![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3340
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yardım
Küçük manav çırağı, ufak el arabasına kavun yüklemis, yokuştan güçlükle çıkıyordu. Yoldan geçen bir adam, çırağa yardım etti ve arabayı yokuşun başına çıkardılar. Adamcağız yüzündeki terleri silerken sordu: - Senin ustan nasıl adam böyle? Hiç bu kadar kavun yüklenir mi?!... Ben bunu götüremem demedim mi? - Dedim ama... - Aması ne?... - ”Elbet bir budala çıkar, sana yardım eder” dedi!.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Pırlanta
Delikanlı sevgilisiyle gezerken kızın gözü lüks bir kuyumcunun vitrinindeki pırlantaya takılır “Vay canına... Şu pırlanta yüzüğe sahip olmak için neler vermezdim?” Delikanlı “İsteğin oldu” der ve hemen vitrin camına bir tuğla fırlatır, yüzüğü alır, sevgilisine verir. Biraz yürürler bu kez kızın gözü bir kürke takılır “Ayy... Şu müthiş kürke sahip olmayı ne çok istiyorum.” Delikanlı yine vitrine bir tuğla fırlatır ve kürkü sevgilisine giydirir. Artık eve dönmek için taksi ararlarken kızın gözü lüks bir Mercedes’e takılır “Aman tanrım, şu arabanın güzelliğine bak. Böyle bir otomobil için çıldırabilirim.” Delikanlı “Eee.. Sıktın ama. Tuğlayı sokaktan mı topladığımı sanıyorsun?” |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Merak
Adam süper dedikoducu ve meraklı. Marketi var. Bir gün dükkanının karşısına bir Çinli lokanta açar. Bizimki çatlar meraktan, “Bu çinli ne pişiriyor?” diye. Çinli bir gün markete gelir ve 3 kutu köpek maması ister. Bizimki “Yaaaa... Demek köpek maması yediriyor millete” diye düşünerek “Veremem” der. Çinli nedenini sorunca “Köpeklerinizi görmem lazım.” der. Çinli gidip köpekleri getirir mamaları alır. 1 hafta sonra Çinli tekrar gelir, 4 kutu kedi maması ister. Bizimki bu kez “Hımmm... Köpek maması tutmadı, şimdi de kedi ha?” diye düşünür ve “Veremem!” der. Çinli nedenini sorunca “Kedileri görmem lazım!” der. Çinli sabırlı. Gider getirir kedileri, alır mamaları yine. 1 hafta sonra Çinli elinde bir paketle gelir. Bizimki “Bu ne?” diyerek paketi açar. Bir de ne görsün; kutunun içinde b*k var. Çinli “Şimdi de 5 paket tuvalet kağıdı lütfen!” |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Erzurum lisesinde Erzurumlu Öğretmen ,Erzurumlu öğrenciyi sözlü sınavı yapıyor :
-Arhadaçi -Buyur hocam neci? -Adın neçi? -Mehmet Zeçi -Numaran neçi? -içiyüz içi -Memleçetin nereçi? -Erzürümün içi -Soriyi bilirmisen peçi? -Hocam sori neçi ? -Erzürümün nüfüsi neçi? -Hocam bilmemçi -Eleyse otur içi -hocam neyettimçi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Tebrizkapı'da kaldırıma yaslanarak zorla durabilen kamyonu görünce Trafik Polisi hemen yanaştı:
- Hoop hemşerim, burada durmak yasak! - Aman terpetme gurban olim, frennerim dutmir. - Senin farların da kırık? - Mehellenin itleri... - Silecekler de yok?! - Vış, ahan ben de yeni gördüm. - Ehliyet ruhsat lütfen. - Vallah rühset yok, ne yalan diyim. Ehliyet de emim de. - Peki, sana elli lira ceza yazıyorum. - Gurban olim polis bey, ahan vermesine verah da, suçumuz ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() ßir Erzurum'lu sehirlerarasi otobüs yolculugu yaparken mola yerinde otobüsünü sasirmisti. Anonsu duyunca kalkmakta olan otobüsten içeri dalip seslendi:
-Dadaslar hele bir bahin ben bu otobusun yolçusu miyam? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Kacak elektirik kullanrken yakalananlar
# Allah Allah Nasıl olur? # Vallaha haberim Yok, bizden önceki kiracı yapmıştır... # Yanlışın Var Abi bizde kaçak maçak olmaz.... # Abi ben ne anlarım elektrikten # Ya görmeseniz olmazmı? # Bu seferlik işlem yapma, yarın gel eğer kaçak bulursan 10 misli ceza yaz!! # Kaçakk kullanıyorsak neden bu kadar yüksek fatura geliyor.. # Abi al sen şu parayı, bu defalık affet # Kaç para ceza gelir? # Ben imza mimza atmam bu tutanağa! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 3 (0 üye ve 3 misafir) | |
|
|