarttı Kalbimin içine girdi Kale gibi kuşattı.
|
|
|
|
#5277 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Iste yine basbasayiz icimin acisi
yine birlikteyiz ver elini sus ve ne olur incitme beni Ey kalbimin agrisi ver elini cikalim seninle soluksuz kalmadan sessizce bu karanlik ve ugultulu ormandan Icimin acisi, kalbimin agrisi, askim iste yine basbasayiz ver elini sus ve ne olur incitme beni .......
|
|
|
|
#5278 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Elimi uzatıp dokunacağım kadar yakınsın bana,
Sesimi duyamayacak kadar uzak, Ne seni görmeden geçiyor zaman, Ne de zaman seni görmeye yetiyor. Bir zaman geliyor,görüyorum,bakıyorum, Tam geleceğim an yanına yok oluyorsun, Ya ben görmüyorum seni,ya sen bana gözükmüyorsun. Bir zaman geliyor yanımdasın, Uzatsam elimi dokunabileceğim kadar yakın, Bakıyorum gözlerine anlatmak istiyorum sevgimi, Bakıyorsun bakıyorsun ve gelip geçiyorsun. Ya anlamıyorsun sana olan sevgimi, Ya da sevgiden kaçıyorsun. Ama sevgiden kaçılmaz ki. AŞK yakaladığı zaman,bütün bedenini sarar, Hapseder seni adeta. Hiçbir şey güzel gelmez,ondan başka hiçbir şey mutlu etmez seni, Bir tek kelime duysan ondan sana ait, Bulutun üstünde hissedersin kendini. Kilitler seni kalp tutsağında. İmkansız artık kaçamazsın,sevdiğinden kaçabilirsin ama onu sevmeden edemezsin. Bir kere kalp tutsak etmiş seni,çıkmak için çaba harcama,çıkamazsın. Eğer bir gün gelir çıkmak istersen kalp tutsağından O zaman ruhun da bedenden çıkar unutma. Çünkü sevgi o kadar büyüktür ki unutamazsın, Unutmak için harcanan çabalar boşadır, Seviyorsun,inkar etmeyeceksin. Üstüne üstüne gideceksin ki sevginin sen ondan kaçacağına o senden kaçsın. Bu kadar büyük bir aşk görmediği için, Korktuğu için kaçsın. Bu kadar büyük bir aşkı ilk sen yaşadığın için mutlu olacaksın, Sevdiğinle olduğun mutlu olacaksın, Seni sen yapan değerleri bulduğun için mutlu olacaksın.
|
|
|
|
#5279 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
O güzel gözler gözlerime kilitlendi
Beni çok etkiledi kalbimi deldi Aşk mı sevdamı rüyamı neydi Gözleri gözlerimde elleri elimdeydi Bakışlarıyla gözleri beni büyüledi Ateş yandı içimde kalbim alevlendi Seviyorum dedi dünyayı bana verdi El ele verince ellerimiz kenetlendi Aşkımız büyüdükçe büyüdü filizlendi Yandı yandı köz oldu korlandı alevlendi Tutkulara dönüştü yeşerdikçe özlendi Yüzüklere gerek yok kalplerimiz sözlendi
|
|
|
|
#5280 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Uzaklarda olsan da
Gözlerini göğe mühürlemişsin Her dolunayda gülümsüyor bana, Bir ışık sızıyor odama, Issız gecenin koynunda, Ninnisi ile uyanıyorum rüzgarın, Ağaçların yaprakları dalgalanıyor, Dalgalanıyor deniz.. Ve kıyıya vuruyor ölü gözyaşlarım. Kayalar ufalanıyor, Bir şiir beliriyor bulutların üzerinde, Belli ki kalbinin yansıması, Diyor ki; Unutmak mümkün değil seni, Unutulmaya layık değilsin, Çünkü sen benim vazgeçilmezimsin
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 30 (0 üye ve 30 misafir) | |
|
|