![]() |
|
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 35 Times in 30 Posts
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1525
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() sevmek kimine göre ölmek demek
ölmek kimine göre sevmek ama asıl gerçek ölümüne sevenler asla ölmezler söylesene hangi kurşun senindi hala unutmadım ihanetini kalbimin kıyamet alametini vereyim de al git emanetini söylesene hangi kurşun senindi kalbimi alev alev yakanmı hala yarasından kanlar akanmı biraz önce şu sırtımdan çıkanmı söylesene hangi kurşun senin di bir senle gelmedim ben bu hale şu hain aşkların hepsi benimdi tanıyıpta bulamadınmı hala söylesene hangi kurşun senin di hangi kurşun ne kurşunlar çıktı bilsen bu tenden ne aldıysan he lali hoş olsun benden yazıktır davacı olursam senden söylesene hangi kurşun senindi gün ve gün öldürüp dirilten mi akıl alıp çıldırtıp da delirtenmi al artık şu canımı dedirtenmi söylesene hangi kurşun senindi sen benim en beter halimsin artık nasıl olsa gözümde hainsin artık gördüğüm en büyük zalimsin artık söylesene hangi kurşun senindi arada bi çıkartıpta bakarsın olur ya boynuna belki kolye yaparsın hainler gününde onu takarsın |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|